2009 Eylül Anneleri

demetcimm hg bebeğim...minişlerin iyiler umarım sende bombasın zaten yavrum benim sen gel yeterki her daim ilgi tavan yapar öp bebeciklerini benim için...
hüsniye üzülme bir gün seninde olur...:)))bende sizleri çoook seviyorum iyiki varsınız ......öptüm çıkıyorum ben:))9

günaydınnn çayımın şekerleri hayırlı cumalarr hepininzi çok çok seviyorummm

Son düzenleme:
selam güzl hatunlar.. ben geldim...başım ağrıyor ama keyfim yerinde çok şükür...sizler nasılsınız bakalım...

selam kızlarr cumanız mubarek olsun..hayırlı günler diliyorum hepinizee:)))
geçmiş olsun hüsniye...ilaç içilaçç gününü zehir etmee:)))dün benim çook ağrıdı tüm günüm zehir oldu uyumuşum sonraa...

daha iyi başım şimdi sağol canım.. bu mart nisan güneşinden nefret eder oldum zaten.. hem baş ağrısı yapıyor hemde doğumdan beri leke bırakmaya başladı.. ama bu sene lekelerim pek çıkmadı sağol geçen sene çok kötü olmuştu yüzüm...

duru ve ben nöbetteyiz....gazamız mübarek olsun ...sabah sabah şeflede karşılaştık....

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

günaydın kızlar...hareketli bir hafta sonu geçirdim....duruyla birlikte çalıştım...ordan anneme geçtim yemek yiyelim gideriz dedim arnavutköye...ALLAHIMM o ne yağmur....kapı dışarı çıkamadım eşiminde maçı vardı......annemde kaldım o gece kötü bir anımızda oldu...duru gece uyandı anne eve gidelim dedi yok kızım baban yarın sabah gelcek gidicez...ayağımda sallıyımm seni dedim salla dedi çocuk oda karanlıktı annne diye feryat etti bir korktu bir ağladı yavrum bütün vücudu titredi...bende çok korktum annem babam durunun sesine uyandı....sonra kendıne geldı yavrum anlattı ruya gormus ruyasında hav hav varmıs ...bende çook korktumm....:18:ama kızıma çook cici şeyler aldım ne kadar sevindi anlatamam...cadı kendii istedikleri olcak illa rengini falan uyduruyor hee...anasına benzememiş kombinliyor velet daha şimdidenn:))

günaydın aylin ohh anne baba yanında çocugun yanında kıskandım.geçende eymen uyandıı bana şakkkk diye tokat attı sonra ağlıyor annem arabayı attı .diye demek rüyasında arabalrını çöpe attığımı görmüş gece gittik çöpü gösterdim bak atmadım dedimde sakinleşti uyudu.
cumartei kayınvalidemin bahçesine gittik,pazar gündüz günüm vardı akşamda kayuınvalidem ve eltimler bize yemeğe geldi.ama en güzeli cuma günü istanbula geleceğim 4 günlük eymenle pek gezemem ama olsun değişiklik olur.

selam hatunlar ben geldim..
bu arlar bade de geceleri abuk şeylere takıyor.. sinirleniyor kızıyor demek ki havalardan çocuklar sıyırdı iyice..cumartesi buradada çok yağmur vardı.. dışarı zor çıktık.. emrahın annesi geldi cumartesi onu görmeye gittik abisine ama eve girene kadar sırılsıklam olduk.. pazar akşamıd onlar geldi bize yemek yaptık yedik.. herkesin yğun bir hafta sonu olmuş..hafta içi sakin geçer umarım...

sümeyyeeee ben yokken gel emi(((( gıccık sümeyye gelmiyorsun yazın gel yaa...kızdırma beni bende yokum istanbulda....git erzurumaaa

kızlar nasılsınız ben sizi çok özlüyorum

senanın 23 nisan gösterisi var cuma günü çok mutluyum inşallah hasta olmadan atlatırız

sorma canım evde nasıl şarlılar söylüyor ama dansı göstermiyor kuzucuğum süprizmiş

ohh misle gibi gezin tozun ne güzel.. bende balıkesire gidecektim ama okulda 23 Nisan kutlaması düzenleniyor gidemiyorum o yüzden..
saniye ne güzel kız maşallah.. büyümüşte annesine dansını göstermiyor süpriz yapacakmış.. inşallah keyifle atlatırsınız...

kız sümeyye neden kocanı götürmüyon yanında.. belliki adam içerlemiş..yazık kızzz al yanına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…