2009 Eylül Anneleri

arkadaşlar slm bende 2009 eylül annesiyim 2. çocuk için ne düşünüyosunuz çalıştığım için ben pek bir tereddütteyim de :18:

Memleketten kocaman selam burda günler su gibi geçiyor salı gunü dönüyorum ayrıntılarla yazarım dönünceAylin sanada iyi tatiller

bende tatil istiyorummmmmmmmmm ama izin yok bizim h.sonları kaçıcaz sinop yolu uzun 2-3 yıl sonra inş veledler büyüyünce sümeyye benden daha sık gidiyon annene iyisin yine :)

Nerde bu devlet nerede bu millet ben çok yoğunum iş arkdaşım izin aldı. Meğer bütün işi o yaparmış

selam kızlar bende 15 gün tatil yaptım geldimmmm İstanbul çok sıcakkkkk

kızçem tatile devammmm

hayırlı cumalr hayırlı ramazanlar.buradaki muhabeti özledim ama işyeri çok yoğun oda arkadaşım 1 ay yıllık izne gitti işler bana kaldı..

uzunn bir aradan sonra herkese selam......ben deniz aylin ...benden sonrada pek yazan olmamıs yanı pek bısey kacırmamısım....tatılım fena degıldı duru hep hastaydı...3 kez doktora gıttık...bende hastalandım ...anlıcağınız pek iç açıcı değildi....bunada şükür diyorum vee herkesin ramazanı hayırlı geçsin inşallah benimde...şimdilik bu kadar sonraa görüşürüzzz tatlilarımm....

merhaba hanımlar bizde haberler iyi şükür bu sene oruç tutuyorum inşallah devam edebilirim bebebler iyiler şükür egemen zayıf sadece ama sağlığı iyi şükür bez problemi artık tamamen bitti şükür

nazancımm senin adına çok sevindimm...duruda öyle bazı geceler kaçırıyor altına bezlemek istemiyorum alışmasın diye....ama kaçırıyor altına....öğlen veyaa gece...anasına benzicek herhalde...bende diyorum ramazan ayı bereket ayı derler çocuk çalışmalarına başlasamm mı ...şaka bi yana adet olayımda sonra yumurtlama günlerimi dikkate alıcam nasip kısmet bakalım....bana katılmak isteyenler...saniyeee hade gülümm

slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı.bilmeme hatırlayan kaldımı bizi.herkesin minikleri iyidir umarım.bazılarının ikincide olmuş maşallah.
biz tuvalet eğitiminde eylül çişini söylüyo ama daha kakasını söylemiyor.

hala parmak emiyor sizde böyle bir sorun var mı???

kendinize çok iyi bakın .

slm kızlar...hastayım salıdan beri ateşler içinde yandım doktora gittim 2 gün rapor verdi....ciğerlerimi üşütmüşüm antibiyotik tedavisi geçmezse film çektircem kendime dikkat etmeye çalışıyorum ...ALLAH KORUSUN ....tırsıyorumm:18:bugünde işe geldim pek iş yok sayılır tek tuk ramazan sakinliği olsa gerek...neyse ben kaçtım hepinize bol opucukk gorusuruzz.....

selam güzel hatunlar memleketimden yazıyorum sizlere.. aylinim çok geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah..
nazan maşallah iki çocukla bu sıcakta oruç tutabiliyon helal sana.. ben evde lsam badeyle zor tutarım valla.. bebeler çişlerinide öğrnmiş ohh ne güzel.. merak etme bade de oyuna dalınca kaçırıyordu şimdi geçti..hepinizi kocaman öptüm..

slm kızlar kızım eylül eylülde :) kreşe başlıyor kreş ararken çok hevesliydim
ama şimdi kaydı yaptırıp iş ciddileşince bir tuhaf oldum. Onu orda bırakıp
gelmek nasıl olacak bilmiyorum. Aranızda gönderen var mı? Erkenmi acaba
ama evdede ben bakmıyorum bir ablamız var o bakıyor. Kreş daha faydalı
olur diye düşündüm ama işte şimdide evde birebir ilgilenmek daha mı iyiydi
acaba. Arkadaş arkadaş diyip duruyor evde sıkılıyor öyle çevresinde
pek arkadaşıda yok. İyi olmuştur dimi.

slm kızlar kızım eylül eylülde :) kreşe başlıyor kreş ararken çok hevesliydim
ama şimdi kaydı yaptırıp iş ciddileşince bir tuhaf oldum. Onu orda bırakıp
gelmek nasıl olacak bilmiyorum. Aranızda gönderen var mı? Erkenmi acaba
ama evdede ben bakmıyorum bir ablamız var o bakıyor. Kreş daha faydalı
olur diye düşündüm ama işte şimdide evde birebir ilgilenmek daha mı iyiydi
acaba. Arkadaş arkadaş diyip duruyor evde sıkılıyor öyle çevresinde
pek arkadaşıda yok. İyi olmuştur dimi.

slmmmmm oruç yorgunluğu ve iş yorgunluğu olunca fazla giremiyorum.bizde eymeni kreşe yazdırdık ama aslıanne içim rahat çünkü bunun onuniçin daha iyi olacağını düşünüyorum.gidip oynayıp gelecek onunda istediği o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…