Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba,
geçmişe göz atamadım kızlar, malum))çok yoğunuz, bende yalnız bakıyorum bebeğime ne yapayım ilkinde depresyona girmiştim sırf bu yüzden kendi isteğimle yalnız bakmayı tercih ettim. pamukçuk olayına gelirsek karbonat iyi geliyor, bildiğiniz marketlerde satılan karrbonat. dilekçim, benimde oğlumun gözünde kirpik gibi bişey vardı doktor zararı yok göz kendini temizler demişti endişe etme yani. biberonu bir defa kullanıyorum biberonda 1 tane zaten.gece 2 veya 3ölçek veriyorum o kadar, sonra yıkayıp kaynatıyorum..ben eldivenleri hastanede çıkardım doktorum hiç gerek yok demişti, şapkayıda banyo yaptırdıktan sonra takıyorum o kadar.
Selam kızlar. uzun zamandır yazamadım. Herkes iyidir inş.
Benim kız nezle oldu. Onunla uğraşıyoruz nerdeyse 1 haftadır. Serum fizyolojik verdi doktor baya işe yaradı. Birde burun aspiratörü tavsiye etti. Onu aldık. Müthiş birşey kızlar. Serumu yaptıktan sonra sümükleri onunla çekiyorum. Daha önce aldığım aspiratör fısmış yani. Otribebe ismi belki sizde denersiniz. Eczaneden aldık. Buarada benim ara ara kanamam hala devam ediyor. 40 ımızda çıktı ama bakalım ne zaman biticek bu.
kızlar bnim kızım dün gece banyo yaptırmıştım gece 11 de o saatten beri kaka yapamadı normalmi
Tatlım kırkın çıkmamış gözüküyor tickerında yada bugün çıkacak gibi yanlış mı hesapladın sen ?
Evet bebişler tektek hasta oluyo bizde atlattık nezlemizi aynen serum fizyolojik ve burun aspiratörüyle çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifanızı versin.
Çok geçmiş olsun canım bebişlerinizin nezle olduğunu nerden anlıyorsunuz?
Bugün çıkıyor cnm yani onu demek istedim. Saol canım sizede çok geçmiş olsun buarada.
Saol canım. Önce burun tıkanıklığıyla başladı. Sonra hapşurmalar falan. Aynen bizim olduğumuz gibi. Ama benım kızda ateş olmadı çok şükür.
Ya delimiisiniz bırakın sürsün allaha hergün şükredin kanamam var diye o bitip namaza başlayınca görcem ben sizi... Bebeğin işleriyle birlikte öyle zor oluyo ki çocuk ağlamaya başlarsa bide namazda n eokuduğunuzu şaşırıyosunuz :)
dilekçimbende çok sıkıldım ama daha çok günümüz var 40 a bazen sabrımı iice zorluyo oğlum Allah ın bi sınavı sanırım...bşapka ben de takmıyom malum oğlanız ya terliyo çok oğlum takmıyorum ama artık yelek giydircem yatırırıken çünkü bele kadar açıyo kendini örtünmeyi sevmiyo oğlum
tubacım bende yanlızım...Şükürler olun Allah ıma ama seninki kadar da uslu değil oğlum 40 tan sonra düzelir inş.
ayyy biri bana ticker yapsa yahu kızım doğdu da 1 aylık oldu bile:))
emelcim bilgiler için sağol.gerci coğunu denedim faydası yok ama su incir kürünü deneyim.artık 3saatte sağıyorum ama toplam 20-30 cc cıkıyor.ama ümidimi yitirmiycem.
tuba sterizilatörü mağazadanmı aldın nettenmi canım.bende düşünüyorum yoksa hergün yıka kaynat yetiştirmek zor.doğum öncesi eve gönderdim biberonları lazım olmaz diye simdi üç biberonla zor oluyor.birde hijyeni sağlıyamamaktan korkuyorum sterilazatör en iyisi herhalde.
İyi geceler. Bebişler geldi artık sık görüşemiyoruz. Ben pek vakit bulamıyorum pc başına geçmeye birde . sınıfa giden abimiz var evde malüm. çocuklu olmak zormuş Annemlerde çıkınca gittiler. Yanlız kaldım. Bebişim hastalandı iğne falan yaptırdık. Sanırım ben doğum sonrası depresyon geçiriyorum((
tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa ((
tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa ((
Ecemcim doğum tarihini söyle ben yaparım canım senin için.
cnm ver dogum tarihini yapıyım sana