kızlar emin olun yanınızda birileri olmayınca çok daha fazla anne oldugunuzu hıssedıyorsunuz ve çok daha keyifli oluyor. evet daha yorucu ama bebeğin durumu sürekli değişiyor. biz hergün daha farklı oluyoruz. bıgun hiç uyumuyor bırgun hiç göznü açmıyor:) denge buluyor yani. birgun yorulursanız ertesi gün acıyor bebek sıze azcık daha fazla uyuyor:) en azından benımkı öyle:)
kilo konusunda ben verdim çoğu kilomu. hamılelık oncesıne göre 2 kılom kaldı. 3 aylık gibi de göbeğim var. ınsallah oda gıde. kılo kalsın dert değil.
yanımda ( ilk gün dahil ) birileri hiç olmadığı için nasıl bişey bilmiyorum
zorlukları zaman zaman olsada dediği gibi bir gün uyuyor bir gün uyumuyor dengeliyor
birileri olsaydı yanımda eminim çok sinirlerim bozulacaktı herkez bi yerden bişey diyecekti
hem sinirlenecek hemde salak gibi olacaktım bişey öğrenemeyecek bebeğime bakamayacaktım belkide
başından beri herşeyimi kendim yaptım kızımla kendim ilğilendim
Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ki beni kimseyede muhtac etmedi
ev işimi yemeğimi kızımın bakımını herşeyimi yapıyorum çok şükür
benim bebiş 20 günük oldu tırnağı çok uzun kesmek istiyorum ama annemler izin vermiyor 40 ı çıkması lazımmış,,,Bekliyoruz bakalım 40 ını....
banada öyle dediler bende kesmedim canım ama meryemede dediğim gibi tırnakları uzun değil
zaten o kadar yumuşakki tırnakları kırılıyor kendi kendine sanırım eldivende takmadıgımız için galiba
yanlız 40 ı çıkıncada kesecek tırnak yok bizde :)))))
birde kızlar ben mevlüdü 40 ı çıktıktan sonra okutmaya karar verdim dün yada bu gün okutacaktım vezgeçtim
çünkü kızıma uygun bir mevlüt takımı bulamadım hepsi çok büyüklerdi sinirim bozuldu
hoşuma bir taneyi aldım tabii oda büyük onu terziye verip daraltacagım ondan sonra okutacagım mevlüdü kızım takımın içinde kayboldu
((
illaki 40 ı çıkmadan mevlüt okunur bi kaide yok sanırım değilmi ???