- 11 Aralık 2007
- 264
- 0
- 45
kızlar nabersiniz...benim biraz canım sıkkın....
biz anneyle papazız bu sabahta... hala bişiy yemedim bütün iştahım kaçtı sinirlerim altüst...
annem benle hem kavga ediyo rahat değilim burda diyo hemde gitmiyo hergün aynı sorun dır dır vır vır yedi bitirdi beni.....
eşimle aram herzamanki gibi babası yüzünden açık.. ve bana inat babasını gel kal bizde diye davet etmiş o yüzsüzde geliyo yarın....
sorunlu olduğumuzu bildiği hatta bu yüzden kendiyle bile gerekmedikçe konuşmadığımı gördüğü ve bildiği halde çağırmış...artık kovayımmı kavgamı edeyim susayımmı napayım bilmiyorum sütüm kesilcek bunların yüzünden ölüyorum kahrımdan..... hepsi bi yandan dırdırlanınca hırçınlaşıyorum bebeğimle istediğim gibi ilgilenemiyorum... sinirden emzirirken gergin oluyorum haliyle oda bebeğe yansıyo... napıcam bilmiyorum şu nalet 40 bi çıksada gitse herkes evine ya.... çok yoruldum her sabah mutsuz ve ağlayarak uyanıyorum bunların yüzünden... mafoldumbensenağlama
canım Allah dualarınızı mevlütleriniz kabul etsin işallah ayfercim seninde aynen :)
şekerim pekmeze fazla güvenme derim çünkü burda 3 arkadaşım bişi olmaz sadece değdiriyoruz dediler dediler daha 40 ı yeni çıkmış bebecikler kabız oldu aman dikkat...... söliyim dedim sonra vayy neden sölemedin Allah senin taaaaaaaaaaa....... deme diyee :))))))))))
Canım hiiççç canını sıkma, eşimin babası yüzünden hamileliğimin 9. ayından beri sorun yaşıyorum, bir sürü sıkıntı ve onun yüzünden bana yaşattığı sıkıntılar yüzünden sütüm gelmedi 1 hafta ve gelen sütte her geçen gün azalıyor, yavrumu besleyemediğim için o kadar çok üzülüyorum ki, sıkıntıdan sütün kesilir benim gibi, evladını düşün ve umursamamaya çalış, sabret az kalmış, bak ben şimdi mama kullanıyorum yok ki sütüm,o kadar zoruma gidiyor, aynı şeye sen düşme canım