2009 Eylül Anneleri

neyse kızlar ben kaçtım kızım uyuyorken azcık dinleneyim
akşama misafirimiz var bol bol dinlenmem gerek :))))
hepinizi öptüm
bu arada nihal canım takma kafana ve hiç bişeyi umarım düzelirsin düzelirsiniz

Zeynep Durum teyzeleri..

Eklentiler

• $zeynep duru.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $kızım.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 23
  • $kızım ve ben.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 25
maşallah kızına sana ecem
Allah nazarlardan saklasın
sağlıcakla büyüt kızını

nihalcim inan hepimiz zaman zaman yaşıyoruz aynı sorunları. daha önce de demiştim o özenli anlayışlı akrabalar eşler falan dizilerde filmlerde oluyor gerçek hayatta yok malesef canım. önemli olan bebişlerimiz şuan için. walla önce bi moralim bozuluyor ama sonra boşveeeer diyorum. sen de öyle yap canım boşveeer deyince daha kolay oluyor inan.

slm kızlar sizleri çook özledim nasılsınız bakııım melekleriniz iyidir inşallah :)) biz allaha çok şükür iyiyiz evimize geçtik şimdi kızım babsıyla beraber bahçede güneşleniyolar bu güzel günün keyfini çıkaralım dedik ee sizler nasılsınız çok fazla giremicem galiba malum ev büyük bebişlede uğraşmaktan kendim
e vakit bile ayıramıyorum (

hoşbulduk tülay, bu arada oğluşun işini biliyor hee
anladı herhalde resim çekilceğini, ayaklarıyla bir güzel kapamış pipisini :)))
akıllı bızdık yaa

hoşbulduk canım şimdi doğum hikayeni okudumda sende sezercik olmuşşun ama o kadar dua ettik demekki hakkımızda hayırlı olanı buymuş .

hoşgeldin canım , nerelerdesin bea
görünmüyosun, iyisiniz inşallah !
buarada senin kızın resmini görmedik, eklede görelim prensesi

kızlar size bişi sorcam bebişleriniz de doğduğu zaman kalbinde üfürüm olan varmı ????

hoşgeldin canım , nerelerdesin bea
görünmüyosun, iyisiniz inşallah !
buarada senin kızın resmini görmedik, eklede görelim prensesi

eklicem canım en kısa zamanda inşallah :))annemlerden yeni geldik evimize evimişze alışma derken anca elime pc alabildim :)) iyiyiz alalha çok şükür senin prenses nasıl sen nasılsın bakalım :ecrin_bebek:

hoşbulduk tülay, bu arada oğluşun işini biliyor hee
anladı herhalde resim çekilceğini, ayaklarıyla bir güzel kapamış pipisini :)))
akıllı bızdık yaa

evet canım terbiyeli benim oğlummm heheheeee

hoşbulduk canım şimdi doğum hikayeni okudumda sende sezercik olmuşşun ama o kadar dua ettik demekki hakkımızda hayırlı olanı buymuş .

evet cnm son 2 saatte öle olduk ama boşuna beklemişim çok rahat ettim sezer.le valla ne o öleee kaç gün bekle bekle anam ağladı valaaa beklemekten

evet canım terbiyeli benim oğlummm heheheeee

evet cnm son 2 saatte öle olduk ama boşuna beklemişim çok rahat ettim sezer.le valla ne o öleee kaç gün bekle bekle anam ağladı valaaa beklemekten

sorma şekerim bende epiduralli oldum valla deli gibi eziyet etmeişim kendime tavsiye ederim valla güzel ağrımda çok olmadı sadece yatıp kalkarken zorlandım o yani başkada problemim olmadı ama çok az göbüş kaldı napıcam bilmiyorum korsede kullandım zemuszemus artık ikinci beişte gidip direk tarih almak var içim rahat kaydirigubbakcemile3

göbük bendede var cnm aynen eski pantoLANLAR FİLAN OLUYO ŞÜKÜR DE....EVET 2. İÇİN BENDE ÇOK RAHATIM VALLAAA BEKLEME KRİZİ OLMICAK OHHH

eklicem canım en kısa zamanda inşallah :))annemlerden yeni geldik evimize evimişze alışma derken anca elime pc alabildim :)) iyiyiz alalha çok şükür senin prenses nasıl sen nasılsın bakalım :ecrin_bebek:

hadi bakalım, pc yi aldıysan eline bırakma bir daha :))
iyiliğiniz daim olsun canım
bizde iyiyiz şükür, kızım da iyi, dün gece 4e kadar kendide uyumadı benide uyutmadı, gaz snacısından
şimdi uyuyor, 1 saat sonra banyo yapcak

esleeeeeeeeeeeeeemmmm yarın 40 nız çıkıyo süper bizim daha 13 gün var yaaaaa

ayyyyyyyyyyy evet yaaaaa, şükür 40ımız çıkıyor
herşey daha güzel olur inşallah
hayırlısıyla sizde çıkarın aradan şu 40 ı :))
göğüslerimdeki ağrılar azaldı yaa demek gerçekten 40ı beklemek lazımmış hehee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…