2009 Eylül Anneleri

hayırlı cumalar ...arkadaslar....yarın gunum var evde ısım cokk...ders calısmam lazımm...ne yapcam bılemedımm yaa...
şu eylül ayı gecsede bı salsam kendımı ohh ne ıyı olcak dersler sınavlar bıtcek sıkıntılar borclar bıtcekk....

aman be aylin dert ettiğin şeye bak.. bak yıllar geçti eylüle kadar zaman mı geçmeyecek sanki.. sen sıkı çalış gerisini boşver..

aman be aylin dert ettiğin şeye bak.. bak yıllar geçti eylüle kadar zaman mı geçmeyecek sanki.. sen sıkı çalış gerisini boşver..

dimi canımm yaa.....dogru dıyorsun valla hakkımızda hayırlısı ben devam zaten azdaha sıkayım kendımı onumde ınsallah guzel gunler var....

günaydın kızlarrr....benden sonra kimseler uğramamış....yeni bir hafta yeni heyecanlar yeni umutlar....herşey gönlünüzce olsun.....iyi haftalar...

Candan Erçetin – Kırık Kalpler Durağında

Sözleşmeden buluşuverir kırık kalpler
Anlatılmaz ama ordadır bütün dertler
Gönül kırgınlıkları hayat haksızlıkları
Kader yalnızlıkları çeken bütün kalpler

Gönül durgunlukları hayat yorgunlukları
Şehir yalnızlıkları çeken bütün kalpler
Kimini yakıp geçen aşklar incitmiş
Kimini yanlış kararlar yıkıp geçmiş

Kimine yakın dostu ihanet etmiş
Kimi hayatın sillesini yemiş
Kırık kalpler durağında inecek var
Eteğindeki taşlkarı dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar…

ne kaa güzel yaa kendimi bulduğum şarkılardan biri özleştim ben sizde bütünleşin kızlar.....

günaydın mı desem tünaydınmı desem .ay bugün koşuşturmayla başladı.dalgalandımda duruldum inşllh.Allah 'tan babet giyindim cumartesi yoğundum ohhh be dinleneceğim dedim kayınvalidem telefon etti eltisiyle bize geleceklermiş .evde bir telaş sormayın bir yandan temizlik biryandan pastalar öldüm resmen ama misafirin gücü bu olsa gerek 1 saatte herşey hazırdı.mercimek köftesi ve ağlayan kek yaptım.umarım uzun süre kimse gelmez artıkın

sümeyye valla süpersin...sendeki misafir bana gelse artık gınaa gelir yani ki seninkilerden gına geldi bana yeterrrrrrr......çalışan kadına bu kadar yüklenilmez..haksızmıyımm..

haklısın ya al git eltini diğer gelinine değilmi ama eltisi beni sever sağolsun kızıda bana yazma oyalamış. eprşembe belki misafirim gelir bu hafta sadece başka da kırşehirde kimse kalmadı zaten

aman misafir evin bereketidir derler sendeki bolluk bereket maaşallah diyelim..ozaman....bende dün yaz sezonunu açtım...babam annem ben duru eminönüne gittik...balıkk ekmek turladık falan süperdi...iyi bir kafa dağıttık...çanakkale savaşından izler müzesi vardı girdim oda muhteşemmm....

eminönü balık öff çok özledim.biz fatihteydik elimizin altı eminönüydü ne çok özlemişim sen deyince farkettim..

selam güzel hatunlar ben geldimm.. biraz geç oldu ama olsun..
ayy sümeyye hakkaten anacım bune misafir bana gına geliyor sen anlatırken.. bana ablam bile gelmez hafta sonu hafta içi çalışıyosunuz hafta sonuda keyfinize bakın diye...
ama keyfime bakabildim mi hayır.. ablam la bahar temizliği yaptık kapılar camlar tertemiz oldu valla.. insanın ablası gibi yok...

selam kizlar
nasilsiniz
husniyecimtabi yaaaaa insanin kardesi gibi annesi gibi kimse olmaz wallaaaa
sumeyyemmasakllah kiz sana misafirin gucu sana motor taskdirmis:))))))))))
aylin youlin:))))))kiz sen yeterki derslerine calis oyle bir geciyor ki zaman anlasilmio bileee
nazanseni nen iyi ben anlarim sekerim senin yine yardim edenin var kiz bende oda yokkkk
erdenay hasta mide ve bagirsak gribi oldu ne yiyosa cikardiyor hem altan hem ustten
kizda dis cikariyor huysuzzzzzzzzzzzzzz
evimi desenizzzzzzzzz heryerde oyuncak varrrrrrrrr vee utu ve camasira yetisemiyorummmmmmm(((((

buarada BEGEN tekrar gelmis cookkkk sevindimmmmmmm

aman efendim beni kimler beğenmiş...bol bol...canım m m demetimmm nasılsın yavrum ......bebelerin nasıl ....özledik seni artık gel arada olurmu...kendine çook iyi bak kızancıklarımı öp benim için.

günaydın güzel hatunlar...bu sabah erken kalktım beyime kahvaltı hazırladım güzel güzel saçımı makyajımı yaptım.. kendimi hem güzel hemde mutlu hissediyom.. yaşasın...

kız demet maşşallah güzel kuzun diş çıkaracak kadar büyüdü ha..erdanaya çok geçmiş osun tez zamanda atlatır inşallah.. bu sene bende çok çektim kusmadan..olsun allah başka dert vermesin...
bu arada Allah sana ve nazana güç, kuvvet ve sabır versin işiniz zor gerçekten..

slm kızlar...öğlende eve gittim duru arkamdan ağladı yine anne nolur gitme diyor napıyım ben şimdi.....
bu arada kızlar dün başıma 2 olay geldi...
1.olay 100 tl düşürdüm yolda 5 dk sonra farkettim geri döndüm havada öyle rüzgarlı ki adamın biri sağ olsun bulmuş bana verdi...
2.olay f....k diye banka varya adı batsın o bankanın çalışanlarından biri babamı dolandırmış çok şükür ki banka farketmiş karşılamış zararı...
asgeri ücretle çalışıyor babam 1 ev geçindiriyor bir maaşla...ALLAH bunları yapanları ıslah etsin ya biz farketmeseydik banka ödemeseydi yazık olurdu...ALLAH bildiği gibi yapsın bunları ....çook üzücü bir olay yaşadık dün ben resmen sinir krizi geçirdim nasıl olur böyle bişey diye...kısaca olaydan bahsedeyim babamın kredi kartı var 600 tl limiti var babamı arıyor banka borcunuz var diyor taksitlwendirelimmi babamda benim borcum 250 diyor nesini taksitlendircen üzerine vade farkı ekledik 5 takst yaptık ozaman tamam diyor babamda gecikmişti zaten diyor limitinizi yükseltelim diyor babamda yok bunu zor ödüyorum diyor oda yükseltmiş oldumu sana 1200 limit hepsini çekmiş 250 hariç 2 gün sonra babamda marekete alışverişe gidiyor limit yetersiz hemen aklına geliyor arıyor bankayı bankada diyor kartınız kapattık borcunuzu ödedik dolandırılmışsınız banka karşılıyor hiç hesap sormuyorlar...bankadan oluyor yani....İBRET OLSUN...

selam hanımlar aylin kız verilmiş sadakanız varmış demet ahh yardım edenim mi? kim nerede annem hiç gelmiyo artık tamamen kesti ayağını kaynanam gelmese daha çok memnunum tek dediği ayy heryer dağılmış ayy çocukların üstü ne olmuş yemeğim yok çamaşır yıkıyorum kızım yorgun gidiyim yemek yapıyım akşama gelir yani ahh ahh ben eşimi kandırsam kaçacam memleketten alıp başımı taaa uzaklara ama gurbetliğide çeken bilir biz boş konuşuyoruz tabii allah razı olsun eşimle ablam moral destekçim he birde h.sonu kardeşimde dışarı çıkarken bizimle geldi biraz daha uzun kaldık sayesinde dışarda düşünün yani 2 çocuğa 2 insan yetmiyo 1 yedek gerekiyo

aylinim çok geçiş olsun kuzum..sümeyyenin dediği gibi helal paraymış..tel dolandırıcılığı iyice arttı dikkat etmke lazım...
nazanım allah kolaylık versin güzelim bugünlerde geçer.. sonra iki çocuğunu yanına alıp rahat rahat gezersin.. en zor zamanları şimdi ama nasıl olsa feraha çıkacaksın.. bak nihal ikisinide büyüttü.. sıra sende.. üzme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…