2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar aylin telefonunu bekliyorum :) egemen ne yapsam yok söylemicem yapmıcam diyo şaşırdım kaldım enneme gidicem orada denicem bakalım ablam gelicek o kızına bırakyırdı belki bana da yardımcı olur

selam kızlar nasılsınız

hafta sonu senayı dr götürdüm öksürmeye başladı antibiyotik verdi ama 2 gündür kreşte kukum acıyor diyormuş nedendir acaba

geçmiş olsun canımm....acaba idrar yollarında iltihap olabilirmi çişini yaptıktan sonra acır ya ilk o geldi aklıma başka ne olabilir ki???

nazancımm kısmetse haftaya gelcez anacumm ....bakalım son bı konusma yapalım sanıyenınde ısı yoksa haftaya cumartesı gelırız kısmetse zaten ondan sonra yokum ben 1 ay sınop gerzede olacağummmmmmm............ayyy hava atmak gibi olmasın ....

maaşallah reyyanımaa.......41 buçuk keree tüüü ....
bizde başladı k geceleri ıslatıyor halaa bakalım ben en büyük korkumda buydu...

selamalr öğrenc şenlikleri bitti ortalık çok sessiz bizde öğle arası tenis oynamaya çalıştım kollarım koptu ne zormuş raket tutmak.

ben sakin olmaya çalışıyorum ama bu bez konusu çok gerdi 1-2 hafta ara verdim egemene de çıkarma yavrum bezini diyorum ama oda sıcakalrdan dolayı bez tutmuyo oyun saatlerine göndermek istiyorum kuzenimle görüşücem biraz kısıcam masrafları bir yere göndericem kuzenim anaokulu öğretmeni anaokulu için erken dedi ama oyun saati için haftada 1-2 gün gidebilir diyo

ben tamamen bıraktım ama arada hatırlatıyorum eymen paşa bu hep böyle gitmez artık vedalaş şu bezle dyorum ama esa çalışmalara memlekette başlayacağım umarım öğrenir kolayca.ona göre bende eylülde göndereceğim..

selam kızlar...yoktum 2 gün durunun kontrolu vardı goturdum yıne duru hanım kılo almamış ....tahlıl falan cumaya sarktı...ama cok sukur....demır eksıklığı cıktı...baska bısey cıkmadı...ferre sanol dıye surup verdı...ıstahını acar dedı bol bol su ıcsın yedır dedı sebze meyve ....yesee dedım ben hersey alıcam yok dedım ...bakalım bekleyip gorecez...
onun dısında keyıfler guzel...az kaldı tatılıme....

Slmlar buralar çok sıcak ve hiç şikayetim yok..bu hafat çok yoğunum dün akşam misafirlerim vardı,bugün akaşam eşimin arkadaşına çocuk görmeye gidecez,çarşamba akşamı benima rkadaşa gidecez,perşembe akşamı doğum günüm arkadaşlarla kutlayacaz . Cumada arkadaşımızın kırıkkale düğünü var oraya gidecez,,,,

nazancımm şekerim saniyeyle görüştüm maalesef bu haftada uygun olmaadık ertelemeye karar verdik senin için bir mahsuru yoksa...

günaydınnnnnnn bu gün doğum günüm akşam arkadaşlarım süpriz yaptılar bana çocuk görmeye gittiğimiz evde birden ışıklar söndü arkadaşlarım saklandığı yerden ellerinde pasta ile çıktılar..o kadar güldümki hala çenem ağrıyor

ne güzel sümeyyemmm.......DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMCIĞIM NİCE MUTLU YILLARA TÜM SEVDİKLERİMLE.....BİR ÖMÜR BOYU HEP GÜL SEN EMİ ...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken Geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.
canım inşallah bu yıl ailene 2. bebişte eklenir. AMİNNNNNN

dün doğum günüm kötü sonlandı .midem bulandı aşırı derecede sağ kasığımdada ağrı vardı apandist şüphesiyle hastaneye gittim çok şükür temiz çıktı..yarın akşam erzincana gidiyorum 10 günlük kısa bir tatil olacak .hiç yoktan iyidir.

uzun bir aradan sonra anamdayım :) aylin tel bekliyorum hadi ne zaman geliyosunuz

nazancım yazdım ama gormedın sanırım....tatlım gelemiyoruz bır turlu uymadı....kısmetse ramazan bayramından sonra.....cocuk askere gıdecek yakındaa....

geçmiş olsun canımm bu sabahta bana aynısı oldu....sabah tuvalete gıttım kucuk tuvaletımı yaptım sonra kasıklarıma bır agrı gırdı gecmek bılmedı mıdem bulandı....gozlerım karardı...bıttım yanı sımdı cok sukur ıyıyım....

selam kızlar....kimse yokta ben yine yazayımm.....bugün iş yerinde son günüm ...yarın bildiğiniz üzre tatil başlangıcı...ver elini SİNOPP:))
bol bol resim çekileceğim...kısmetse dönüşte görüşürüz...hepinize iyi tatiller öpüyorumm kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…