- 22 Aralık 2008
- 3.833
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep Durum teyzeleri..
slm kızlar sizleri çook özledim nasılsınız bakııım melekleriniz iyidir inşallah :)) biz allaha çok şükür iyiyiz evimize geçtik şimdi kızım babsıyla beraber bahçede güneşleniyolar bu güzel günün keyfini çıkaralım dedik ee sizler nasılsınız çok fazla giremicem galiba malum ev büyük bebişlede uğraşmaktan kendim
e vakit bile ayıramıyorum (
hoşgeldin canım , nerelerdesin bea
görünmüyosun, iyisiniz inşallah !
buarada senin kızın resmini görmedik, eklede görelim prensesi
hoşbulduk tülay, bu arada oğluşun işini biliyor hee
anladı herhalde resim çekilceğini, ayaklarıyla bir güzel kapamış pipisini :)))
akıllı bızdık yaa
hoşbulduk canım şimdi doğum hikayeni okudumda sende sezercik olmuşşun ama o kadar dua ettik demekki hakkımızda hayırlı olanı buymuş .
evet canım terbiyeli benim oğlummm heheheeee
evet cnm son 2 saatte öle olduk ama boşuna beklemişim çok rahat ettim sezer.le valla ne o öleee kaç gün bekle bekle anam ağladı valaaa beklemekten
sorma şekerim bende epiduralli oldum valla deli gibi eziyet etmeişim kendime tavsiye ederim valla güzel ağrımda çok olmadı sadece yatıp kalkarken zorlandım o yani başkada problemim olmadı ama çok az göbüş kaldı napıcam bilmiyorum korsede kullandım zemuszemus artık ikinci beişte gidip direk tarih almak var içim rahat kaydirigubbakcemile3
eklicem canım en kısa zamanda inşallah :))annemlerden yeni geldik evimize evimişze alışma derken anca elime pc alabildim :)) iyiyiz alalha çok şükür senin prenses nasıl sen nasılsın bakalım :ecrin_bebek:
esleeeeeeeeeeeeeemmmm yarın 40 nız çıkıyo süper bizim daha 13 gün var yaaaaa