2009 Eylül Anneleri

günaydınnn yoğun bir hafta ya iki dk keyif yapamıyorum.çayımı bile sıcak sıcak içemiyorum o derece yani

günaydın kızlar....ne güzel zeynepte hamile kala kala biz kaldık olmuyor kızlar uyum sağlamalıyız....ben dün gece rüyam da gördüm bir kız çocuğum daha olmuş...

benim kayınvalidem geçen eltime bile dedi şimdilik çocuk düşünmeyin.başımda iki tane var 3.yle uğraşamam.herhalde bize mesaj veriyor..

aman diyim kızlar 2. için çok düşünün egemen gece uyandığında resmen bitiyorum hem erdem hem egemen gece bitmiyo 4te uyandık 7,30 uyuduk bugün 1 değil 2 değil mahvoldum

selam güzel hatunlar ben geldim.. ahh yine ikinci çocuk mevzuları.. ben bu konuda kendimi hiç cesur göremiyorum ama bir bebek görüncede içim titriyor.. bu ne yaman çelişki değil mi...

kızlar kapalı biri yazlık yerde naasıl giyinmeli kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum. tamam denizde falan haşema ama ya günlük .güzel kombinlere ihtiyacım var

güzel uzuzn elbiseler alabilirsin canım.. yada bol pantolanlar açık renkli üstün de efil efil tişörtler.. tabi bulabilirsen.. alışveriş sielerine bak bakalım belki hoşuna gidecek birşey bulursun..

selam kızlar

kızım kurup oldu dr götürdüm sabah 5 iğne verdi 3 nü yaptır gerekirse 5 lersin yoksa bırak dedi

sağlık ocağına gittim allah düşürmesin ne kadar kötüymüş ilk ve son gidişim dr evlere muayeneye gitmiş onun yerine kimse bakamazmış adamı dövesim geldi zor tuttum kendimi
ben dünya para ödüyorum karşılığı yok tel verirmisiniz dedim teli bozukmuş sağlık ocağının böyle bişey nasıl olur gelde çıldırma gene özele bayıldık

bende çin takvimive baktım seneye yaza genelde erkek ve kocama dedim yaptık yaptık yoksa unut sizlerde de tuttu mu bu olay benimki tutuyormuş baktım

kızlar kapalı biri yazlık yerde naasıl giyinmeli kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum. Tamam denizde falan haşema ama ya günlük .güzel kombinlere ihtiyacım var

canımm bu konuda sanırım en beceriksiz benimdir hiç kombbin etme özelliğim yok direk ne bulursam giyerim renk uysunda hehe:)))

telefonum bozuldu açılmıyor yaaa imdat..

ıponenum dicektin sanırım...şekerim arada onlar donuyormuş...açma kapama düğmesine bide ortadaki tek tuş varya 15 saniye kadar basılı tut açılır inşallah...olursa hemen yaz bana ok..

canımm geçmiş olsun kurup ne oluyor anlamadım grip mi demek istedin canım benim...çin takvimine inanma tutanda var tutmayanda allahtan hayırlısı takılma boşver olur canım inşallah allah gönlüne göre versin ama benden sana tavsiye çin takvimine uyupta sakın yapma...sonuç hüsran olur...

içime kurt düşürdünüz kız gaza gelmiştim vaz geçtim :)

kurup öksürük ama sert farklı bir şekilde baharda oluyor genelde geçen sene olmuştu
çok şiddetlenirse hava veriyorlar allaha şükür o kadar şiddetlenmedi ama salgın var dedi
dr kaçıncı gelensiniz bugün dedi

anladım canımm çook geçmiş olsun....dediğim gibi çin takvimine takılmayalım biz yarabbi şükür deyip başlarız çalışmalara...sonrası allah kerim ne dersin ben yaz tatil dönüşü başlıcammmmmm.......ilanı veriyom kızlar gelen gelsin takılsın peşime düşsün hehe:))))

geçmiş olsun canım güzel senen çabucak atlatır inşallah.. kıyamam hergün iğne olacak demek ne zor allah kolaylık versin....
çin takviminde benim tutmamıştı haberin olsun.. erkek diyordu ama fiziki olarak kız doğurdum ama ruhen erkek ondan eminim...sağlıkla gelsinler inşallah..
bak bende gaza geliyom size uyup bende yapcam bir tane...

sağol canım valla ben de çok üzüldüm çalıkşan anneler için en zor şey bu

allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ama erkek isterim ama sağlıklı olsun benim ablamlar var iyikide ablam var 2 kız kardeş olmakta çok güzel ama tabiki değişik olsun isterim

ama benim ilki tutmuş :)

oglusum cok hasta hala iyilesmedi 1hafta oldu(((((((((((((
nazan benim kaynanamda aynisi canimmmm
aylin sumeyye hadi sizde calismalara baslayin
sumeyye genelde penye uzun kollu seyler giy veyada altina kisa kol ustunede penye uzun seyler giy evde kisa gezersin biri gelince uzun kolluyu takarsin
husniyeeeeee saniye yapin artik sizde canimmmmm
listemize sizde girinnnnnn
  1. nihal
  2. gulnaz
  3. ben
  4. gulay
  5. zeynap
  6. kezban
  7. nihal
ve unuttugum bircak arkadas yani haaaaadi calismalaraaaa buarada cin takvimi bende tutmadi ben yillik yenilemey<e gore yaptim tuttu ilkimi erkk ikincisini kiz istiodum olduuuuu
bayanlar 3yilda erkeklerde 5yillda kendilerini yenilerlermis enson kimyenilediyse bebegin cinsiyeti o olurmus erkekden ona gore kromozom alirmis ya x yada y olaniniii yaaaaaaaaaaaa

günaydınnn hayırı cumalar .sevgili ıphonum servise gidiyor.yenisi gelecek galiba. kombin yapmayı severim her saba gardolabın karşısında uzun uzun bakarım şu şuna yakışır.koyu renkse altı üstü daha canlı bir renk olur falan..ben 2. çocuk çalışmlarını gelecek yıl haziran gibi düşünüyorum 2014 yılının başına denk gelir eymende 4,5 yaş olur.kreşe başlar tabi hayırlısı öncelikle Allah hiç olmaynalar versin öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…