2009 Eylül Anneleri

öyle deme be nazan.. ilk zamanlar hep öyle geçiyo zaten bende öyleydim bade ilk doğduğunda ama bak büyüverdiler..senin kzuznda büyüyecek zamanla yerine oturuyor herşey.. sen onu şimdi misler gibi öp kokla bol bol.. omzunda uyut ben en çok omzumda uyuduğu zamanı özlüyom.. tadını çıkar .. çok hızlı büyüyorlar..
dün benim sıpam ruj istiyor benden.. bende küçük avon numularinden verdimm bir tane senin olsun dedim.. nasıl mutlu yattı..benim rujum diye diye..

oh süslüye bak.bizim eymende öyle bakıyorum ağız göz boyanmış takılarımı takmış geliyor..

evet tam kokoş.. eçen günde ten çorabımı almış geçirmiş ayaklarına sıpa.. bir tatlı olmuş fotosunu çekeyim dedim sinirlendi çıkardı.. ama sonra tekrar giydi hanım..ahhh ilerde ne olacaz bakalım.. bu hanımla...
eymenide düşünemiyom takmış takıştırmış halini...

bende haftasonu ince çorap giydim anne çoap yok çoap giy giy diye bağarıyo enverde gülüyo anne çorap giymemiş mi? diyo dışarı çıkarken hepimizi kontrol ediyo egemen mont giy şakka tak kabı giy görseniz bizi yönetiyo bebişi al emir verip duruyo :) ama böyle yarım yamalak konuşması çok şeker oldu birde dudaklarını öne uzatıp konuşuyo tam ısırmalık

günaydın hanımlar.. sümeyyem geçmiş olsun olsun kız hem hasta hem güzel görünüyorsun.. bir iyi bir kötü....
ayakkabıların çok güzelmiş güle güle kullan bende bugün babet giydim.. of valla ayaklarım rahatladı..
bende dün iki tane gömlek aldım daha eklerim resimlerini..çok mutlu oluyom ben alışveriş yapınca zengin olmalıymışım ...

ben dün akşam elbise aldım . herkesler çok beğendi .kendimi enerjik hissediyorum. aynen burada bir butik var üst kesime hitap ediyor eşime diyorum zengin olsamda şuraya bir göz atsam eşimde git bak diyor olmaz ben bişey almadan çıkamam aklım kalır falan ne gereği var sanki

günaydın kızlar....duru hasta yine düzelmedi bir türlü...bende dişime dolgu yaptırdım...ağzım dudaklarım çenem kulaklarım bile uyuştuu((karnım aç bende süslenmiştim ne güzel resmimi çekemde yarın eklerim....
sınav yaklaşıyor beynim sulandı resmen almıyor artık...

güle güle giy sümeyye.. valla kadın milleit olarak alışveriş yapmak için doğmuşuz.. bade bile birşey gördümü anne alaım mı diyor.. benim bundan yok ki...genetik işte napalım...
aylinim sanada güzel kızınada geçmiş olsun.. ateşi düzelmedi mi hala..

dün iyiydi biraz bu sabah yine ateşi vardı....henüz atamadı hastalığını....
bu arada evli olan görümcem çocuğunu memeden ayırdı...ayırdığından beride adet olmuyordu ...doktora gitti kaç kez olcan olcan dediler bugün yine gitmiş menapoz dememişlermi şok şok...

aylinim meraklanma geçen hafta iki gün üst üste Bade de ateşlendi sebepsiz yere..sonra kendiliğinden geçti vücudü birşeylerle savaşıyordur.. çok yükselmesine izin verme yeter..görümcene üzüldüm gençtir büyük ihtimalle.. ama çözümü var benim arakadaşımda girdi menopoza daha 32 yaşında ama şuan tedavi görüyor tekrar regl olmaya başladı..

evet valla olsak bir dert olamsak bir dert.. ama çok ciddi birşey dr arakaşıma erkenden yaşalnırsın kemiklerin erir demiş.. spora başlamıştı yazık

merhabalar herkese.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah
ben sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
ben de Allah izin verirse 2012 eulül annesi olacağım.
benim bebek odam olmayacak. yatak odamda yatağın yanına bişey almam gerekiyor ama o da 1- 1.5 yaşına kadar idare edebilmeli onu.
biliyorum daha çok erken ama bana fikir verebilir misiniz??

Son düzenleme:

zaten canım şu ateş olayı beni endişelendiriyor...aklıma kötü kötü şeyler geliyor...ALLAH korusun evlatlarımızı yeni arkadaşında dediği gibi....menapoz olayına gelince hala çok şaşkınız ...görümcem 28 yaşında ...birden kesilmesi tuhaf yaa...doktorlarmı anlamıyor bizmi kabullenemiyoruz anlamadım....

nazan sende çok dikkatli ol 40 başı kanı dye bişey var eğer onu gördükten sonra ilişkiye korunmasız girersen süt müt korumaz ...hee söyliyim :)))bi tane daha erdem ali alırsın kucağına ...

yeni gelen arkadaşımız ALLAH kavuştursun bebeğine:)))benimde aynı durum söz konusu idi...bend e beşik aldım şimdide oyun parkı aynı zamanda yatak olanlarından alıcam ev aldıgım zamanda nasıp olursa oda yapıcam kızımaa:)))

günaydınnnnnnnnnnnbu hafta geçmek bilmedi yahuuu. geçmiş olsun aylin görümcene 28 çok genç daha.Allah hayırlı şifalar versin

günaydın kızlar çok yorgunum yarın akşama kadar uyuma hayalim var yani..gözlerimi açamıyorum eymende yanımızda yatmaya başladı zaten düzgün yatsa gam değil 1 karış yer kalıyor yatacak bana

selam hatunlar ben geldim... sümeyye bende çok yorgunum.. şöyle bir yatsam günlerce uyusam diyorum ama nerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…