2009 Eylül Anneleri

ben yatağında yatırıyom yatağı yatak odamda yanıma alınca bende kontrol etmekten uyuyamıyorum yaza değiştiririm odasınıda die düşündüm ama bakalım

Benim de yatak var yatak odamda ama uyutmam 1 saati buluyor ayağımda sallamadan uyumuyor.Yatağa koyuyorum tamam artık uyuyabilirim diyorum uyanıyor.Al baştan.Yatıp kalkmaktan helak oluyorum.Böyle hem yerimden kalkmıyorum hem de oğlum daha rahat uyuyor.

evt cnm huysuzken bnmkide yapıo öle ama güzelce daldımı yatağına rahatça yatırıyorum...40 tan sonra dahada düzelirler inş.

Bu arada drumuza gittik.Gaz sancılarından bahsettim.Kırkı çıkınca geçecek di mi dedim.Üzgünüm bunlar iyi günlerin 45-60 arası gaz sancıları tavan yapar sonra azalmaya başlar kendini hazırla dedi.Ne yapcam bilmiyorum eşimi bırakabilirsem belki o dönemde anneme giderim bakalım...

hadiyaaa ne güzel moral vermiş dr un

seninki yatıyo galiba ayfercim:)
ne yatması anam memede duruyo bende topiğe girdim.emsal pc karlısında tutma dedi aslında içim rahat etmedi siz ne yapıyorsunuz uzak mı tutuyorsunuz?cep telden uzak tutuyorum ama pcde zararlı dimi yaa.
ayfer iyi bildin ben geldim
bu saatler benimkinin huzursuzluk saatleri uyumuyor ikiniyor icerde
aynen bu saatler ıkınma saatleri anacım:)
bak ıkınma saatlerinden itibaren uyumuyo yada memede yada gaz çıkarma pozisyonunda kestiriyor ama bi iş yapamıyorum yapışığız resmen:)akşamaaa kadar 7-8-9 olabiliyor gününe göre birini seçiyor saat olarak ve uyuyor.3 saat kesintisiz uyursa çok iyi benim için.sonra acıkarak uyanarak devam eden bu süreç 4-5 gibi yine başlıyor ıkınmalarla.kaydırmayı anca kendileri yapacak bence ebrucum ama bizi kaydırmadan ayarlasalar:)
yatağını henüz ayırma canım ya bence.hık dese uyanıyoruz uyku verimli olmuyor biliyorum ama şu anda yatağı yanımda olmasına rağmen bazen sesi geliyor ve uyku hali ile kucağımda sanıyorum niye ağlıyor diyorum anaa bi bakıyorum çocuk yatakta :)hemen fırlıyorum tabi.uyur emzirir oldum yaa:)
slm kıslar
oooo gece herkes burdaymış bnm oğlanda bu gece az uyudu kafam sersem gibi yaaaa
düzelicek inşallah bugünleri anıcas gülerek inşallaaahhh.
ayyynen yan yatıp (ki sezeryandan sonra yeni yeni yan yatıyorum şükürler olsun) memeyi veriyorum ağzına.çünkü kucakta tutacak dermanım kalmıyor.bari bende yatarım diyorum Allah'a emanet yarabbime.ama azami dikkat edip ve ayarlıyorum burnu açık kalacak şekilde.kolum tutuluyor ama aralıklı olsada kestiriyorum biraz.onada şükür dedim.emzik alsaydı böyle olmazdı yaa.5 emzik aldım yok anam.chicco ve nuk alıcam son deneme.

şu anda 42.gündeyiz ve bizdede bir dev adam var ve hala ıkınmalar baştaki gibi devam.kabızlık geldi bide üstüne.

arkadaşlar 3 günde bir fitille kaka yaptırıyorum çok üzücü yaa.zeytinyağına termometre batırıp anüsü uyar demişti demet öyle yaptım bir kez başarılı oldu şükür ama sonra olmadı fitil yine yaptık ya.alışkanlık yapmadan yavrumun kaka yapması düzelse keşke.Allah yardımcımız olsun.başka yöntemi olan var mı?

ya bizde pişik olduk accık uffff kızardı oğlumun poposu hep te pişik kremi kullanıyom ama anacım çok sık değişiyo altı napim 5 kez arka arkaya alıyom bazen bide benimkide başladı koltuklar işemeye hayırlısı bakam

ya bizimkininde pipisinin üstü pişik oldu kasık bölgesi( ayol ne kolugu gecen bi işedi 2 damla yanagına gelmişş gülermisin aglarmısınn hopp banyoyaa tabi:)

ebrucum kızımızı kendi odasında kış çıkana kadar yatırırım diye düşünüyorum ben.
evde 3 odada klima var ama sadece onun odasında yok. ısıtmak zor olabilir o yuzden sanırım 6 ay falan bizimle yatar.

tülayım bizim de popomuz hafif kızardı bir iki defa zeytinyağı sürdüm geçti tatlım bilgin olsun. hem kakasını falan da rahat yapıyor.
ay kızlar bu sabah pek fenaydık biz ya. nasıl ıkındı yawrum kıpkırmızı nasıl ağladı anlatamam ne yaptıysak kar etmedi. elektrik süpürgesini açtım da uyudu garibim.

makine suttu cogaltiyor guzellimmmmmmmmmmmmm:lepi::teytey:

benim oglusumun resminide EKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE prens prensessssss bolum,une sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canımmm.... buarada güncelledim 14. sayfada erdenayımız...:)

deniyim baharcım inş. Düzelir

hametan sür canım.bir sürme ile hemen geçiyor.

herkese selamlar :) ne zamandır giremiyorum vakit olmuyor hiç umarım herkes iyidir . . . .

bizim 5 gundur kaka yapma sorunumuz vardı bugun 6. gune giriyorduk nerdeyse sabah esim eczaneden fitil adı onu koyduk da o cıkarttı nihayetinde . . . . . .bunun için dun doktora gittik oda anne sutu alan bebeklerde normaldir dedi ...hatta 7 gune kadar olmadıgı olur dedi......direk kana karısıyorsa emdigi sut posa cıkartmazmıs fitil vermemisti bize ama biz dayanamadık bugun alıp koyduk rahatladı er azından......

hoşgeldin geçmiş olsun cnmcım

kizlar bizimde atak odamizda kendi yataginda yatiyor ben bizim yataga yatirmiyorum hic
allah korusun uyuya felan kaliriz diye cok korkuyorum
ben tamamen odalari ayirmaktan bahsetmistim biz heralde 2 aylik felan olunca kendi odasinda yatirmaya baslicaz gibi gorunuyor

emel cok sasirdim bende anne sutu icenlerde kabizlik olmaz diye biliyorum
bizimki gunde 3 kez felan yapiyor kakasini hemde ne yapmak her taraf batiyor resmen

offf biraz bahcede gezdirdim uyudu hemen eve gelince yatagina yatirdim belki biraz uyur diye su an aglamaya basladi

sagol tulaycım ...nasılsın canım pasamız nasıl ?

ebrucum ben anne sutu gunduz veriyorum gece 10 gibi hiç sut kalmıyor goguslerimde sıktıgımda cıkmıyo bisey o zaman mama veriyorum 1 kez . . . . .sanırım ondan kaynaklı yoksa anne sutu kabız yapmıyor . . . . .

selam hanımlar
biz dün Kur'anımızı okuttuk, misafirlerimizi ağırladık, ikramımızı yaptık, dualarımızı aldık çok şükür

Allahım yavrularımızı kazadan, beladan, her türlü feaketten hastalıktan korusun
sağlıklı hayırlı evlat etsin

allah kabul etsin eslemcim
darisi bizim basimiza

biz mevlidimizde kek pogaca pasta cay gibi ikramlarda buluncaz kizlar
kayinvalidem hazirlicak
ayrica bebek sekerimizden vericez gelenlere
bu bizim evde okunacak
birde 40 i ciktiktan sonra kendi annemlerde eski komsularimiz icinde okutcaz isimiz bitmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…