2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar....sınavlarım yaklaşıyor....ve ben ders çalışmak istemiyorum sıkıldımm artık....akşamada misafirim var ...off...
öğlende eve gidicem evi süpürüp sileyim...akşamda alışveriş yaparsam yemek işi kalır geriye anlıcagınız yine motoru 1000 devir e takmam lazım..:)))
aslında evim temiz aslında daha pazargünü yapmıştım olsun bu hafta sonu gezcem ya onun yerine ne güzel çanakkaleye gidicektik iptal olmuş...hayırlısı çok gitrmek istediğim yerlerden biri ....

selam haunlar ben geldim....
valla sümeyye anacım senin hızına yetişemiyoz bu ne misafir.. ben dayanamam bu tempoya Allah kolaylık versin....ipohone da geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin....

demetcim ayy kıyamam hastalık en zor şey. bade hasta olunca yaramazlıklarını bile özliyom valla tez zamanda iyileşsin inşallah..

kızlar bu arada Bade bezi bırakmaya karar verdi.. iki gündür bez bağlatmıyor..arada kaçırıyor ama olaun sanırım öğrenecek..demek ki neymiş çocukları zorlamamak lazımmış zamanı gelince kendileri bırakıyorlarmış...

ıphone kendi kendine kapandı ve gitti. bişey yapmadım bile. akşam eymen oğlum tlfnum bozuldu diyorum .anne öpeyim diyo geldi teselli etti beni.. hüsniye bana misafir gelmiyor ayline geliyor bu sefer. ama banada gelir diye bekliyorum haftasonu.eşim yine tansiyonun azıcık yüksekldi.adamın halini görseniz sanki dünyanın en büyük hastalığı.haftaya kayseriye prof.var benim dr ona gidecem diyor.:KK9: bende sen psikoloğa git diyorum:KK3:

hüsniyemm misafir bu kez bana geliyor sümeyye ara verdi...hep ona hep ona olmaz azcıkkta bana sana gelsn dimi:))))
cook sevındımm badenin bezini bırakmasına bizimkini ben yaza alıştırcam inşallah 1 ay izin kullancam da ayıptır söylemesi...ozaman daha iyi ilgilenirimm diye düşündüm hayırlısı yinede ama bıktım artık zor oluyor öyle ...

kusura bakmayın hatunlar benimde devreler karışmış iyice..cuma yorgunluğu olsa gerek...neyse kime geliyorsa misafir allah kolaylık versin...
bende şaşırdım bezini bırkamasına.. akşam kendi kendine bezimi istemiyorum çıkar anne dedi.. ondan beridir bez taktırmıyor.. iki gün oldu.. bakıcısı aradı biraz önce çişi gelince hemen söyleyip oturağına yapıyormuş.. gözümde çok büyüyordu tuvalet eğiyimi ama kolay atlatacağız sanırım..ama dışarı nasıl çıkacaz bu hafta sonu o aklıma takıldı..arakadaşın bebeğinini 40 mevlüdü var.. napsam ki

aa evet ya gecen aklıma geldi benimde şimdi altında bezi var dedim yapıyor ya dışarda bi yerde olsak çişim geldi dese ne yapcam aman ne zor şeymiş bu çocuk büyütmek değilmi....:KK53:
olsunn ama herşeye rağmen iyiki varlar...

benim arkadaşımın portatif oturağı vardı geçen sene kullanıyordu.. küçücük birşey dışarı çıkarken yanına alıyordu içinede küçük boy çöp poşetlerinden geçirip yaptırıyrdu.. en iyisi bende ondan bulayım..baktım sadece joker mağazalarında varmış..

sümeyye anca ilgilenebildim benim kuzenler böyle giyiniyola $425873_312485455480343_193741377354752_844430_1937569842_n.jpg $422080_310610689001153_193741377354752_839969_1548196883_n.jpg $522653_320833301312225_193741377354752_864586_220802705_n.jpg $420978_312375665491322_193741377354752_844285_1178037269_n.jpg r genelde

günaydın kızlar....duru yine hasta ....iğrenç bir hafta sonu geçirdim...cumadan bi başladım çalışmaya dün geceye kadar çocuğuda hasta ettim yine...görümcemin oğlu gripti duruyada geçti burnu akıyor tıkanıyor off off...
hüsniye bulursan o portatıf oturaktan haberim olsun canım guzelmış....anında çözüm...

günaydınnn geçmiş olsun aylin.ya dün buraasıda esiyordu görümcemin kızı evde ağlayınca sabahın köründe bize göndermişler.daha kahvaltı yapıyorduk yani.evdede iyice kudurdular aldık parka gittik bizde .koştu durdular parkta.umarım hastalanmazlar .

sağol sümeyye....inşallah olmazlar ben evden dışarıda çıkarmadım işte geçti ya aman bizimki hastalık olsun yeterki uzaktan da olsa kapar hemen yine benim gevşekliğimden oldu...sakınan göze çöp batar dediler sakınmadım yine oldu ne yapsam şaşırıyorum...:KK50:

selam kızlar ben geldim...
aylininim ya kendini neden bu kadar üzüzyosun.. bende çocukken çok sık hastalanırmışım .. hatta hiç bebeklik fotoğrafım yoktur neden çektirmediniz diye sorduğumda hiç iyi olamdın ki hep hastaydın hangi ara çektirelim derler.. veremden zatüreye bir dünya hastalık geçirmişim.. ama şimdi söylemesi ayıp dana gibiyim kolay kolay hastalanmam.. bazı çocukların bünyesi böyle senin elinde olan birşey değil...allah daha büyük hastalık vermesin canım üzme kendini...

bu arada çiş olayını tamamman çözdük koskoca lazımlıkla kırk mevlüdüne gittim .. bade iyice alıştı çiş olayına gelince hemen kendi koşarak gidiyor..hatta bu gece bile altına yapmamış sabah uyandı anne çişim var diye hemen oturtum lazımlığına.. kovayı doldurdu resmen..hafta sonuda dışardayken bir sıkıntı çıkamdı çok şükür..mevlüd dönüşünde hemen portatif lazımlığımıda aldım.. artık dışarı çıkamak daha kolay olacak.. hadi kızlar ben atlattım bu olayı darısı size..
bakın zorlamayın zamanı gelince kendi kendilerine öğreniyorlarmış...

süper yaaa bende portatif dediğin nasıl klozet küçültücü gibimi.ben ondan aldımda .ama sen anlatınca banda umut doldu. inşllh bizde kolaylıkla atlatırız.

merhaba hanımlar ben çıkarıyorum bezi gelince söyle diyorum mama anne diyo ama tak bezimi tak diye geliyo sonra yapmıyo lazımlığa

ben 1-2 gün anneme gidip orada denicem bıraktırmayı yemek ev işi falan olmadan sadece egemene erdeme kitlenicem evde olmuyo emmeyide evde bıraktıramamıştım inş 1-2 aya bırakır bez almaktan ve popo görmekten fenalık geldi 2 erkeke çocuğuna çalışıyorum resmen

valla sümeyye bende çok korkuyodum tuvalet eğitiminden.. hatta bade bezi çıkarmadan ikş gün önce ben bezimi çok seviyom çıkarmıcam falan diyordu..
iki gün sonra bezini istemez oldu halada istemiyor.. gece takıyorum sabah ona bile kızıyor neden taktın diye.. herkese de gösteriyor bak bezim yok diye...korktuğum gib olmadı bende şok oldum...
buda portatif lazımlığımız hemde klozet adaptörü oluyor..dışarı çıkarken rahat olur.. tamda gezme mevsimi geldi..
$oyunopepot0101[1].jpg

valla sümeyye bende çok korkuyodum tuvalet eğitiminden.. hatta bade bezi çıkarmadan ikş gün önce ben bezimi çok seviyom çıkarmıcam falan diyordu..
iki gün sonra bezini istemez oldu halada istemiyor.. gece takıyorum sabah ona bile kızıyor neden taktın diye.. herkese de gösteriyor bak bezim yok diye...korktuğum gib olmadı bende şok oldum...
buda portatif lazımlığımız hemde klozet adaptörü oluyor..dışarı çıkarken rahat olur.. tamda gezme mevsimi geldi..
Eki Görüntüle 380778

Eki Görüntüle 380778

X