selam hatunlar.. bende çok yoğundum bugüna ma atlattım sayılır...
sümeyye nasıl oldu eymenin popişi...
bugün demetin doğum günüymüş.. demettttt iyiki doğdunnnnnnnnn
demettt iyiki varsın iyiki doğdun canım arkadaşım seni tanıdığıma çook sevindim....yüreği güzel cici anne yavrularınla ve çook sevgili kocacığınla bir ömür boyu mutlu yaşa inşallah....
canımm sümeyyemmm belki kakasından değildir be yavrucum o sen bi götür doktora...ben götürdüğümdede demiştim kakasınıda hemen alıyorum diye o kakasından olmaz ya yediği bişey dokunur ya daa çişi yapar asiti demişti....bilgin olsun bebeğimmm
bende katılıyorum ayline.. bencede dr götür kakasını fazla tutmaktan değildir..ki bade bazen inatlaşınca saatlerce bezini değiştirmezdi.. azıcık kızarırdı o kadar..
selam güzel hatunlar...
evet götür bencede yazık kuzuma.. sebebini bulursunuz hiç olmazsa nasıl acı veriyodur şimdi ama çocuk olduklarından çok anlamıyorlar..
selam kizlar nasilsiniz
cok tesekkur ederim dogum gunumu unutmadiginiz ve kutladiginiz icin iyiki varsiniz hep aklim burda face(geceleri)giriorum ama buraya pek zaman ayiramiyorum
hepimnizin yeri cok ayri benim icin
sumeyye erdenayda kaka yapmada zorlaniyor yapincada pisik oluyordu dr goturdum beslenme seklinden dolayida oluyormus eger bezi her 4saat veya 3 saatte degistiriliorsa bezden olamaz dedi
kızlar sizi yine çok özlediiimmm...
işe başladım ve yüksekokul mezunu oldugum halde bilgisayar sertifikası istedikleri için kurstayım...
f klavyeyle yazmaya çalışıyorum su yüzden kısa keseceğim, kendinize yavrularınız için iyi bikın, hoşçakalın :)
günaydın...bende netten alışveriş yapıyordumda kardeşime 2 tane ayakkabı aldım kendimede etek aldım..yni rahatladım alışveriş yapuınca sabah canım sıkkındıda..bu sabah şıkır şıkır giyindim.kocam ağzını açıp tek laf etmedi yakışmış yakışmamış gibi.yada güzel oldu diye.işyrine geldim herkes yorum yapıyor .çok şıksınız öğrenciler bile abla bu gün çok şık olmuşsun diyor...bizim öküz yorum yapmadı çantada keklik gibi görüyor ondanmı yoksa artık dikkatini çekmiyormuyum
selam kızlar....sümeyye ne güzel güle güle giyinin....kocanı salla gitsin benim herifte öyle makyaj yaparım tek yorum yok...ayı dedim bi gün senin için süslendim ama sen ne anlarsın:))merak ettim seni bugün resmini çekte göndersenee:))))
selam güzel hatunlar.. oyy kıyamam demek kocalarınız güzelliğinizle ilgilenmiyor ha.. kıskanıyorlardır ondan..ben ne zaman şıkır şıkır giyinip süslensem benimki gıcık olur anlarım ki güzel olmuşum...takmayın anacım ...biz kendimize süsleniyoruz dimi...
gıccıklar işte ne olacak.akşam bende gidince anlatıyorum herkes beni bugün çok beğendi binlerce iltifat aldım diye güzellikten anlayan çok kızım nasıl foto çekim tlf bozuk ıphonum halen gelmedi
aa doğruya canım üzgünüm hatırlatmak istememiştim unuttum ıponesiz hayat susuz hayata benzer :)))))ıponem olmadan asla diyenlerdensenizz ıpone yeni seriyi izleyin derim:)))can sıkıntısından neler diyorum yaaa.......ben burda ıponeyi ilk aldıgımda arkadaslarla dalga gecıyorudum ben bugun sadece ıponesı alan musterılerle ılgılenıcem lutfen rahatsız etmeyın:)))
selam kizlar yavrucuklari uyuttum yemegimi yaptim kosa kosa buraya geldim 5dk olsa dinlenmek icin
benim adam hayirdir ne bu suss biuseymi var niye bukadar susleniyosun diyorrrrrr
kizzzzzzzzzzzzzz aylin o zaman benle 2 kere ilgilenecen musterin olursam okkkkk
sizi cok seviom yaaaaaaaa iyiki varsiniz