2009 Eylül Anneleri

beğenmezmiyim canım.. seni beğenmeyen ölsün...
oyy kıyamıyom bende bu kuzulara ama napalım.. söylesen ayrı kaçıp gitsen ayrı..hepside vicdan azabı..

canımmm hüsniyemm.....canımm türkiyemmm.......
ev fiyatlarına baktım hayalimin şehri beylikdüzünde fiyatlar çook fena benim ev hayalleri suya düşer...istediğim evi alabilmem için en az 2 sene beklemem lazımm...

kızlar günaydınn.....hafta sonum yatarak gectı bogazlarım sısmıs atesler ıcındeydımm annemdeydım sagolsun baktı benı bebekler gıbı...ALLAH onları basımdan eksık etmesın..memlekete gıttıklerı zaman ne yapıcam ben onlarısız bılmemm...

duru daha ıyı maasallah salgın sanırım kızlar dıkkat edın kendınıze ve bebıslerınıze...

geçmiş olsun aylin mevsim geçişleri dikkat etmek gerek bende dün gece mide ağrısından uyuyamadım halada geçmiş sayılmazz

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir b...akmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..

teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir a...vuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca "zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför,

" hep bana yedirdiniz.. biraz da kendiniz yesenize.." çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın,

"dişlerim yok..""niye satın alıyorsunuz o zaman?.." "evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!..

selam kızlar bizde haftasonu hastanedeydik egemene serum verildi boğazlarında az beyazlaşma olmuştu ama hiç yemek tyemediği için antibiyotikler isal yapınca hepten perişan oldu bebekle perişan oldum bende iyi değilim hastanede kaptım sanırım ishal başladı bende de erdeme bişey olmaz inşallah ne bakanım var ne yemek yapanım annemle kardeşimde rahatsız moralimde bozuldu eşim destek oldu 2 gün egemenle hep o ilgilendi ne yapsam yemiyo hala nasıl iyileşicek bilmiyorum aç aç ilaç vermek istemiyorum

hepinize çook çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. vitamin iştah açıcı şurup veriyormusunuz.eymende yemiyordu bende kızıyordum sıpaya meğerse 3 tane azı dişi çıkıyormuş. benimde kayınvalidem görümcemin kızı hasta ben eymeni sağlam bıraktım sabah ama akşam nasıl teslim alırım bilmiyorum

canımm sanada cook gecmıs olsun...ALLAH yardımcın olsun güç versin...çocuklu kadının hasta olması cok kotu hele bakanı olmayın ca...

sağol canımm...ben verıyorum balık yagı+multıvıtamın...ama gel gelelım pek faydası o yzden vermıcem sıse bıtsın almıcam artık dogal vıtamınler verıcem...

merhaba fıstıklar nasılsınız

hasta bebişlerime çok geçmiş olsun onlar hasta oldumu dayanamıyorum çalışan annelerin en zor tarafı onları hastayken işe gelmek

günaydınnnnn yorucu bir akşamdı bu akşam misafirlerim akşamdan hazırlıklarımı yaptım

günaydın güzel hatunlar..
hasta anneciklere ve bebişlere çok geçmiş olsun..
hafta sonum çok yoğun ve güzel geçti ama hala yorgunluğumu ve uykusuzluğumu atamadım üstümden...masa başında sızıp horul horul uyuyasım var..

selam güzel hatunlar... çok şükür baharıda getirdik artık...hepinizizn nevruz bayramı kutlu olsun..

biz kocamla başbaşa KALAMIYORUZKİ İKİNCİ ÇOCUK YAPALIM.MESELA BU AKŞAM GARANTİ KAYNANATÖRDE OLURUZ ASLINDA İSTEMİYORUM NEYSE YARIN AKŞAMDA EŞİM TOPLANTISI VAR BENDE İŞYERİNDEKİ KIZLARI ÇAĞIRDIM İKİ TANESİNİ DOĞUM GÜNÜ PASTA YAPACAĞIM KUTLAYACAZ KIZKIZA. AMA AKŞAM ÖYLE YORULMUŞUMKİ BELİM TUTMUYORDU AMA HERŞEY SÜPERDİ KOMŞULAR ŞOKA GİRDİ NE ARA YAPTIN DEDİLER ONCA ŞEYİ

maşallahın var sümeyyem.. ben bu kadar yoğunluğu kaldıramam.. zaten Bade ben mutfağa girince çekiştire çekiştire geri getiriyor anne yapma yapma diye..kızımda yorulmamı istemiyor.. napalım...
dün sabahtan beri Bade ara ara ateşleniyor.. azıcıkta burnu akıyor..sabah yine ateşliydi..inşallah arakasından başka birşey gelmez..

selam kızlar...arada okuyorum ama yazmaya üşeniyorum inanki...havalardanmı neden üzerimdee bir agırlık......neyse bahar geldi hoşgeldi....duruya converse alıcaktım tre...ldan dune kadar vardı sımdı yok hey ALLAHIMM...varmı sızın bıldgınız baska sıtee...

mevsim geçişleri dikkat etmek gerek.eymende bu sabah pek bi mızmızdı ya umarım altından bişey çıkmaz babnne evde hasat görümcekin kızı hep hasta çocuk sağlam kalsa şaşarım zaten. ben hamur yoğurunca oklavayı alıp geliyor birlikte yapıyoruz sonra bana un atmaya başlayınca tadı kaçıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…