2009 Eylül Anneleri

alışveriş sitelerine bakacak vakitm bile yok buraya bile zor yazıyorum öğrenci işklerindeki hemşerim şimdide erzincana gitti hem öğreni işleri hem personel derken ölüyorum

bende çok yoğundum bugün.. ama az kaldı günü tamamlamak üzereyiz.. yorgunluk bende de hat safada.. akşamları sızıyorum resmen.. eşim az kaldı isyan bayrağını çekecek..
ne güzel etymen sana izizn veriyormuş Bade hiç hoşlanmıyor ben sürekli onunla hoplayıp zıplayacam.. yada kucak kucağa oturacaz..benimde bahanem oluyor...
aylinim benim alışveriş yaptığım birkaç site var istersen isismlerini özelden atayım. gerçi sende biliyorsundur onları..

bütün kızlar toplandıkk:))))
selam kızlar yine selam olsun sizlere....gönder hüsniyecim bakalım ....
iş konusunda cook rahatım kızımdan ALLAH razı olsun o konuda cok anlayıslı ama bende işim bitince onunla oyun oynuyorum dans edıyoruz ....
kardeş istiyonmu kızım dedım hayır bebek ıstıyorum bebek bebek dıyor zıllı.....al sana bebek...

desenize bir tek benim dana sıkıntı çıkarıyor yemek temizlik konusunda..babası oyalayacak da ben birşeyler yapıcam.. bazen o bile oyalayamıyor yapışıyor bana..aman olsun napayım
hadi hadi aylin sen yapıcan bu çocuğu bahane arama .. bak baharda geldi yap artık..

merhaba hanımlar pek yazamıyoprum çünkü hiç vaktim ve keyfim yok bugün bir hafta oldu egemen hala hasta hastalık dışında psikolojik bişey galiba yemek yemeyi reddediyo yani yemek gördüğümde yada anımsatan herhangi bir kelimede bile ağlıyo serum verdiler ama doktor sadece boğazı biraz kızarık yapacak başka bişey yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım

nazancım geçmiş olsun üzülme canımm havalar ısınmaya basladı...elbet bıtecek hastalıkları hem yazın insan psikolojiside en iyisi oluyor..kendımden bılıyorumm...boyle buyucekler takma kafana....

selam hatunlar..
nazancım geçmiş olsun ..bak bade aylardır aç geziyor hiçbirşey olmuyor merak etme yavruşun korkmuştur boğazım acıyacak diye yemiyodur.. zamanla geçer üzme sen kendini..
bade yine dün gece ateşliydi.. ilaç verdim erkenden yattı kuzum.. sabaha karşı yine ateşlenmeye başladı.. offf offff
bahar geldi ama hastalıklarıyla birlikte geldi malesef...

çocuklar işte öyle böyle büyüyecek .eymende poposu çok pişik oluyor kıpkırmızı ya .ne yapacağımı bilemiyorum hemde sadece babannesine gittiğinde olmasıda manidar.öyle böyle pişik değil.su toplamış gibi şişyor kocaman tırnağımın üstü kadar sonra içi su toplamış patadı.yabancıda olsa yakmış diyecem.bezmi alerji yapıyor anlamadım

geçmiş olsun sümeyye.. yazık yavruma pişik çok zor ..çocuk olduklarından canlarını bilmiyorlar bizim başımıza gelse bir tarafımızın üstüne oturamayız acısından.. demek ki zamanında temizlemiyorlar altını yada kirli bırakıyor.. onun dışında yediklerinden de olabilirbir dikkat et istersen yada irşeylere alerjisi vardır.. bir dr göster istersen....

bak süemyye dr kadir tuğcudan pişik için tavsiye buldum sana
1) PISIK: Eczaneden "%3 luk Eau Borique 300ml." hazirlatin, uc kurus maliyeti vardir. Bu suyu, her temizlikten sonra ve kremden once surun.

dr gidecez ama ne zaman hafta içi vaktimiz yok haftasonu dr yok.kayınvlidemde bunu dr götürmüyorsunuz diyor diyecem siz götürün . dediğini not aldım birde onu deneyim

merhaba hanımlar sabah 8,3 sağlık ocağında randevumuz vardı küçük kuzuma 3 aşı yaptılar egemen uyuyodu kayınvalidemleri çağırdım beklediler geldiğimde uyanmamıştı şükür ben hala dökülüyorum terliyorumö üşüyorum kafamı taşıyamıyorum resmen eşimde gündüzcü nasıl halletcem diyodum olduk geldik çok şükür egemeni zorlamıyorum ama 1 k,lodan fazla zayıflamış giysileriyle 13 kg kilosunu geçtim birde öksürük geçemedi hala tam olarak yemediği için atamıyo hastalığı

sağol sümeyye psikolojim hiç iyi değil aslında eşim çok destek oluyo bu ara sağolsun yoksa hep ağlayasım hep uyuma isteğim var ama küçük kuzumu bir görsen kucağıma alır almaz gülüyo agu gugu yapıyo egemen de anlıyo geliyo sarılıyo anne anne diyo hep

Ne güzel hayatındaki mutlu anları yaşa diğerlerini salla gitsin.hayat nasılsa öyle yada böyle geçiyor. Varmı çocukların mutlu bakan gözlerindeki ışığı görmekten daha güzel bir duygu

nazancım düzelir merak etme bol bol ballı süt ver.. o kadarcık hastalıktan hiçbirşey olmaz..allah daha kötülerinden saklasın..
kolay değil tek başına iki çocukla baş etmek ama biz güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz .. sen kendini topla arkası gelir merak etme.. valal anne olduktan sonra herşey vız geliyor artık bana..açlık uykusuzluk yorgunluk ammmann danaların canları sağ olsun yeter...

haklısınızda ben fazla yıprattım kendimi şimdi acısı çıkıyo biraz relax olmam lazım farkına vardım çok şükür güçlü kadın oldukça yüklenenler çoğalıyo çok konuştum herşeye yetişirim çouluk çocuk ev falan filan allahta böbürlenme bak dedi hop düzenim azcık bozulunca bir hastalık yıktı psikolojimi en azından bundan sonra daha farkında ve daha fazla konuşmam artık doğurdum yatak açmadım 2 gün uykusuz durdum ama bana bu kuvvati verene şükretmeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…