2009 Eylül Anneleri

hayırlısı sümeyyecimm paran boşa gitmesin bari bul bi yolunu belki uzatırlar bi kaç gün daha şansınaa...

günaydınnn akşam valizimizi hazırladık bu akşam 9da biniyorum planlarımıda yaptım pazar büyü ihtimalle adalara gidecez eski ev arkadaşımla yaa hepsini çok özledim

hadi bakalım hayırlısı olsun.. bol bol gez bakalım bizim yerimizede..
bende hava güzel olursa badeyi stada 23 nisan gösterisini izlemye götürmeye karar verdim.. şimdiden alışsın böyle şeylere..
sabah sabah nerden aklına düştüyse Atatürk diye uyandı kuzum..

selam kızlar...sümeyye bende saat 5 te edirneye gidiyorum...ALLAH izin verirse ordan kırklareline geçicem....inşallah havalar güzel olurda ikizinde tatili zehir olmaz...duru hastalanmadan gelirsem madalya takıcam kendime:)))

gezin gezin iyisiniz valla bende bu sene bir lüleburgaz düşünüyorum iyice havalar ısınınca :)) sümeyye çok gezeceğin yer var galiba istanbulda

İstnbuldan kucak dolusu selam yolculuk tahminimden Guzel gecti eymen zorluk çıkarmadı . Ben fazla uyumadım
Nazan istanbulda akrabada çok arkadasta (sen dahil) ama Avrupa yakasına geçemem herhalde

nasilsiniz kizlarrrrrr
ben bebislerimle ugrasiom isde
sizlerde nevar ne yokkkkk

selam kızlar....bende tatil dönüşü bomba gibiyim demek isterdim maalesef....dün gece 11 de evdeydim...dişimin ağrısından uyuyamadım...evde temizlik başlıyacak...bu hafta cuma günüm var gelsin paracıklar:)))onun dışında tatilim duru adına çokgüzeldi...kızım bol bol eğlendi...darısı tüm gezmek isteyenlerin başına:))

günaydın kızlarrr

çok mutluyum kızımın 23 Nisan gösterisi çok güzel geçtii hareketleri nasıl da güzel yaptııı resimler fac de

ohhh tatilde hepimiz gezdik demek ki :)

selam kızlar yuvaya döndüm dalgalandımda duruldum :)) eymen boğazı iltihaplandı dr gittik antibiyotik verdi

selam kızlar yuvaya döndüm dalgalandımda duruldum :)) eymen boğazı iltihaplandı dr gittik antibiyotik verdi

geçmiş olsun ...istanbul havası yaramadı mı çocuğa...durununda burnu tıkanık ...ardından beklentim varda bakalım..inşallah olmaz ama herkes dediki çocugun burnu hep tıkanık genız etı falan olmasın bende yok dedım neye gore yok dedım cunku devamlı oyle değil su son zamanlar...off bunada şükür((

dükkanı ben açayım bugün bari siftahı benden bereketi ALLAHTAN:))....günaydın hanımlar:)))

dükkanı açmakla kalmayayım...birde konu açayım:)))kızlar şimdi malumunuz yaz geldi ve ben yatak odasında yatmayı özledim kızçemi dün beşiğine koydum çocuk rahat yatamadı...alan daralmış...oyun parkımı alsam geniş büyük olanlarından yoksa odayımı ayırsam...çook kararsızım..sizler nasıl yatıyorsunuz..bu arada duru gene korktu kırklarelınde diyorum yine korkarsa ...

yaz geldi için kıpır kıpır yatak odasını özledin haliyle demi.:)) bizde eymenin odası avr ama bizimle yatıyor gece yatağına bırakıyorum ama geri gelip yatıyor aramızda bazı geceler 2-3 defa yatağına götürdüğümü bilirim yani...

evet canımm:)))yaz demek aşk demek...bende eymen gbi yapar diye korkuyorum...zaten ayrılma taraftarı değilim alıştım kızıma:)))kardeşi olunca ne etcez bilmem.resimleri bekliuorumm bende yarın eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…