2009 Eylül Anneleri

ayyy biri bana ticker yapsa yahu kızım doğdu da 1 aylık oldu bile:))

herkese merhaba,
geçmişe göz atamadım kızlar, malum))çok yoğunuz, bende yalnız bakıyorum bebeğime ne yapayım ilkinde depresyona girmiştim sırf bu yüzden kendi isteğimle yalnız bakmayı tercih ettim. pamukçuk olayına gelirsek karbonat iyi geliyor, bildiğiniz marketlerde satılan karrbonat. dilekçim, benimde oğlumun gözünde kirpik gibi bişey vardı doktor zararı yok göz kendini temizler demişti endişe etme yani. biberonu bir defa kullanıyorum biberonda 1 tane zaten.gece 2 veya 3ölçek veriyorum o kadar, sonra yıkayıp kaynatıyorum..ben eldivenleri hastanede çıkardım doktorum hiç gerek yok demişti, şapkayıda banyo yaptırdıktan sonra takıyorum o kadar.

Sağol canım yaa ama çok uzun süredir temizleyemedi göz kendini... Umarım yakın zamanda atar...

Selam kızlar. uzun zamandır yazamadım. Herkes iyidir inş.

Benim kız nezle oldu. Onunla uğraşıyoruz nerdeyse 1 haftadır. Serum fizyolojik verdi doktor baya işe yaradı. Birde burun aspiratörü tavsiye etti. Onu aldık. Müthiş birşey kızlar. Serumu yaptıktan sonra sümükleri onunla çekiyorum. Daha önce aldığım aspiratör fısmış yani. Otribebe ismi belki sizde denersiniz. Eczaneden aldık. Buarada benim ara ara kanamam hala devam ediyor. 40 ımızda çıktı ama bakalım ne zaman biticek bu.

Çok geçmiş olsun canım bebişlerinizin nezle olduğunu nerden anlıyorsunuz?

kızlar bnim kızım dün gece banyo yaptırmıştım gece 11 de o saatten beri kaka yapamadı normalmi :KK43:

Canım normaldir muhtemelen daha 24 saat bile olmamış...

Kızlar sizin bu biberonları kaynatmak dediğiniz kaynamış suyun içinde bekletmek mi yoksa direk ocakta ateşin üstünde kaynatmak mı? Eğer öyleyse kaç dk kaynatmak gerekli?

merhaba..
kizlar siz daha deneyimlisiniz diye size soruyorum.benim kizim dogali bugun 4.gun oluo.sanirim sutum cok az gelio.bebegim uyaninca surekli memede olmayi istio.surekli emio.memeyi cekince aglio.uyumuyo.arada mecburen mama veriorum.mama verince bikac saat uyuyo zorla uyandiriorum.sutunuzu artirmak icin sizler neler yaptiniz?

Tatlım kırkın çıkmamış gözüküyor tickerında yada bugün çıkacak gibi yanlış mı hesapladın sen ?

Evet bebişler tektek hasta oluyo bizde atlattık nezlemizi aynen serum fizyolojik ve burun aspiratörüyle çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifanızı versin.

Bugün çıkıyor cnm yani onu demek istedim. Saol canım sizede çok geçmiş olsun buarada.

Çok geçmiş olsun canım bebişlerinizin nezle olduğunu nerden anlıyorsunuz?

Saol canım. Önce burun tıkanıklığıyla başladı. Sonra hapşurmalar falan. Aynen bizim olduğumuz gibi. Ama benım kızda ateş olmadı çok şükür.

dilekçimbende çok sıkıldım ama daha çok günümüz var 40 a bazen sabrımı iice zorluyo oğlum Allah ın bi sınavı sanırım...bşapka ben de takmıyom malum oğlanız ya terliyo çok oğlum takmıyorum ama artık yelek giydircem yatırırıken çünkü bele kadar açıyo kendini örtünmeyi sevmiyo oğlum
tubacım bende yanlızım...Şükürler olun Allah ıma ama seninki kadar da uslu değil oğlum 40 tan sonra düzelir inş.

Bugün çıkıyor cnm yani onu demek istedim. Saol canım sizede çok geçmiş olsun buarada.

Saol canım. Önce burun tıkanıklığıyla başladı. Sonra hapşurmalar falan. Aynen bizim olduğumuz gibi. Ama benım kızda ateş olmadı çok şükür.

özgecim slm
çok geçmiş olsun prensesimize kıyamam ben ona

Ya delimiisiniz bırakın sürsün allaha hergün şükredin kanamam var diye o bitip namaza başlayınca görcem ben sizi... Bebeğin işleriyle birlikte öyle zor oluyo ki çocuk ağlamaya başlarsa bide namazda n eokuduğunuzu şaşırıyosunuz :)

yaaa ne güzel moral veriyon heeeee..olsun bnm içlerim daraldı biran önce namaz kılmak istiyorum 9 ay aralıksız kılınca..boşluktayım sanki

dilekçimbende çok sıkıldım ama daha çok günümüz var 40 a bazen sabrımı iice zorluyo oğlum Allah ın bi sınavı sanırım...bşapka ben de takmıyom malum oğlanız ya terliyo çok oğlum takmıyorum ama artık yelek giydircem yatırırıken çünkü bele kadar açıyo kendini örtünmeyi sevmiyo oğlum
tubacım bende yanlızım...Şükürler olun Allah ıma ama seninki kadar da uslu değil oğlum 40 tan sonra düzelir inş.

Biz bugün çıktık artık canım çok şükür markete alışverişe gittik üç kişi ama kızım hep uyudu.... Artık çıkıcaz arasıra olmuyor çünkü böyle zaten önümüz kış hiç çıkamayız.aynen benim kızda beline kadar açıyor battaniyeyi..

kızlar merhaba. alışverişe gittik geldik. oğlum acıktı boyner de soyunma kabinine tabure koyup emzirdim çok komikti. hele bir zortladı ki sormayın kızlar kabine kokudan bizden sonra giren olmamıştır :))) sonra arabada da emzirdim. yapışık ikizim diyorum artık oğluma :)
bu arada ben de ilk günler şapka takmamıştım kafasını üşüttü kuzum gözü çapak oldu zorla geçirdik şimdi takıyorum walla. eldiveni de bugün çıkarmıştık ama az önce gözünün altını çizmek suretiyle kanatınca babası bana kızdı ve eldivenlerimiz geri geldi :KK43:

ıyi geceler. Bebişler geldi artık sık görüşemiyoruz. Ben pek vakit bulamıyorum pc başına geçmeye birde . sınıfa giden abimiz var evde malüm. çocuklu olmak zormuş Annemlerde çıkınca gittiler. Yanlız kaldım. Bebişim hastalandı iğne falan yaptırdık. Sanırım ben doğum sonrası depresyon geçiriyorum:KK43:((

emelcim bilgiler için sağol.gerci coğunu denedim faydası yok ama su incir kürünü deneyim.artık 3saatte sağıyorum ama toplam 20-30 cc cıkıyor.ama ümidimi yitirmiycem.
tuba sterizilatörü mağazadanmı aldın nettenmi canım.bende düşünüyorum yoksa hergün yıka kaynat yetiştirmek zor.doğum öncesi eve gönderdim biberonları lazım olmaz diye simdi üç biberonla zor oluyor.birde hijyeni sağlıyamamaktan korkuyorum sterilazatör en iyisi herhalde.

salihacım merhaba canım ben sterilizatörü hepsiteknoloji.com diye bi adresten aldım mağazada normalde 95 lira fiyat verdiler ben 78 e aldım bide havale indirimi 74 oldu sanırım arzum ar 852 koduda bi incele istersen ürünü ben memnun kaldım yalnız çok hızlı değil normalde pahalı markalar var on dakikada yapan ama 250 lira falanlar. bunu ben odama taktım 90 cc su koyuyosun canına okuyo valla herşeyin :)

pişik içinde tatlım eğer pişik kremi kar etmiyosa bezdendir bezi bi muhakkak değiştirmeyi dene. ben başta prima kullanıyordum pişik kremi falan hiç işe yaramadı resmen açıldı kızımın bacakları kıpkırmızıydı ama değiştirir değiştirmez düzeldi. her bez her bebişe yaramıyor.

İyi geceler. Bebişler geldi artık sık görüşemiyoruz. Ben pek vakit bulamıyorum pc başına geçmeye birde . sınıfa giden abimiz var evde malüm. çocuklu olmak zormuş Annemlerde çıkınca gittiler. Yanlız kaldım. Bebişim hastalandı iğne falan yaptırdık. Sanırım ben doğum sonrası depresyon geçiriyorum:KK43:((

Edacım birkaçımız geçirdik üzme kendini çok normal gelip geçici birşey.. Pozitif düşünmeye çalış canım Allah yardımcın olsun.

tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa :KK43:((

ben doğduğundan beri evy baby prima ve canbebe kullanıyorum..bi problemle karşılaşmadık..hatta ilk 2 numara bezle başlamaıştık..ama bezden ara ara sızdırma yapınca 1 numara kullanmaya başladık..kilomuz 5100 ama 1 numara hala çok rahat oluyor..ve altını 3 saatte bir değiştiriyorum..belki bundan pişik olmuyordur

tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa :KK43:((

gamzecim pisik durumunda ıslak mendille silmeye devam etmiyorsun degil mi? ılık su ve pamukla silceksin ıslak mendil daha çok acıyor

Prima benim oğluma pişik yaptı hemen değiştirdim ve daha hiç olmadı

Emelcim senin oğlan nerdeyse 2 aylık olmuş maşallah.Gaz sancıların ne durumda azaldı mı yoksa benim dr un dediği gibi iyice arttı mı?

X