2009 Eylül Anneleri

sümeyye öncekilere baktın mı

Eklentiler

• $314223_316268421768713_193741377354752_853800_163822035_n.jpg
    $314223_316268421768713_193741377354752_853800_163822035_n.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 12
  • $430662_311571648905057_193741377354752_842285_1349011404_n.jpg
    $430662_311571648905057_193741377354752_842285_1349011404_n.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 18
zorlama nazan bade d bezimi çok seviyom diye dolanıyordu ortalıkta bak kandi kendine halletti işini.. strese gerek yok...

nazan kıyafetler gerçekten güzel bayaa fikir sahibi oldum ilk tatil olunca insan heyecan yapıyor.pantalonmu rahat olur uzun elbiselermi.hepsinden alacağımda zaten o bahaneyle :))

selam kızlar ben geldim...
aylininim ya kendini neden bu kadar üzüzyosun.. bende çocukken çok sık hastalanırmışım .. hatta hiç bebeklik fotoğrafım yoktur neden çektirmediniz diye sorduğumda hiç iyi olamdın ki hep hastaydın hangi ara çektirelim derler.. veremden zatüreye bir dünya hastalık geçirmişim.. ama şimdi söylemesi ayıp dana gibiyim kolay kolay hastalanmam.. bazı çocukların bünyesi böyle senin elinde olan birşey değil...allah daha büyük hastalık vermesin canım üzme kendini...

bu arada çiş olayını tamamman çözdük koskoca lazımlıkla kırk mevlüdüne gittim .. bade iyice alıştı çiş olayına gelince hemen kendi koşarak gidiyor..hatta bu gece bile altına yapmamış sabah uyandı anne çişim var diye hemen oturtum lazımlığına.. kovayı doldurdu resmen..hafta sonuda dışardayken bir sıkıntı çıkamdı çok şükür..mevlüd dönüşünde hemen portatif lazımlığımıda aldım.. artık dışarı çıkamak daha kolay olacak.. hadi kızlar ben atlattım bu olayı darısı size..
bakın zorlamayın zamanı gelince kendi kendilerine öğreniyorlarmış...

hadı yaa bende dıyorum bu boyleyse boyle gıder dıye....çok sık sık hastalanıyor bunyesı hastalık acısından cok kuvvetlı hemen havada kapar yani...şimdi evden geliyorum ateşi var biraz burnu akıyor gözlerinden yaş akıyor boğazları ağrıyormuş anne benı doktora gotur dıyor tamam kızım dedım uyuya kaldı sımdı ....ALLAHım şifa versin tüm hastalaraa...

nazan kıyafetler gerçekten güzel bayaa fikir sahibi oldum ilk tatil olunca insan heyecan yapıyor.pantalonmu rahat olur uzun elbiselermi.hepsinden alacağımda zaten o bahaneyle :))

evet sümeyye çok güzeller...sanada yakışır...hardal rengi bu sene moda bordo yeşil kahve tonlarıylada bi güzel olur..bende al derim giy güle güle kullanırsın inşallah...

geçmiş olsun . herçocuğun bünyesi farklı işte. bizde ben mesela kışın bile dondurma yerim çok şükür bişi olmaz ama eşim tadına baksa boğazları ağrır.onun çocukluığunu düşünemiyorum yani.

bende uzun etek aldım ilk kez :) ama pek uygun kombinler yapamıyorum alışmamışım ya pantalon bluz de daha iyiyim benim kuzenlerin hepsi kapalı ve tatile kareli gömleklerle o ince uzun hırkalar var ya çizgili olanları da var düz onları da bol paça açık renk kot pantalonla kullanıyolar hoş duruyo

nazan ne yaptın zaten bu bloglar yüzünden artık gardolabımı tamamen değitirdim.eşim yasakladı bunlara bakmamı ..

günaydın iyiyim çok şükür bugün eşimden arabayı aldım .arkadaşla geldik yolun yarısında ben kullandım.

oooo sümeyye hanımm araba hee süpersin bayılırım araba kullanan bayanlara...o yüzden ben de ehliyet aldım:))))
kıyafetler gerçekten çook hoşmuş....al tabee kızzımm çalışıyorsun okadar sana diyene bak sanki ben alıyorum..napıyım kıyamıyorum paracıklarıma dermişim...yok yok öncelik kızımdan yana kullanıyuorumm hakkımı...bu arada duru hastaydı ateşlendi 2 satte bir kalktım ateş düşürücü şurup verdim...babası pireleriyle meşguldü...:KK47:

aslında ben pek arabadan hoşlanmam sağ arka koltuğu tercih edenlerdenim..alacağımda işte kırşehir gibi yerde ne bulursam .internetten dadandım bu ara terzide yok ki iyi bildiğim ona diktireyim. akşam eymende çok huysuzdu.ben çok rahatsızdım tansiyonum düştü başım fırfır dönüyordu. ama Alalhtan 10da uyduk sıpaylan

bu tansiyon düşüklüğüde moda oldu ...geçenlerde bendede oldu sebebi ne olabilir acaba doktora gitmeyede üşeniyorumm..geçmiş olsun sanadaa...

mevsim geçişlerinden ya iyice halsiz düştük herşeye kavuşacağız diye.mesela hafatsonu kayınvalidenin bahesine gittik ortalığı tımıkladım.süpürdüm. yoruldum .kimse istemedi ama devamlı yemeye gitmekte olmuyor

günaydın hanımlar aylin geçmiş olsun sümeyye ben bu ara hiç bakmıyorum kendime evdeki halimden kendim korkar oldum zaten giyinicem emzirmek dert oluyo istediğim sütyenlerden aldım emziremiyorum diye onları bile kullanamıyorum habire alt aç emzir giyinecek heves kalmadı

nazan şimdi öyle olması lazım seneye sen süslenirsin belki biz ikinciyi yaparsak biz salarız kendimizi..

yaz geldi alışveriş sezonu açıldı.. yaşasın.. içimiz sıkılmıştı bot görmekten...
bende int dadandım çok fena ama napim çıkıp dolaşmaya vaktim olmuyor ki..geçen hafta badeye iki tane elbise aldım çok şirin inşallah görüncede beğenirim..
aylinim geçmiş olsun tekrar.. ateş düşürücüyü iki saatte bir mi verdin ben mi yanlış anladım.. zehirlersin çocuğu dikkat et..

X