mevlüt yapacak arkadaslar pide ayran dağıtmanızı tavsiye ederim .tavuklu pilavın dağıtımı zor oluyor ve temizliği zor oluyor.biz pide yaptık.hem dağıtımı kolay hemde etraf cok kirlenmedi.yani yanlış anlamayın kirlenecek elbet ama pirinçler yere düşüyor halıya yapışıyor falan.
Kızlar tırnaklar konusunda yazdıklarınızı okudum, bende eldiveni çıkarmıyordum ama doktor kızdı, yavrumun elleri hiç hava almadığğından bembeyaz kalmış ve ellerini kullanmasını öğrenmesi gerekliymiş,şimdi elleri hep açık 2 günde el hareketleri değişti, artık iki eliyle memeyi tutuyor benim yakamı tutuyor, yüzünü çizmesin diye dikkat ediyorum ama bence sizlerde ellerini açın, onları kullanmasını sağlayın, gün geçtikçe elleriyle yaptıklarını görünce anlacaksınız, bir an önce ellerini keşfetmesi gerekliymiş,onları nasıl kullanacağı öğrenirmiş yoksa gelişimi geri kalırmış,
benım 31. gunum ve hala var
ama benim kızım hep yüzünü çiziyo çıkarınca.hatta gözüne bile sokuyo parmagını napcez.
ya kızlar ben de eldiveni çıkardım bugün emzirirken ama elleri sürekli yüzünde hele ıkınırken. korktum yine taktım. offff ne yapcez şindik?
emsalim maşallah canım kızına. Ben de çıkardım artıkın eldiveni. şimdilik elleri tanıma aşamasındayız. Benle babasından fırsat kalırsa tanıcak çocuk ta biz sevmeden duramıyoruz :))
emsalcim evet bizimkide eliyle emziğini çıkarıyo sorma çok fena kız bunlar maaşallahhhh
demetcim sende haklısın bacım özellikle senin bulunduğun ülkelerde daha doğal yollardan yanalar.biz biraz ilaca çabuk yöneliyoruz haklısın yaa.
tatlım bizim yapı kredi sigorta
bizde ilk muayne için gittiğimizde işitme testi, kan testi ve kalça usg çektirdik hepsini sigorta karşıladı aşılar için aklında bulunsun sigorta şirketi aşının küpürünü istiyor
aşı yapılınca küpürü iste canım
kime gidiyorsunuz canım dr.a merak ettim
biz egeria çocuk kliniği ne gidiyoruz prof.dr.mete akısü harika biri
klinikte son derece elit bir yer çalışanları ve orası dehşet güzel haberin olsun
bu arada kızlar bebek bezinde 2 numaraya yani 3-6 kiloya geçen varmı
ben hala 1 numara 2-5 kg. kullanıyorum acaba artık 3-6 kg geçsemmi diyorum da
kızlar bu arada çok mutlutum maşallah diyim kızıma
3250 gr.doğmuştu... 3090 gr.a düşmüştü... 1 ayda 4080 gr.a ulaşmış kilosu.
ve boyu da 50 cm. den 55 cm.e ulaşmış.
dr.umuz sütümün yaradıgını soyledi. alması gerekenden fazla bile kilo almış dedi.
boyu da uzaması gerekenden 2 katı fazla uzamış :))
çok tereddüt ediyordum sütüm yetiyormu yetmiyormu diye ama çook şükür.
herkese boll sütler
slm kızlarr cook yorgunum 2 gundur gelen giden hiç bitmedi... oglumda misafir gelince sorun cıkarıyorr... dun doktordaydık .. oglum 3900 gr geldi..3300 dogmustu 25 gunde sizce normalmi? bana az geldi.. devamlı emiyor inanın yuzden yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum ama doktor mamaya gerek görmedi...... BİDE BİRŞEY SORACAGIM NEDEN SUTUNUZU SAGIP BİBERONLA VERİYORSUNUZ? CALISAN ANNELER OLDGUNUZ İÇİNMİ? BEN SAGMA MAKİNASI BİLE ALMADIM YANİ GEREK GÖRMEDİM.... BİRİ SORUMU CVPLAR UMARIM..
cvp veren yokmu????zemuszemus zemuszemus