Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoşgül ben calısan anne oldugumdan sagıyorum ve arada biberonla verıp alıstırmaya calısıyoruz.
Emsalcim ticker için çok tesekkur ederım ellerıne sağlık
cnm o makineden bende almadım ve ölesine emziriom kusuyo oğlum yuvarlanıp gidiyosss hehe...kilosuna gelince dr mama vermediğine göre ii takma kafan her çocuk çok kilo alıcak die kaide yokki sağlıklı olsun oğluşun yeter cnmcımmmmmm
cvp veren yokmu????zemuszemus zemuszemus
DEMETCİM canım sizin orda herşey doğal yaa
şu sütü az olanlar için ne diyorlar varmı bir önerin hayatım
akşam 9 da sağmıştım 30 ml. çıkmıştı saat 12 de sağdım 10 ml. çıktı ((
ne yapacagım ben yaaaaa
slm kızlarr cook yorgunum 2 gundur gelen giden hiç bitmedi... oglumda misafir gelince sorun cıkarıyorr... dun doktordaydık .. oglum 3900 gr geldi..3300 dogmustu 25 gunde sizce normalmi? bana az geldi.. devamlı emiyor inanın yuzden yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum ama doktor mamaya gerek görmedi...... BıDE BıRŞEY SORACAGIM NEDEN SUTUNUZU SAGIP BıBERONLA VERıYORSUNUZ? CALISAN ANNELER OLDGUNUZ ıÇıNMı? BEN SAGMA MAKıNASI BıLE ALMADIM YANı GEREK GÖRMEDıM.... BıRı SORUMU CVPLAR UMARIM..
DEMETCıM canım sizin orda herşey doğal yaa
ne yapacagım ben yaaaaa
begendım emsal çok sağol..
emsalcım yedıgın içtiğin etkılıyor. en onemlısıde moralın etkılıyor. sagarken gögsüne masaj yap. ben bitti diye düşündüm gögsüme msaj yapıp devam edınce sut sağılmaya devam etti. yılmak yok. rezene cayı %10 artıs yapıyormus. birde vıtemalt dıye bişey var. oda aynı sekılde. zaten sut caylarını kullandıgını bılıyorum.
begendım emsal çok sağol..
emsalcım yedıgın içtiğin etkılıyor. en onemlısıde moralın etkılıyor. sagarken gögsüne masaj yap. ben bitti diye düşündüm gögsüme msaj yapıp devam edınce sut sağılmaya devam etti. yılmak yok. rezene cayı %10 artıs yapıyormus. birde vıtemalt dıye bişey var. oda aynı sekılde. zaten sut caylarını kullandıgını bılıyorum.
canim suutttun azalmisssssssssss:gitme:bak misafirlere ara ver temelli gider sadece 1 haftaaaaaaaaave goguslerine sicak su masaji yap bol sut ic sabah pekmezli aksam yatarken balli vde gunde 2lt su ic bebeginle hep goz temasi kur
konus buyuk bir insanla konusur gibi.muz,elma,kayisi k,urusu hep yeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
canım göğüslerimde çok süt birikip bana acı veriyo sıtma vs. yaşamamak için gece sağıyorum yatmadan sonrada kızıma o uyurken biberonla veriyorum uyksu bölünmesin hemde doysun diye... ve pamuk gibi uyuyo uykusunu alıncada sorun çıkarmıyo.. bide saklamak içinde iyi olur insanlık hali ihtiyaç olursa dolapta yedek bulunsun nolur nolmaz diyorum....
canım sağ bol bol.. uyarıldıkça gelir sütün daha çok gerçi çok sağıncada can yakabiliyo ama ben bol su içiyorum bide senin dr kesin söylemiştir meye beyin 1 numaralı süt arttırma tavsiyesidir kuzu pirzola :)) bu arada dr seçiminiz süpr.. teşhisi çok kuvvetli bi doktordur... bizimde pazartesi yada slaı ultrason vs. var yine kızıma bakacaklar işallah bişiy çıkmaz kuzum kurtulur çu doktorların gereksiz didiklemelerinden artık (
evet özellikle bol sıvı çok etkiliyo kendine devamlı bol sütüm var diye telkinde bulun vücudun bir süre sonra beyninden öyle sinyaller alıp öyle davranmaya başlıyo valla sütümü sağıyorum 1 saat sonra yine doluyorum sağmakta göğsü çok uyarıyo gerçekten yaşadıkça daha iyi görüyorum....
kızlar acaba yarın bodrumdan izmire otobüsle gidebilirmiyim kızımla yaa.. yolculukta sorun çıkarırmıki.. varmı içinizde yolculuk yapan?? arabada rahat oldu bişiy yapmadı uyudu ama otobüste napar bilemem.... kafam karışık şimdi hastasonuda burda yalnız kalmak istemiyorum annemle binip gidiyim diyorum izmire off.. (
canım ben 3-6 baştan beri.zaten anca.bizimki 3,910 doğdu 3,600 e indi.bu arada kızlar bebek bezinde 2 numaraya yani 3-6 kiloya geçen varmı
ben hala 1 numara 2-5 kg. kullanıyorum acaba artık 3-6 kg geçsemmi diyorum da
aynen pide ayran baklava.mevlüt yapacak arkadaslar pide ayran dağıtmanızı tavsiye ederim .tavuklu pilavın dağıtımı zor oluyor ve temizliği zor oluyor.biz pide yaptık.hem dağıtımı kolay hemde etraf cok kirlenmedi.yani yanlış anlamayın kirlenecek elbet ama pirinçler yere düşüyor halıya yapışıyor falan.
aynen yaa ama gözüne zarar verebilirmiş korktum.çokk elliyo yüzünü yolmaya çalışıyo ıkınırken.Kızlar tırnaklar konusunda yazdıklarınızı okudum, bende eldiveni çıkarmıyordum ama doktor kızdı, yavrumun elleri hiç hava almadığğından bembeyaz kalmış ve ellerini kullanmasını öğrenmesi gerekliymiş,şimdi elleri hep açık 2 günde el hareketleri değişti, artık iki eliyle memeyi tutuyor benim yakamı tutuyor, yüzünü çizmesin diye dikkat ediyorum ama bence sizlerde ellerini açın, onları kullanmasını sağlayın, gün geçtikçe elleriyle yaptıklarını görünce anlacaksınız, bir an önce ellerini keşfetmesi gerekliymiş,onları nasıl kullanacağı öğrenirmiş yoksa gelişimi geri kalırmış,
maşalahh kırk bir kereeee.akıllı bıdık akıllıı.hepsine,hepimizinkine maşallah.tülay,baharda anlatmış baksana maşallah Allah korusun esirgesin yavrularımızı yeni nesil bilgisayar çocuğu anam kaydirigubbakcemile3KIZLAR BEBEK BUNLAR VE BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER ÇıZECEK TABıı AMA BıR SÜRE SONRA ALIŞACAK BEN ÖNCELERı SADECE ELLERıNı ıZLEMEK ıÇıN AÇIYORDUM BıR SÜRELıĞıNE SONRA GERı TAKIYORDUM
DR. TAKMA BEYıN GELıŞıMı ıÇıN ÇOK ÖNEMLı DıYıNCE HıÇ TAKMADIM
KIZIM DAHA 5 GÜNLÜKTÜ O ZAMAN KAŞIKLA VERıYORDUK MAMAYI BıBERONA ALIŞIRDA MEMEYı BIRAKIR DıYE KAŞIĞI TUTUYORDU ŞAPIRT ŞUPURT DıYE YıYORDU MAMAYI MAŞALLAHH KUZUM BıZıMKıLERE RESMıNı ÇEKıP GÖSTERıNCE ŞOK OLDULAR KıMSEYE GÖSTERME SÖYLEME NAZAR OLUR DEDıLER :)))
BENıM KIZIMIN NELER YAPTIGINA ıNANAMAZSINIZ
MAŞALLAHH SUBHANALLAH BıBERONUNU TUTUYOR KENDıSı EŞıMLE ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKIYORUZ Bı ÇOK YAPTIGINA MAŞALLAHH MAŞALLAHHH
ELLERı AÇINNN BEBELERE ÖZGÜRLÜKLERıNı VERıNN :)))
DEMETCıM canım sizin orda herşey doğal yaa
ne yapacagım ben yaaaaa
valla benim oglanin uyku saatleri cok ters
bu aksam saat 7 de bir uyudu saat gece 12 de biz uyandirdik dokunmasak daha uyurdu
ee o saatte o kadar uyuyunca da gece uyumuyor
nasil kaydircaz uyku saatlerini bilmiyorum
o uyuyunca bende uyuyayim diyorum ama tam aksam yemegi saati oluyor bir de surekli misafirler var haliyle yatamiyorum
napalim allah guc kuvvet versin bu gunlerde gececek insallah
kizlar siz nekadar sure yaninizda yatirmayi dusunuyorsunuz bebisleri
kursta 3 aydan sonra kendi odasinda yatirmaya baslayin demislerdi ama sanki biz daha once ayircaz gibi
zaten aglamasini duyarim odasindan da ayrica bebek telsiziylede dinlicez
tabi tam ne zaman ayiririrz bilmiyorum ama bu gidisle 3 ayi bulmicak
cok ses yapiyor gece uyanmasa aglamasa bile uyuyamiyorum ben surekli kontrol etmekten
Valla bizim oğlan da aynı çok sesli uyuyor.Hatta uyanırken sanki bi dev uyanıyormuşçasına sesler çıkarıyor.Geceleri yarımşar saat uyuyor.Yatıp kalkmaktan anam ağlıyor.Ben de 3 gecedir yatağa alıp göğsümde uyutuyorum göğsümü emzik niyetine kullanıyor böylece daha uzun uyuyor ben de sürekli takipteyim bişey olur diye.Şimdilik böyle bi çözüm bulduk