kızlar ya bebişim 2 gündür üzüo beni sürekli memede kalmak istiyor yada en kötü kucakta nuk un emziğini var onuda alak istemio kollarım koptu artık önerisi olan var mı???
bebekler gaz sancısı olunca meme rahatlattıgından daha çok memede kalıyor. ben çok zorda kalınca oğlumun yanında sac kurutma makınası acıyorum. uykuya daha rahat gecıyor uyuyor. dene ıstersen. o zaman yerınde uyuyorlar.
merhaba kızlar.
2009 eylül annelerinin son bebişini inşallah yarın 11 günlük gecikme ile kucağıma almaya saat 8:30 da gideceğim. Doktorum oğlumun durumuna baktıktan sonra eğer uygunsa suni sancı denenecek uygun değilse sezeryana gireceğim her ikisine de hazırım galiba sadece bol bol ağlıyorum:gitme: kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. Akrabalarımız hep dışarıda bu yüzden pasta işine verdim kendimi çayın yanına yenir diye:) herşeylerimiz hazır.
Resimlerini eklerim en kısa zamanda dualarınızı bekliyorum. Bunca sabırdan sonra inşallah oğlum ne kendini ne beni ne de doktorumuzu fazla yormadan gelir.
Allah yardimciniz olsun canim bukadar beklemeden sonra yavruna kavusacaksin ne guzel... bende hala doguramadim bekelemedeyim 1 hafta daha beklicam bu gidisle beklemek cok zor heran sanci gelecek diye bekliyorum ama benim hic sancim yok mafoldumben senağlama insallah hersey cok kolay gecer daha fazla uzmez sizi yaramaz....
Banada dua edin neolur arkadaslar biran once saglikla yavrumu kucama alayim :Saruboceq:
bizim ufaklik yine basladi inlemeye
ne varsa su saatte 4 oldu mu bi daha bize uyku haramsurekli ikinip soyleniyor
niye bu saatte basliyo her gece annamadim
4 ten sonra sabahi zor ediyorum kizlar yaaaa
sanki uykulari hic bi zaman duzene girmicekmis bu gaz hic gecmicekmis gibi geliyor artik moralim bozuluyor
eveeet kızlarrr herkese iyi geceler.. (gerçi benden başka kimse yok tek başıma manyak gibi bi ben varım çok şükürr :))) ) bende evimizin fedakar ineğini sağdım demin, az sonrada yatıcam kısmetse :)) bugün kızımla ilkkez dışarı gezmeye çıktık çekirdek aile olaraktan :)) minnoşum hiç sorun çıkarmadı uyuyuverdi hatta dönüşte maşallah üzmedi hiç işallah hep böyle olur..
kızlar birde bir sorunum var... göğüslerim inanılmaz sızlıyo ya.. içten içe elektrik çarpıyo sanki dıştan uca doğru için için sızlıyo gözlerim yaşarıyo valla... neden olduğunu anlamaya çalıştım ama yok bulamıyorum... ilk önce göğsümde süt birikiyo diye olduğunu sanarak bol bol sağdım ama çare olmadı demekki değil... daha başka napabilirim böle bişiy yaşayan doktoruna soran yada çözüm bulabilen varmı kızlar lütfen bişiler biliyosanız yazın....
herkesi öpüyoruz kendinize çoook iyi bakınn :))