2009 Eylül Anneleri

kızlar malum bende süt cok az süt olsun diye ye babam ye.hamilelikte diyabet cıktı diye rejim yaptım sadece 6 kilo almıştım.4 kilosu gitmişti.ama bugün baktımki hepsi geri gelmiş.ben ne yapıcam.ve normalde benim hiç göbeğim yoktu tek derdim basenlerdi.simdi basenlere göbekte eklendi.cok kötüyüm cok.

bana basen demeyinnnnnnnnnnn..... ya pantlonlrım dizlerimin üstünden yukarı cıkmıyorr yaaaamafoldumben mafoldumben

en doğal yöntem olarak ben acı yiyorum...eğer yiyebiliyorsnız çok rahat çıkarıyo tuvalete bilginiz olsun

ee eslem yarın yıkancek nasılsa senin kısss 40 için yıkamsaydın bugünn!!!!!!!!!!!!

yarın akşamda yıkarım, bugün yıkamasam hiç rahat etmicek, gecenden beridir uyumuyor sancıdan, bayo yapınca rahatlayıp uyuyor, birazdan uyusun diye yaptım şimdi
mışıl mışıl yatıyor valla kuzum, rahat ettiğini görmek benide rahat ettiriyor

Canım moro refleksiymiş bu her bebekte olması gerekirmiş bayılıyorum onun o haline:)))

Evet canım yaa ben çok kötü durumdayım eşim bir şurup aldı geldi 2 hafta önce eczacı süte geçmez demiş ama yinede güvenemedim içmemiştim şurubu ama olacak gibi değil bugün başladım içmeye o kadar kötü ki kan geliyor yaa:KK43:((

Yaaa tabi tabi söyleyene bak sanki sen şişmansın..kaydirigubbakcemile3 Ben alışkın değilim birkaç kilo bile olsa yğk geliyor bana bu:))

yok yaa şişman değilim şöyle 4 kilo fazlam var eskiye göre ama memnunum, yüzüm zayıfladı hemen, yüzümde erimeseydi çok daha iyi olcaktı
asıl şimdi kadına benzedim valla, :hulya: önceden çelimsiz bişeydim zemuszemuskaydirigubbakcemile3

hazır benim kız uyuyor
bende yaslanayım accık, gece 4e kadar ayağa dikti beni, yorgunum valla
haydin görüşürüz canlar

valla beni ishal yapıyo acı ama mideniz sağlamsa tabi yiyebilrisiniz
görüşürz eslemmm bende mutfağa girem babayyy

kızlar pişik için hametanı bir iki sefer iyileşsin diye sürün.devamlı her alt açmada değil ha ona göre.

maşallah ecemcim, tülaycım fıstıklaraa.ultrason resimlerine bakardık şimdi gerçeklerine çok şükür rabbimee.

kızlar size bişi sorcam bebişleriniz de doğduğu zaman kalbinde üfürüm olan varmı ????
zeynepcim bizim bebikte var dedi doktor.geçicek inşallah.2. ay kontrolünde bi daha bakıcak.genelde bebeklerde olurmuş ama düzelmesi beklenirmiş.Allah korusun düzelmezse müdahale edilirmiş.

en doğal yöntem olarak ben acı yiyorum...eğer yiyebiliyorsnız çok rahat çıkarıyo tuvalete bilginiz olsun

ya süte geçer diye baharat bile yemiyom ben kıs ne acısı.bende kabızdım doğadan form içtim salak gibi.yavrumunda karnı ağrıdı benimde.gün kurusu kayısı yedim o da.bamya yemeği iyi.

kızlar pişik için hametanı bir iki sefer iyileşsin diye sürün.devamlı her alt açmada değil ha ona göre.

maşallah ecemcim, tülaycım fıstıklaraa.ultrason resimlerine bakardık şimdi gerçeklerine çok şükür rabbimee.

zeynepcim bizim bebikte var dedi doktor.geçicek inşallah.2. ay kontrolünde bi daha bakıcak.genelde bebeklerde olurmuş ama düzelmesi beklenirmiş.Allah korusun düzelmezse müdahale edilirmiş.

ya süte geçer diye baharat bile yemiyom ben kıs ne acısı.bende kabızdım doğadan form içtim salak gibi.yavrumunda karnı ağrıdı benimde.gün kurusu kayısı yedim o da.bamya yemeği iyi.
canım ikinci ay kontrolünde yine göstericez ama çok korktuk ilk duyduğumuzda inşallah geçer dua edelim canım birbirimize kaydirigubbakcemile5 bu arada göğüslerin yara olmuş galiba geçtimi benimki geçmedi benim 3 haftadan sonra oldu ve ağlaya ağlaya emzirdim göğüs uçlarım kopacak gibi oldu :gitme: purelan lansinoh medecassol denedim hiç biri işe yaramadı hatta bal da sürdüm hala aynı napıcam ben

bu arada emelcim seninkide kaka yapamıyor demek.normalmiymiş yani?fitil veriyorum ben 3 günde bir napiyim.bazen 2 günde bir.iyice sertleşmeden çıkarsında rahatlasın diye.

canım ikinci ay kontrolünde yine göstericez ama çok korktuk ilk duyduğumuzda inşallah geçer dua edelim canım birbirimize kaydirigubbakcemile5 bu arada göğüslerin yara olmuş galiba geçtimi benimki geçmedi benim 3 haftadan sonra oldu ve ağlaya ağlaya emzirdim göğüs uçlarım kopacak gibi oldu :gitme: purelan lansinoh medecassol denedim hiç biri işe yaramadı hatta bal da sürdüm hala aynı napıcam ben

inşallah düzelir bebişlerimiz.tüm bebişler tabi.bizde dumur olduk duyunca ben ağlıyom falan doktor söyleyince.lansinoh,garmastan iyileştirmedi.madecassolu mesela bebek uyudu hemen sür pedi kapat.ne kadar dursa o kadar iyi.emzireceksen hemen yıka sonra acıtmadan kurula memeni bebişe vermeden.aynı işlemi gün içinde hep yap.olmazsa hametan dene o da iyiymiş ama madecassol iyi geldi bana.tahinin üzerinde biriken yağ varya onuda sür diyolar.zeytinyağı diyende var.Allah yardımcın olsun çok acıyor biliriiim.

memeden sonra en sevdiği uyuma şekli:) bu arada lens mens nirdeee ben paçoz arkidişler naaapak :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0051.jpg
    $Fotoğraf-0051.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 36
X