arkadaşlar tek tek alıntı yapasım var ama sayfa dolacak yaa.
-kaş üzerinde sarı kabuklanma oldu bizimkide.süt sürdüm anne stü bakalım geçicek mi,
-sağlık ocağına,hastaneye gden tartılan aşı olan bebişlere maşallah,Allah sağlık versin.
-pişik olmuştu bizimkide ilk zamanlar.hametan sürdüm hemen geçirdi.ki her alt açışta krem sürüyorum,prima kullanıyorum ama anüsün çevresi olmuştu.
-mamayı 90 cc yapıyorum ama az açsa 60 cc.sütüm ne kadar bilmiyorum pompa almadım ama bitince çekiştiriyor.ben uyursam süt birikiyo ama uyku olmayınca mecbur mama ki uykusuzuz.
-ebrucum aynen sabah 4-5 gibi başlıyo gaz ve akşam 6-7 ye kadar uyumuyor.memede uyuyoryada kucakta ama yerine yatır kalkıyor.akşama kadar bi iş yapamıyorum beraber yapışığız.pc ye kucağımda yada annemdeyken giriyorum.o uyuyunca direkt uyuyorum .bugün emsal pc den uzak tut dedi bebişi iyi değilmiş
-aşıyı ben medipolde yaptırdım doktorumuza 32,00 tl ödedim.sağlık ocağında bedava ve taze imiş sirkülasyon çok diye.
-Allah kabul etsin mevlütlerimizi,dualarımızı,kesilen kurbanlarımızı.bu arada eşim kurban kesicem demiş sağlıkla doğumdan çıkarsak diye kestirdi,muhtarla beraber dağıttı ihtiyacı olanlara çok şükür Rabbime bu imkanı verdi,sağlıkla çıktık.bu akika mı oluyor kızlar?
-demetcim maşallah yavruna.daha da iyi olur inşallah.tavsiyeler içinde çok çok sağol canım.
birde kabızlık yaşıyoruz bir haftadır 3 gün kakaya çıkmayınca fitil verdik iki sefer.niye böyle oldu?mamadan dicem ama herkes veriyor.umarım sorun olmaz
yukarıdakileride sabahtan beri yazmaya çalışıyom anca gönderdim:)hamişken böyle miydi hey gidi günler hey:)