2009 Eylül Anneleri

bendede çok accık göbüş var yaa
popomda büyümüş galiba, eteklerim pantollarım filan zar zor oluyor
korseye gerek yok yanii, onlar bi güzel sıkıyor beni

kızlar malum bende süt cok az süt olsun diye ye babam ye.hamilelikte diyabet cıktı diye rejim yaptım sadece 6 kilo almıştım.4 kilosu gitmişti.ama bugün baktımki hepsi geri gelmiş.ben ne yapıcam.ve normalde benim hiç göbeğim yoktu tek derdim basenlerdi.simdi basenlere göbekte eklendi.cok kötüyüm cok.

hadi bakalım, pc yi aldıysan eline bırakma bir daha :))
iyiliğiniz daim olsun canım
bizde iyiyiz şükür, kızım da iyi, dün gece 4e kadar kendide uyumadı benide uyutmadı, gaz snacısından
şimdi uyuyor, 1 saat sonra banyo yapcak

bizde sabah yaptık bıcı bıcı şimdi uyuyor oğlum ..yarım saate uyanır paşam nasıl seviyom yıkamyı oğlumu anlatamam o yıkandıkça ben temizleniyorum sanki yaaa ne tuhaf bi duygu

Selamlar.. Ya siz hiç kilo almadınız mı nasıl oluyor eski kıyafetler? Ben ağır depresyondayım hiçbirşeyim olmuyor ve olmasına da çok var. Doğumda sadece 4 kilo gitti benden 3 kilo da sonra gitti ve orada durdu. Sütüm olmadığı için de duyduğumu yedim helvalar pekmezler falan. Çözümü ayva kompostosunda bulduk ama iş işten geçti...

Pushing canım hoşgeldin ne zamandır yoksun çok sevindim iyi olmanıza... Ara sıra gel özletme kendini bu kadar... Üfürüm denen şeyi duydum ama ne olduğunu bilmiyorum belirtileri neymiş ki?

Ecemcim Tülaycım maşallah ikinizin bebekleri de çok tatlı allah nazarlardan korusun.

Eslemcim hadi gözünaydıon canım az kalmış umarım tüm stresli günler kırkınızın çıkışıyla birlikte yok olur gider.

Ben hiç korse kullanmadım biraz göbek ve belde torbalar bende de var ama eski kotlarıma biraz dar gelsede yine girebiliyorum zaten 2-3 kilo fazlam var şu an rejim yapamıyorum ama 6 ay bir çıksın nasıl spor yapıp rejim yapıcam tığ gibi olucam çok kararlıyım:)))

hadi bakalım, pc yi aldıysan eline bırakma bir daha :))
iyiliğiniz daim olsun canım
bizde iyiyiz şükür, kızım da iyi, dün gece 4e kadar kendide uyumadı benide uyutmadı, gaz snacısından
şimdi uyuyor, 1 saat sonra banyo yapcak
sağol casım sizinde daim olsun inşallah bizimde pazertesi perşembe banyo günümüz yarın yapıcaz bizde :))

kızlar malum bende süt cok az süt olsun diye ye babam ye.hamilelikte diyabet cıktı diye rejim yaptım sadece 6 kilo almıştım.4 kilosu gitmişti.ama bugün baktımki hepsi geri gelmiş.ben ne yapıcam.ve normalde benim hiç göbeğim yoktu tek derdim basenlerdi.simdi basenlere göbekte eklendi.cok kötüyüm cok.

canım hiç dert etme bol bol emzir emzirmek çok ii geliyo kilolar her emzirme 500 kalori yakıyomuş ek gıdalara başladıktan sonra birz diyet biraz spor düzelirsin :))

Evet canım bu kalan 2-3 kiloda o nedenle süt olsun diye bende sürekli yeme halindeydim ama şu 1-2 gündür biraz frenledim kendimi yoksa gidişat kötü... Birde spor yapmadan sanırım vücut kendini toparlayamayacak maalesef... Benimde basenlerim hep vardı ve ben hep nefret ettim onlardan sanki biraz daha büyüdüler gibi:KK43:(

bizde sabah yaptık bıcı bıcı şimdi uyuyor oğlum ..yarım saate uyanır paşam nasıl seviyom yıkamyı oğlumu anlatamam o yıkandıkça ben temizleniyorum sanki yaaa ne tuhaf bi duygu

Bende aynı şekilde bayılıyorum banyo yaptırmaya birde canım benim o fileye koyarken düşüyorum sanıyor kollarını öyle bir açıyor ki ölüyorum gülmekten)))

Selamlar.. Ya siz hiç kilo almadınız mı nasıl oluyor eski kıyafetler? Ben ağır depresyondayım hiçbirşeyim olmuyor ve olmasına da çok var. Doğumda sadece 4 kilo gitti benden 3 kilo da sonra gitti ve orada durdu. Sütüm olmadığı için de duyduğumu yedim helvalar pekmezler falan. Çözümü ayva kompostosunda bulduk ama iş işten geçti...

Canım ben 9 kilo aldım 63 ile girdim doğuma eve geldiğimde 59 kilo falandım ilk 15 gün içinde 2-3 kilo daha gitti şimdi 56-57 falanım...

Pushing canım hoşgeldin ne zamandır yoksun çok sevindim iyi olmanıza... Ara sıra gel özletme kendini bu kadar... Üfürüm denen şeyi duydum ama ne olduğunu bilmiyorum belirtileri neymiş ki?

Ecemcim Tülaycım maşallah ikinizin bebekleri de çok tatlı allah nazarlardan korusun.

Eslemcim hadi gözünaydıon canım az kalmış umarım tüm stresli günler kırkınızın çıkışıyla birlikte yok olur gider.

Ben hiç korse kullanmadım biraz göbek ve belde torbalar bende de var ama eski kotlarıma biraz dar gelsede yine girebiliyorum zaten 2-3 kilo fazlam var şu an rejim yapamıyorum ama 6 ay bir çıksın nasıl spor yapıp rejim yapıcam tığ gibi olucam çok kararlıyım:)))

ya bnmde 4 kilo fazlam kaldı dilekçim ama yediklerimden kısamıyorum şu an dediğin gibi 6 aydan sonra daha da veririz daha çok yeniyizbnmde pantolanlar oluyo önde bi göbük puff yani yatarak çekiyom fermuarlarıkaydirigubbakcemile3 eteklerim oluyo allah tan

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan geliriz inşallah :)) siz nasılsınız iyisiniz inşallah ?? üfürüm kalp ten ses gelmesi ufak bi delik oluyo ondan dolayı yeni doğanlarda sık karşılşılan i durum bize hastanede genel bi kontrolden geçerken drumz söledi çoçuk dr

benimde 3 4 kilom kaldı toplamda 14 kilo almıştım eve geldiğimde 4 kilosu gitmişti şimdide son 4 kilom kaldı bende eteklerimin içine giriyorum ama 34 beden pantolonlarıma elveda demek zorunda kaldım çünkü içlerine girmem imkansız

sorma yaaaa, ne kadar tatlı bişey bu bıcırıkları yıkamak, dediğin gibi acayip bişey bu
ben fileye koymuyorum kızı, küvete su dolduruyorumki, üşümesin, suyun içinde kalsın
malum böyle yıkayıncada birinin yardım edip su dökmesi lazım
sağolsun ya eltim yada kayınvaldem gelir yardıma

sağol dilekcim, inşallah geçer tüm sıkıntılarımız
bu arada sen zaten tığ gibisin, birazdaha zayıflarsan kemiklerini sayıcam heee
böyle iyisin bence daha fazla verme

sağol casım sizinde daim olsun inşallah bizimde pazertesi perşembe banyo günümüz yarın yapıcaz bizde :))

canım hiç dert etme bol bol emzir emzirmek çok ii geliyo kilolar her emzirme 500 kalori yakıyomuş ek gıdalara başladıktan sonra birz diyet biraz spor düzelirsin :))

biz gün aşırı banyo yapıyoruz, 2 gün geçse 3,gün sivilceleniyoruz
gerçi doktorlar hergün yıkayın diyor ama onuda yapamam valla, hasta olur

ay aynı dilek çim yaaaa açıyo kolları anne beni bırakma der gibi yavrum benim yaaaa

Canım moro refleksiymiş bu her bebekte olması gerekirmiş bayılıyorum onun o haline:)))

yaaaa ben hep kabızım öle oluncada karnımda ağrıyo dolayısıyla dikişlerimde sızlıyooo ne yapcem bilmiyorum

Evet canım yaa ben çok kötü durumdayım eşim bir şurup aldı geldi 2 hafta önce eczacı süte geçmez demiş ama yinede güvenemedim içmemiştim şurubu ama olacak gibi değil bugün başladım içmeye o kadar kötü ki kan geliyor yaa:KK43:((

sağol dilekcim, inşallah geçer tüm sıkıntılarımız
bu arada sen zaten tığ gibisin, birazdaha zayıflarsan kemiklerini sayıcam heee
böyle iyisin bence daha fazla verme

Yaaa tabi tabi söyleyene bak sanki sen şişmansın..kaydirigubbakcemile3 Ben alışkın değilim birkaç kilo bile olsa yğk geliyor bana bu:))

X