2009 Eylül Anneleri

Demetcim
öncelikle gözünaydın tatlım çok sevindim rabbim tekrar böyle günler göstermesin inşallah.

Çingenecim erken olduğunu sanmıyorum canım mekik için ben 21. günde dr kontrolüne gittiğimde doktorum artık mekiğe başlayabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim ve kırkımın çıkmasını bekledim allaha şükürde hiçbir sorun yaşamadım dün gece gayet rahattım.

Tülaycım fotolarında çok tatlı çıkmışsın maşallah sen ne kadar güzelmişsin yaaa o örtünün altında gizliyormuşsun tüm güzelliğini:)) Allah kabul etsin canımcım mevlüdünüzü.

tülayım maşallah canım kapalı ayrı güzelsin açık ayrı güzelsin :) Oğlunun damatlığıda maşallah yani canım tam erkek anası olacak hatunmuşsun be :)

hahahaaayyy aynen cnm ben de elbise giyicektim ama... üşüttüm sanırım göbeğim sanki 6 aylık gibi giymedim pantolan da gerçi normalde giydiğim herkes şaşırdı nasıl içine girdin die ama oldu vallakaydirigubbakcemile3

tülaycım maşallah harika gorunuyorsunuz
ben de imrendim vallahi ne güzel tutmuş emzigi. bizimki de tutsa keşkee

ayy evet ablam saolsun alıştırdı ii oluyo vallaa...sende 1 damla pekmez felan sür belki alır seninkide alışır cnm

tülayım maşallah canım kapalı ayrı güzelsin açık ayrı güzelsin :) Oğlunun damatlığıda maşallah yani canım tam erkek anası olacak hatunmuşsun be :)

yok be cnm o senin güzel bakışın ben resimlerde şişman hissettim kendimi halaaa balık etim uffff

saol cnm o senin güzel bakışın canım beniimm

kızlar içinizde saçını boyatan falan var mı? süte geçermi zararlı mı ya?

canim sacini boyyayabilirsin ama organikle eger evde yapacaksan bebegin uyuma sattine gore ayarla daha iyizemuszemus

saol canim yaaaaaa.spor icin gec bile kalinmis benim gobek gitti sayilir burda jimlastik ogretmenleri ebeler herseyi yaptiriyor 40gunde xyardim alabilirsin yaniiiiiiiiiii bende sizle paylasmisdim.:lepi::lepi:
slm kızlarrr bide bugun elma yagını aldık ve sürdük bakalım işe yarıyacakmı? off cok halsizimm.. yarında misafirim var napcam ben yaaaaa

offffffffffffffffffffffff herseyi deneme oyle eger kabiz ise tek yapacagin sey zeytin yagina termometreyi batiirip bebisinin kicina sokmak ve birkac kere uyarmak hremen yapiolar gorursunuz.

yaaaaaaaaa ilaca yonelmeyin hemen gogus uclarin icin onceki sayfalarda yazdimpapatya cayi ile termizle bebanten krem sur veya tereyag cok iyi.
pisikde ise bebek altlarini hazir bezlerle silmeyin ilik bir su yapin tabaga ve pamukla silip kurulayin ise y<ariyorrrrrrrrr hastehane bilguileri:lepi:sırnaşık şey

sagol canim bnm aferim ii yapmissin spor isini,defne eylulumuz nasillllllllllll?

gunaydin kizlar
daha onceki sut sagma fiyaskomdan sonra dun gece 1 kez daha denedim ve sukur ki gogsumu pompa ile sagabildim :)
ama alis uyaninca emebilsin diye tekini sagip digerini ona biraktim
tek gogsumden 90 cc sut sagdim nasil sizce
bebegin 1 ogunu icin bu miktar yeterli mi?

GUNAYDIN CANIMMMM hic canini sikma eger 10dk duzenli emziriyorsan bebegini o ona yeterli demektir masallah,ali pasa nasil

demetcim ali iyi cok sukur
gaz sorunu haric bir problemimiz yok o da zaten cogu bebekte olan birsey gecicek
bu gecede biraz daha rahat ettik ali uyudu ee bende uyudum tabi bu durumda :)

sen nasilsin erdenayin nasil? gunler ne cabuk gciyor di mi neredeyse 1 aylik oldu bizimki
bu gunleri cok ozlicez sonra

slm kıssslarrrrr bizim mevlüt oldu bitti çok şükür darısı yapıcak olanlara valla öldüm yorgunluktan
maşallah kırkbir kere şekerim sanada oğluşada.gayet feet görünüyon canım hiiç üzülme.kaç gün oldu ki mucize beklicez kuşum.Allah kabul etsiiin.

canım inan bende nurse harveys içmiştim sütten geçer diye ama denemeyin banada bebeğede bi ağrı yaptı sabahı sabah ettikti.saçma bi mantık yürütmüşüm yani:)
bu arada süt içme onu yeme bunu yeme ya besiznsiz kalıcaz ya tüm yorumlarıda okudum oradaki.ilaçlar önermişler ya hangisini alacağımızı şaşırdık yaa.

maşallah de dilini ısır Allah sütünü,sütümüzü bol etsiiin.

bu arada tülaycım hangi emzik o ya bende alayım anam 5 tane emzik aldım hiçbirini tutmadı yaa: maşallah seninkinee.

demetcim sende haklısın bacım özellikle senin bulunduğun ülkelerde daha doğal yollardan yanalar.biz biraz ilaca çabuk yöneliyoruz haklısın yaa.

bide insalık namına bir arkadaşım bana ticker yapsın.çüş diceksiniz bunca zaman tickerlıydın ama yok anam olmadı bi türlü.siz seçin herşeyini farketmez 28/08 doğum tarihi için bi ticker istiyom bana linki verin yapıştırem yaa olmadı bi türlü.

Tek göğüsten o kadar çıkıyosa senin oğlanın doymaması mümkün değil.

Biz de dün kontrole gittik.Oğlum 4500 gr ve 53,5 cm olmuş.Gaz sorunu için de bebelac ın gazlı bebekler için diyet mamasını önerdi.Şimdi onu veriyorum umarım işe yarar.

ayfercim paşayı yağlayıp yıkamakla meşguldüm anacım ancak gördüm kusura bakma. hem ben sana küsüm. sen mevlütler yap bizi burda unut çağırma emi

ayfercim paşayı yağlayıp yıkamakla meşguldüm anacım ancak gördüm kusura bakma. hem ben sana küsüm. sen mevlütler yap bizi burda unut çağırma emi

kuşuumm kırklı bebekler birbirine getirilmez dediler kırk basarmış o yüzdeeennn ay canıım hepimiz bebekliyiz diye çağırmadım yoksa başımın üstünde yeriniz vardı anacııımmmm küsmeeee valla üzülürüüm.

bu arada bugün kırkı çıktı bebişin mevlütünü yapmıştık önceden ama bugünde yıkadık iki elimi son dökme suyuna batırdım beş on onbeş diye kırka kadar saydım ağlaması,gazı,kabızlığı,uykusuzluğu sıkıntıları geçsin 40 suyuyla diyerek akıttım:)ela dedi öyle yap diye yaptım hadi inşallah iyi geliiir gazı,kabızlığı uykusuzluğu geçeeer.

hım iyi peki küsmedim o zaman :))) nasıl olsa eşin temelli dönünce bize yakın ev tutcanız o zaman bolll bol gelir gideris :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…