kızlar malum bende süt cok az süt olsun diye ye babam ye.hamilelikte diyabet cıktı diye rejim yaptım sadece 6 kilo almıştım.4 kilosu gitmişti.ama bugün baktımki hepsi geri gelmiş.ben ne yapıcam.ve normalde benim hiç göbeğim yoktu tek derdim basenlerdi.simdi basenlere göbekte eklendi.cok kötüyüm cok.
en doğal yöntem olarak ben acı yiyorum...eğer yiyebiliyorsnız çok rahat çıkarıyo tuvalete bilginiz olsun
canım oda süte gecer derlerrr ne kadar dogru tartısılır tabii.....
ee eslem yarın yıkancek nasılsa senin kısss 40 için yıkamsaydın bugünn!!!!!!!!!!!!
Canım moro refleksiymiş bu her bebekte olması gerekirmiş bayılıyorum onun o haline:)))
Evet canım yaa ben çok kötü durumdayım eşim bir şurup aldı geldi 2 hafta önce eczacı süte geçmez demiş ama yinede güvenemedim içmemiştim şurubu ama olacak gibi değil bugün başladım içmeye o kadar kötü ki kan geliyor yaa((
Yaaa tabi tabi söyleyene bak sanki sen şişmansın..kaydirigubbakcemile3 Ben alışkın değilim birkaç kilo bile olsa yğk geliyor bana bu:))
seni uyanık eslem seniiiii
en doğal yöntem olarak ben acı yiyorum...eğer yiyebiliyorsnız çok rahat çıkarıyo tuvalete bilginiz olsun
Canım asıl acı kabız yapar diye biliyorum ben o nasıl oluyor?
zeynepcim bizim bebikte var dedi doktor.geçicek inşallah.2. ay kontrolünde bi daha bakıcak.genelde bebeklerde olurmuş ama düzelmesi beklenirmiş.Allah korusun düzelmezse müdahale edilirmiş.kızlar size bişi sorcam bebişleriniz de doğduğu zaman kalbinde üfürüm olan varmı ????
canım ikinci ay kontrolünde yine göstericez ama çok korktuk ilk duyduğumuzda inşallah geçer dua edelim canım birbirimize kaydirigubbakcemile5 bu arada göğüslerin yara olmuş galiba geçtimi benimki geçmedi benim 3 haftadan sonra oldu ve ağlaya ağlaya emzirdim göğüs uçlarım kopacak gibi oldu :gitme: purelan lansinoh medecassol denedim hiç biri işe yaramadı hatta bal da sürdüm hala aynı napıcam benkızlar pişik için hametanı bir iki sefer iyileşsin diye sürün.devamlı her alt açmada değil ha ona göre.
maşallah ecemcim, tülaycım fıstıklaraa.ultrason resimlerine bakardık şimdi gerçeklerine çok şükür rabbimee.
zeynepcim bizim bebikte var dedi doktor.geçicek inşallah.2. ay kontrolünde bi daha bakıcak.genelde bebeklerde olurmuş ama düzelmesi beklenirmiş.Allah korusun düzelmezse müdahale edilirmiş.
ya süte geçer diye baharat bile yemiyom ben kıs ne acısı.bende kabızdım doğadan form içtim salak gibi.yavrumunda karnı ağrıdı benimde.gün kurusu kayısı yedim o da.bamya yemeği iyi.
canım ikinci ay kontrolünde yine göstericez ama çok korktuk ilk duyduğumuzda inşallah geçer dua edelim canım birbirimize kaydirigubbakcemile5 bu arada göğüslerin yara olmuş galiba geçtimi benimki geçmedi benim 3 haftadan sonra oldu ve ağlaya ağlaya emzirdim göğüs uçlarım kopacak gibi oldu :gitme: purelan lansinoh medecassol denedim hiç biri işe yaramadı hatta bal da sürdüm hala aynı napıcam ben
sağol canım tavsiyen için öptük seni :))
rica ederim canımcım geçmiş olsuun.