- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
ay ayşecim güzeldi ama tantana
işte bu da resmimizzz., ya aslında bi ara gecelik dedim giyeyim ama ....giyip yatamam ben öle dedim normal beyaz pantolon bluz ee değişiklik olarak normalde kapalıyım ya açıktım o kadar heheee kadın kadınaydıkya malum
[img=http://img71.imageshack.us/img71/8996/pict0140.jpg]
[img=http://img40.imageshack.us/img40/6470/pict0139r.jpg]
tülay ayy maaşallah çok güzel olmuşsunn.... bebeğinde çok şeker ne güzel emzik tutuyor yaa keşke bizimkide tutsa...bende bugün krem bir bluz ve siyah bir etek aldım aslında elbise düşünüyordumm bulamadımkii....
Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı? - [ www.anneyiz.biz ] kızlar gaz sancıları için okuyunn ...
tülaycım maşallah harika gorunuyorsunuz
ben de imrendim vallahi ne güzel tutmuş emzigi. bizimki de tutsa keşkee
tülayım maşallah canım kapalı ayrı güzelsin açık ayrı güzelsin :) Oğlunun damatlığıda maşallah yani canım tam erkek anası olacak hatunmuşsun be :)
Tülaycım fotolarında çok tatlı çıkmışsın maşallah sen ne kadar güzelmişsin yaaa o örtünün altında gizliyormuşsun tüm güzelliğini:)) Allah kabul etsin canımcım mevlüdünüzü.
kızlar içinizde saçını boyatan falan var mı? süte geçermi zararlı mı ya?
saol canim yaaaaaa.spor icin gec bile kalinmis benim gobek gitti sayilir burda jimlastik ogretmenleri ebeler herseyi yaptiriyor 40gunde xyardim alabilirsin yaniiiiiiiiiii bende sizle paylasmisdim.:lepi::lepi:ben geldim kızlar.. iki gündür pek giremedim.. özledim sizleri yaa..
demet gözün aydın canım çok sevindim oğluşun kavuşmuş evine..
dilek biraz erken değil mi mekik için ben iki gün 45 dak tempolu yürüyuüş yapayım dedim karnım davul gibi şişti ağrıdı dikkat kendine..
iki gün önce kızımın aşısı için sağlık ocağına gittik. ilk aşıyı atlattık çok şükür biraz ağrısı oldu ama çok huysuzluk yapamdı şükür..4500 gr 53 cm olmuş miniğim.. bana yetişecek az kaldı valla
slm kızlarrr bide bugun elma yagını aldık ve sürdük bakalım işe yarıyacakmı? off cok halsizimm.. yarında misafirim var napcam ben yaaaaa
arkadaşlar tek tek alıntı yapasım var ama sayfa dolacak yaa.
-kaş üzerinde sarı kabuklanma oldu bizimkide.süt sürdüm anne stü bakalım geçicek mi,
-sağlık ocağına,hastaneye gden tartılan aşı olan bebişlere maşallah,Allah sağlık versin.
-pişik olmuştu bizimkide ilk zamanlar.hametan sürdüm hemen geçirdi.ki her alt açışta krem sürüyorum,prima kullanıyorum ama anüsün çevresi olmuştu.
-mamayı 90 cc yapıyorum ama az açsa 60 cc.sütüm ne kadar bilmiyorum pompa almadım ama bitince çekiştiriyor.ben uyursam süt birikiyo ama uyku olmayınca mecbur mama ki uykusuzuz.
-ebrucum aynen sabah 4-5 gibi başlıyo gaz ve akşam 6-7 ye kadar uyumuyor.memede uyuyoryada kucakta ama yerine yatır kalkıyor.akşama kadar bi iş yapamıyorum beraber yapışığız.pc ye kucağımda yada annemdeyken giriyorum.o uyuyunca direkt uyuyorum .bugün emsal pc den uzak tut dedi bebişi iyi değilmiş
-aşıyı ben medipolde yaptırdım doktorumuza 32,00 tl ödedim.sağlık ocağında bedava ve taze imiş sirkülasyon çok diye.
-Allah kabul etsin mevlütlerimizi,dualarımızı,kesilen kurbanlarımızı.bu arada eşim kurban kesicem demiş sağlıkla doğumdan çıkarsak diye kestirdi,muhtarla beraber dağıttı ihtiyacı olanlara çok şükür Rabbime bu imkanı verdi,sağlıkla çıktık.bu akika mı oluyor kızlar?
-demetcim maşallah yavruna.daha da iyi olur inşallah.tavsiyeler içinde çok çok sağol canım.
birde kabızlık yaşıyoruz bir haftadır 3 gün kakaya çıkmayınca fitil verdik iki sefer.niye böyle oldu?mamadan dicem ama herkes veriyor.umarım sorun olmaz
yukarıdakileride sabahtan beri yazmaya çalışıyom anca gönderdim:)hamişken böyle miydi hey gidi günler hey:)
sagol canim bnm aferim ii yapmissin spor isini,defne eylulumuz nasillllllllllll?
Demetcim öncelikle gözünaydın tatlım çok sevindim rabbim tekrar böyle günler göstermesin inşallah.
Çingenecim erken olduğunu sanmıyorum canım mekik için ben 21. günde dr kontrolüne gittiğimde doktorum artık mekiğe başlayabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim ve kırkımın çıkmasını bekledim allaha şükürde hiçbir sorun yaşamadım dün gece gayet rahattım.
banyodada sadece su ilk 40gun boyunca.-tatlicadiarzu-
Tülaycım fotolarında çok tatlı çıkmışsın maşallah sen ne kadar güzelmişsin yaaa o örtünün altında gizliyormuşsun tüm güzelliğini:)) Allah kabul etsin canımcım mevlüdünüzü.
gunaydin kizlar
daha onceki sut sagma fiyaskomdan sonra dun gece 1 kez daha denedim ve sukur ki gogsumu pompa ile sagabildim :)
ama alis uyaninca emebilsin diye tekini sagip digerini ona biraktim
tek gogsumden 90 cc sut sagdim nasil sizce
bebegin 1 ogunu icin bu miktar yeterli mi?
maşallah kırkbir kere şekerim sanada oğluşada.gayet feet görünüyon canım hiiç üzülme.kaç gün oldu ki mucize beklicez kuşum.Allah kabul etsiiin.slm kıssslarrrrr bizim mevlüt oldu bitti çok şükür darısı yapıcak olanlara valla öldüm yorgunluktan
canım inan bende nurse harveys içmiştim sütten geçer diye ama denemeyin banada bebeğede bi ağrı yaptı sabahı sabah ettikti.saçma bi mantık yürütmüşüm yani:)tülay ayy maaşallah çok güzel olmuşsunn.... bebeğinde çok şeker ne güzel emzik tutuyor yaa keşke bizimkide tutsa...bende bugün krem bir bluz ve siyah bir etek aldım aslında elbise düşünüyordumm bulamadımkii....
Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı? - [ www.anneyiz.biz ] kızlar gaz sancıları için okuyunn ...
gunaydin kizlar
daha onceki sut sagma fiyaskomdan sonra dun gece 1 kez daha denedim ve sukur ki gogsumu pompa ile sagabildim :)
gunaydin kizlar
ayfercim paşayı yağlayıp yıkamakla meşguldüm anacım ancak gördüm kusura bakma. hem ben sana küsüm. sen mevlütler yap bizi burda unut çağırma emi
hilalcim maşallah canım oğluna. umarım mamanız işe yarar. rezeneyi denedin mi?
kuşuumm kırklı bebekler birbirine getirilmez dediler kırk basarmış o yüzdeeennn ay canıım hepimiz bebekliyiz diye çağırmadım yoksa başımın üstünde yeriniz vardı anacııımmmm küsmeeee valla üzülürüüm.