2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar....cumanız hayırlı olsun....ders çalışmaya çalışıyorum ama beynim iyice sulandı...yarın dananın kuyruğu kopuyor...bakalım ne halt edicez ...
görümcem test sonuçlarını almış yine menapoz demişler şimdi özele gitcez bakalım bu doktor ne dicek...cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah değildir diyorum ve ALLAH tüm hastalara şifa versin...çook zor daha çok genç sinirleri bozulmuş ağlamış hep beni aradığında teselli ediyorsun ama elden bişey gelmez.......

kolay gelsin kpss başvurları haftaya başlayacak galiba.bende kendi bölümümden girmek istiyorum ama hiç bi halt bildiğim yok

günaydın kızlar...yine fiyasko bir hafta sonu geçirdim malumm sınavlarım vardı ya ....iki günde ALLAH ne verdiyse girdim giriş o giriş...sanırımm bu sınavdan bı cacık olmıyacak....

onun dısında gezdım gorumcem bızdeydı stres atalım dedık kendımızı BAĞCILAR MESHUR KANATCI HAYDARIN YERINDE BULDUK....RESIM CEKINDIM ATARIM BIRAZDANN...

Gorumcemıde cumartesı doktora goturdumm....rahımı cok ınceymıs menapoz olma durumu yuksekmıs...bakalım ılac tedavısıne basladı ne sonuc verıcek bekleyıp gorecez...

günaydın güzel hanımlar..hadi aylinim iyi yada kötü geçti artık sınavın.. stresi bitti en azından...görümcene üzüldüm gerçekten daha yaşı çok genç ilaçla tedavi edilir inşallah...

bizimde pazar günümüz çok güzel geçti ailecek kahvaltıya gittik.. gezdik tozduk iyi oldu ..

sagol husnıyecımm....öyle canım moreli çok bozuktu kayınvalıdemlere bısey demedık ...uzulmesınler dıyee....hep gezdırdım onu sınav cıkısı...kafasını dagıtsın az dedım...bakalım hayırlısı ben onu kotuye hazırladım zaten dedım en kotusunu dusun gec evlednıgını cocugun olmadıgını...odaa öyle hakkımızda hayırlısı diyorr...

zor tabi allah abır versin.. çocuğu vardı dimi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.. eğer çocuğu yoksa gerçekten çok ciddi bir durum.. ama tedavisi var diye biliyorum ben .. arkadaşım regl olmaya başladı onunda badeden bir yaş büyük kızı vardı inşallah hamilede kalır..

günaydın haftasonum yoğundu yine cumartesi eymen 6:30 da kalktı akşama kadar gezdik tozduk sokakalardaydık akşamda arkadaşıma gittim . pazar günü öğlene kadar görevliydim sınavda sonrasındada kayınvalidemler eymeni bahçeye götürmüş.eşim sen yorgunsan gelme dedi ama eymen orada nasıl gitmeyim zaten işe gidince vakit geçiremiyoruz haftasonu fırsatları değerlendireyim dedim.gittik yedik içtik az iş yaptık geldik eve. şimdide kpss çalışmaya başaldım başvurualrda başladı bakalım işletme bölümünden gireceğim zor olacak ama olsun deneme yapacam kendimi iddiam yok.

aylin görümcen moralini bozmasın imtihan dünyası herkesin sınavı ayrı ne yapalım sabır edecez .

hg sümeyye can öyle canım herşey ALLAHTAN iyide kötüde nasip ....kabullenicek haliyle yapıcak bişey yok...

öyle şekerim.kaderimse çekerim. eymende yine fena pişik oldu poposu çok hasas kakası yapınca hemen temizlenecek 10-15 dk geçince mahvoluyor.

bakalım eğitime başlıcam az daha havalar acsa yine bozdu hem soguk hem yağmur hıc sevmıyorum bu havada calısmayı:)))ne zaman sevdimki..
sümeyye nedir bu eymenin pişikten çektiği yavrum yaa....çişi yapıyor demişti doktor...acaba bezi sık sık değiştirilse zaten çok değil bence 3 4 ay içinde söylerler artık...krem vardı trosdy diye ondan kullan iyi gelir....

kullandık ondan hametan aldım niveanınkide iyi geliyor onalrı kullandım.altını açtım yarım saat kadar öyle durdu. geçen kayınpederle eymen çarşıya inmiş orada kakasını yapmış oda farketmemiş haliyle eve gelince açmışlarki facia.:KK36:

bizimki yaptıktan sonra söylüyor....oturmuyor kıpırdamıyor bile diyorum rahatsız oluyorsun işte kızım yapmadan söylesen rahat edicen yok diyor soraa soraa söylicem anne diyor...bakalım onunda vakti vardır elbet...:26:

oyy kız kıyamam o popişe ben.. nedenini bulamadınız mı yazık kuzuma.. yediği içtiği birşey yapıyordur belki ..
merak etmeyin kızlar zamanı gelince öğreniyorlar.. bade geceyi bile öğrendi artık..acele etmeyin...

selam kızlar nasılsınız

aylin görümcene çok üzüldüm inşallah normale döner

canım pişik için popolinde çok iyi geliyor aklında olsun

X