2009 Eylül Anneleri

dilek zeytinyağı baya fayda etti
sonra kocam sebamedi alınca sağı bıraktım
tekrar azdı
şimdi yine yağlayacağız kayınvaldemle
istersen sende dene canım
o kremi kullanmak istemiyorum valla

yaa pardon bu yanlış bi foto olmuş ehehehe doğrusunu yollucam şimdi ama bunu silmeyi bilmiyorum valla :)

Eklentiler

• $Picture_251.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 30

slm canım bizimde yarın okuncak nasipse sizinkinide şimdiden Allah kabul etsin.pazar günü bizim akika kurbanlarımız kesildi hamdolsun Allah ım herkeslere sağlıklı evlat nasip etsin inş.cnm

Allahım sizinkinide şimdiden kabul etsin Tülaycım
tatlı bi telaş vardır şimdi
sağ salim hayırlısıyla atlatın

hah tamam şimdi oldu sanırım.. Yeğenim, kızım ve ben mevlüdümüzde.. Allah yapacak olanlarada kolaylık versin.

Eklentiler

• $IMG_1275.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 49
eslemcim benimde kızın sivilceleri çıktı...neden oldu bilmiyorum daha doktorada götürmedim perşembe götürcem bakalım ne dicek.

slm canım bizimde yarın okuncak nasipse sizinkinide şimdiden Allah kabul etsin.pazar günü bizim akika kurbanlarımız kesildi hamdolsun Allah ım herkeslere sağlıklı evlat nasip etsin inş.cnm

Bizimde doğduğunun yedinci günü kesildi.. hatta kısımın kurbanının etinden bile yedim. :) yenebiliyormuş kızlar kendinizede alabilirisniz biraz haberiniz olsun.

tuba facede görmüştüm, maşallah barekallah
bu arada çok şıksın hee
hayırlısıyla bizde atlatalım günümüzü
Allahım kabul etsin

aaa ben yedim tuba cım Allah kabul etsin hayırlı evlat olsunlar inş.
saol eslemcimmm
sivaslı o sivilcelerden bizde de var valla ben bişi sürmüyorum uyuyunca kayboluyo çünkü ıkınmaktan da oluyo...bebe pudrası sadece sürüyom banyodan sonra o da azıcık

tuba facede görmüştüm, maşallah barekallah
bu arada çok şıksın hee
hayırlısıyla bizde atlatalım günümüzü
Allahım kabul etsin

ya evet çok şık tuba bayan valla ben o kadar olamam yarın bnm göbük kocuman hala bide temizlikte üşüttüm sanırım dahada büyüdü heheheeee

ya evet çok şık tuba bayan valla ben o kadar olamam yarın bnm göbük kocuman hala bide temizlikte üşüttüm sanırım dahada büyüdü heheheeee

canım benim her anne güzeldir.. Napalım kız bende kızımı kendime benzetemedim sizin gibi :) eheh..

ebru neo baby bıze ıkı doz yetıyordu ama dunden berı ıyı değil oğlum. sanıorım grıp bıraz gectı. gercı dr a goturduk bişey yok dedı. sanırım artık yetmıyor. eşimde bır sure 4 kez kullanalım dr un dedıgı gıbı dedi. bakalım onu deneyecegız. umarım rahatlar. çığlıklar atmıyor gaz cıkarıyor ama uyumuyor çocuk. ıkı gundur tum enerjım gıttı.

bu arada o yagı bende aldım aklıma geldıkce kullanıyorum.. sanırım oda etkılı

meryemcim esim eczaneden almaya gitmis ama sonra icinde kimyasallar var diye almamis nurse harveys mi ne var ya ondan almis biz onu denicez
bu arada koca semtte hicbir eczanede aci elma yagi yok yaaaa yarin bi tanesi getirtirim demis bakalim
bu arada ogluma haksizlik ediyorum sanirim kizlar
gunduzleri uyumuyor ama aglamiyorda oyle duruyor yani
sadece o uyanik oldugu icin surekli kontrol etmem gerekiyor diye is yapamiyorum
geceleride 4 ten sonra uyumuyor
valla bu halimize sukurler olsun allah daha beterinden saklasin
aksam saat 7 oldu mu bir uyuyor uyandirabilene askolsun 4 saat en az uyuyor
bu uykusunu geceye kaydirsam yeterde artar bile :)

selammmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrr hepinizi cok ozledimmmmmmmmmmmm
oglusumui hastaneden cikardimmmmmmmmmmmmmmm oglum gunes gibi evime dogdu.3haftalik gecikdi hastaneden 2 hafta olacak cikmak bilmemisdi ama HER GECENIN BIR GUNDUZU OLDUGU ICIN OGLUM GECEMIN GUNDUZU OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytdelikafadulden:lepi::lepi:

YAAAAAAAAAAAAAAA
bende cok kotu kasiodum
sormayin benim bacak aralarida
kpotuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:1shok::sinifsinif:

demetcim sevincin gözlerimi yaşartı valla.. rabbim birdaha ayırmasınnn.. sağlık versin ikinizede...
kızlar bebeğim akşam çok ağladı misafirlerimiz vardı ayyy içim gitti yaa çok çokçok ağladı susturamıyoruzz okuyorumm şimdii anca uyudu.. içim acıdı valla yavrum benimm ayy artık kimse gelmesin istemiyorummmmmmmmmmmmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…