1 ayda en fazla bebeğin ne kadar kilo alması gerekir kızlar bileniniz var mı?
kızlar
bebegimin dili biraz beyaz oldu. sanırım bu pamukçuk denilen durum.
siz nasıl siliyorsunuz?
bir de gün de ortlama kaç bez gidiyor sizde merak ettim. bizim 8-12 arası gidiyor sanırım.
nerdeyse her bezimiz kakalı, 3-4 tanesi sadece çişli oluyor. bez dayandıramıyorum anacım :)
kaç defa da kakayı üstüme fışkırttı( erkekden daha beter =)
ilk aylarda kilo alımı hızlı imiş ama bebeğine göre değişiyor bildiğim canım ya.1 ayda en fazla bebeğin ne kadar kilo alması gerekir kızlar bileniniz var mı?
hım iyi peki küsmedim o zaman :))) nasıl olsa eşin temelli dönünce bize yakın ev tutcanız o zaman bolll bol gelir gideris :)))
slm kıslar
saol ayfercim ama ben çok kilolu geldim kendime gerçi daha 24 günlüküz ama :S
cnm emzik nuk un valla 2 tane almışım birisi minik onu pek alamıyo ağzına da bu biras daha iri şak şak emiyo ii oluyo valla...sende 1 damla pekmez sür öle ver bakam alır belkii
slm kıslar
cnm emzik nuk un valla 2 tane almışım birisi minik onu pek alamıyo ağzına da bu biras daha iri şak şak emiyo ii oluyo valla...sende 1 damla pekmez sür öle ver bakam alır belkii
ayyynen anlattığın gibi öğürme,zorla elinle destek iki dakika emip pat attırıyo emziği:)bal sürdü annem kar etmedi.bal bitince attı kerata:)önceden giydiğim ve bol gelen pantalonlarıma bile giremiyorum ben.şu emzirme düzenimiz otursungerekli diyet ve spora başlıcam. şimdi korkuyom sütüm falan kesilir diye. bizimki de emziği pek sevemedi. bazen hiç tutmuyor öğürüyor falan tutarsa da illa elimizle desteklicez cork cork yapıyo pıt diye diliyle atıyo yoksa :)
oooo herkeslerde burdaymis
nabersiniz kizlar
ben oglumu yikadim emzirdim simdi de misafirlerimiz gelicek onlari bekliyorum
giyinip suslendim accik
eski kiyafetlerimin icine girebiliyorum sukur yoksa hic bisey bulamazdim giymeye]yalniz tabi karin cevresi hala genis zira kemerlerim olmuyor
sizler nasilsiniz
eminecim gunde 30 gr diyorlar ama bizimki ilk zamanlarda 60 gr aliyordu simdi nasil bilmiyorum pazartesi doktor kontrolumuzde ogrenicez
tubacim bizimde her sefer fiskirtiyor ustumuze alis
yeni bez koyuyorum kakasini yapiyor onu alip yenisini koyuyorum haydaaa yine yapiyor bole bole temiz bezleri de ziyan ediyoruz
ayfercim tulaycim mevlutleriniz haiyirli olsun allah kabul etsin bizimde haftaya carsamba allah kismet ederse
baharcim bende cok gorusmek istiyorum sizlerle
su bebisler bir duzene girsinler toplanalim bi gun yine
slm kıslar
ay gamzem yaaaa yemin ederim hissettim. sen msn açınca az önce kendi kendime dedim selam vereyim bu kıza keyfi yok gibi diye. kıyamam sana ben yaaa. annene de kocana da höh diyorum yani. ama gülüm hep aynı ya. bizi de kimse lahusa diye el üstünde tutmuyor canım ya. öyle anlayışlı akrabalar eşler dizilerde var canım malesef.
gamzecim sıkma canını hiç boşyere baksana onların değişeceği yok.. boşuboşuna bebeğine yansıycak Allah korusun sütün kesilir falan.. canım herkes gidecek elleri mahkumm zaten bi söz vardır bazen sert bir rüzgar esebilir ozaman başını eğ ve rüzgarın geçmesini bekle diye ...sende şuan aynen öyle canım bekle herşey geçicekk.. geçenlerde hatıra defterimi buldum bu sözü bi arkadaşım yazmışş ayy ne güldümm yaa sınıfta herkes birbirine hatıra yazdırırdı.. ve hep şöyle başlardıı... sevgili arkadaşım bana bu güzel defterinden bir sayfa ayırdığın için teşekkür ederim...ve sonunda mutlaka bir mani olurdu... hey gidi günler....gamzecimm ne olur üzme kendini ....
kızlar bizim ev havada uçuyor ve kendimi yorgun hissediyorumm yaa ne olucak benim halimm....