2009 Eylül Anneleri

kızlar ya bebişim 2 gündür üzüo beni sürekli memede kalmak istiyor yada en kötü kucakta nuk un emziğini var onuda alak istemio kollarım koptu artık önerisi olan var mı???

gülaycım kalça ultrasonunda sorun cıkmaz ınsallah. bende onu çok takıyordum. ama sorun olan kendını bıraz bellı edıyormus. annem aldı oğlumu bak dedı çocuk basıyor bıle bunda hiçbişey cıkmaz dedı. eskıler bazı seylerı gercekten bılıyorlar. inşallah annemın dedıgı gıbıdır.

kızlar ya bebişim 2 gündür üzüo beni sürekli memede kalmak istiyor yada en kötü kucakta nuk un emziğini var onuda alak istemio kollarım koptu artık önerisi olan var mı???

bebekler gaz sancısı olunca meme rahatlattıgından daha çok memede kalıyor. ben çok zorda kalınca oğlumun yanında sac kurutma makınası acıyorum. uykuya daha rahat gecıyor uyuyor. dene ıstersen. o zaman yerınde uyuyorlar.

ya anlamadım gitti neo baby içio arada rezene veriom gayet güzel kakamızıda yapıyoruz ama yinede ıkınarak gaz çıkarıo yediklerimede dikkat ediyorum göğüslerim sızım sızım sızlıo saç kurutma makinesini deniyim bakayıp ilginç bi buluş kaydirigubbakcemile3

Allah yardimciniz olsun canim bukadar beklemeden sonra yavruna kavusacaksin ne guzel... bende hala doguramadim bekelemedeyim 1 hafta daha beklicam bu gidisle beklemek cok zor heran sanci gelecek diye bekliyorum ama benim hic sancim yok mafoldumben senağlama insallah hersey cok kolay gecer daha fazla uzmez sizi yaramaz....
Banada dua edin neolur arkadaslar biran once saglikla yavrumu kucama alayim :Saruboceq:

kızlar azıcık geçmişe baktım aynı durumdayız bu gaz fena bişey ya.ııh ıhh sesli sesli ve kıpkırmızı o surat ay uyanıp kusuyor artık zorlamaktan.neler denemedim ki okuyup.Allah yardımcımız olsun.bebişler sağlıkla uzun uyusun yesin güzel gazınıda çıkarsın inşallaahhh.bi haftadır pc bzuktu giremedim.sevgiler herkese.fazla yazamıyom aslında alıntı yapıp tek tek yazmak istiyom ama nerdee.hani bi yaşına geliyo bebekleri yazıyolarya bizde sizin gibiydik diye.bizde öyle yazcaz dimii.vakit hayırlısı ile geçsinde inşallah.

göğüs ucu için tekrar diyom madecassol krem sürün.ne kadar dursa göğüste o kadar iyi.ama bebeği emzirmeden yıkayın muhakkak.

canım hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın bbebeğini kucağına merak etme canımm...

kızlar bugün eşim bizi yalnız bıraktı arkadaşları çağırdı onlarla gitti bende pek bişey diyemedimm çünki aylardır benimle dizdize bunalmıştır azcık oda hava alsın dedimm ama kendimi çok kötü hissediyorumm yaa terk edilmiş ve yalnızz... henüz gelmedi daha aramıycamm keyfi ne zaman isterse ozaman gelsinn... çokmu bencileştimm yaa..:sinifsinif:
:hulya: bu gülümsemeyi görünce örgü öresim geldii yaa..:hulya:

slm millet bugün 20-40 olduk Allah ın izniyle banyomuzu yaptık ...ohhh bi 20 de atlattıkmı şu gıcık 40 tan kurtulcez inş.çarşamba günü de mevlüdümüz yapcez dua edin onuda atlatalım sağ salim daha da rahatlıcam valla...sıkıldım şu yoğunluktan sadeceeee oğluma odaklanmak istiyorum ıvır zıvır düşünmekten bıktım
haticecim hadi Allah ım sağ salim kurtarsın senide cnm inş.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar uzun zamandır giremeyenlerdenim bende net bozuldu bizimde daha yeni yapıldı arada birde olsa girmeye calışıcam bundan sonra burdaki dertler cok tanıdık bizimde gaz sorunum var 40 ndan sonra gecer diye hep kırk bekledim ama yok gecmiyo valla 49 günlüğüz bugün itibarıle ama düzelme yok 3 ayı bekliyoruz artık :)

eveeet kızlarrr herkese iyi geceler.. (gerçi benden başka kimse yok tek başıma manyak gibi bi ben varım çok şükürr :))) ) bende evimizin fedakar ineğini sağdım demin, az sonrada yatıcam kısmetse :)) bugün kızımla ilkkez dışarı gezmeye çıktık çekirdek aile olaraktan :)) minnoşum hiç sorun çıkarmadı uyuyuverdi hatta dönüşte maşallah üzmedi hiç işallah hep böyle olur..
kızlar birde bir sorunum var... göğüslerim inanılmaz sızlıyo ya.. içten içe elektrik çarpıyo sanki dıştan uca doğru için için sızlıyo gözlerim yaşarıyo valla... neden olduğunu anlamaya çalıştım ama yok bulamıyorum... ilk önce göğsümde süt birikiyo diye olduğunu sanarak bol bol sağdım ama çare olmadı demekki değil... daha başka napabilirim böle bişiy yaşayan doktoruna soran yada çözüm bulabilen varmı kızlar lütfen bişiler biliyosanız yazın....
herkesi öpüyoruz kendinize çoook iyi bakınn :))

gamzecim benim goguslerimde agriyordu ama ben farkettim ki emzirme sutyenlerim yuzunden
gece gunduz onlarla oldugum icin alt taraflarindaki lastik oguslerimin altini acittigi icin agri yapmis
onun haricinde baska bir agri yok sende bi bak bakalim belki sutyenin alt tarafinin lastigi acittigi icin odem felan olmustur
bi de merak ettim sen sutunu neden sagip veriyorsun canim, bende arada alisi evde birakip kacabilmk icin acaba sagip biberonla vermyede mi baslasam diyorum ama doktor kesinlikle biberon istemiyorum dedi diye vazgeciyorum

bizim ufaklik yine basladi inlemeye
ne varsa su saatte 4 oldu mu bi daha bize uyku haram surekli ikinip soyleniyor
niye bu saatte basliyo her gece annamadim
4 ten sonra sabahi zor ediyorum kizlar yaaaa
sanki uykulari hic bi zaman duzene girmicekmis bu gaz hic gecmicekmis gibi geliyor artik moralim bozuluyor

Ayyy benimkiyle aynıı seninkisi demekki. Gece 3-4 ten sonra azıyor sabaha kadar. Tabiii biizm gündüzleri de tutarsız. Sürekli ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Önce zinco denedik olmadı şimdi de nurse harveys diye bir şuruba başladık. Bakalım nasıl gelecek o. Dün kırkımız da çıktı herkes kırkından sonra düzelir diyo ama benim pek umudum yok. Siz ne kullanıyorsunuz canım gaz için. Bir arkadaşım ısrarla sab- simplex önerdi. Burada kullanan var mı?

Biz de saat 4 ten sonra uykusuz kalanlardanız niye 4 onu da anlamadım.4 ten sonra saat başı ağlıyoruz tekrar uyumamız yarım saati buluyor.Saat 7 olunca derin bir ohhhhhh çekiyorum 1 geceyi daha atlattım diye.Hele önceki gece saat 2 den gündüz 3 e kadar uyumadı şu gaz belasından.Onunla ben de ağladım durdum canı çok yandı kuzumun.

gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hayat bebisler nasil.

kizlar anladigim kadariyla goguslerinizle baasiniz dertte burda herseyin kzursunu ve hazirligini verdikleri icin size yardim etmek istiyorum alin size birkac ornek;
memisiniz agriyor ve kirmizi lekeler olusuyorsa tasiyamaz hale geliyorsaniz:hemen sicak su masaaji ve birazz sutunuzu bosalttin rahatlayacaksiniz eminimmemis uclariniz yara ve bebek emzirirkan aciyorsaplastik uclardan alin ve emirmeden once goguslerinizi temizleyip (papatya cayiyla)sonra ucuna tereyagi surun. memikleriniz cok sicak ve tasiyamaz haldeyseniz sicak suyla temizleyip soguk yogurt surun cok ise yariyor hepside haika oluyor suttunude arttiriyor. bebeklerinizi emzirirken sutyeninizi butun cikarin ve normal kapaliykende biraz bol gelen sutyenlerden kullanin,

gamzecim o elektirk çarpması bende de var tatlım, durduk yere oluveriyo, hatta dikkat ettim göğüslerim boşken oluyo, meme uçlarım birden kocaman oluveriyo, sonra elektirk veriyormuşsun gibi meme uçlarıma canım acayip yanıyo, iğne batırıyorlarmış gibi... ben sütüm tekrardan doluyo diye yorumladım valla.

bu arada benim bir göğsüm diğerinin yarısı kadar, her ikisinden de eşit emziriyorum ama biri diğerinin yarısı ya,, iğrenç bi görüntü.... inşallah düzelir, tshirtlerimden falan da belli oluyo... her ikisinden de iyi süt geliyo, küçük olandan da, ama bariz çok küçük... aranızda böyle olan varmı...

meryemcim inşallah annenin dediği gibidir, benimki de ayaklarıyla basıyor çekiyor, diriyor ayaklarını bayağı, kucağımdayken....

bu arada rüzgar hanım dönencesindeki tavşanları takip ediyor, çok seviniyorum bu olaya ya, adım adım gelişiyorlar ne güzel, yatırıyorum dönencesinin altına kafasıyla ve gözleriyle tavşanları takip ediyo, çabuk sıkılıyo ama olsun :)

candy biz om-x diye bir surup deniyoruz cok etkili olmadi bence hala cok fazla gazi var ve surekli ikiniyor
yalniz soyle bir sey oldu bu gece
saat 5 gibi tekrar uyuyup saat 7 de kalkti oglus ilk kez
acaba uykulari biraz duzene mi giriyor yoksa surup mu yaradi bilmiyorum ama uyusa da surekli ikiniyor yani sesli uyuyor rahatsiz oldugu cok belli. ilk geceler sesinden uyuyamiyorduk ama artik alistik horul horul uyuyoruz o soylenirken

gulaycim bu donence chicco mu ucan pilotlar diye bir donence aldik bizde tavsanlar var
aliste onlarla cok ilgili ellerini uzatip dokunmaya calisiyor :)
bir de dun onunla konusurken ilk kez uyumuyorken gulumsedi inanamadim belki de bana deil refleks olarak yapiyor ama nasil mutlu oldum anlatamam agladim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…