Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ondanmı dersin şekerim..çekilin ulennnn hatları rahat bırakın arkidişlerimden koparman beni...zaten bi onlar var ... canımm bende çok üzüldüm...çok zor bir durum...kadının mektubunu gönderdi bana saniye at özelden msn adresini sanada gönderiyimm...okurken içim titredi ağladım yeminle...bende eşime dün akişam dedim bende bağışlıcam dedim iliğimi kanımı götür beni sen bilirsin kesin karar ver dönüşü olmaz bu işin tamam dedim bugün bir araştırayım düşüneyimm ...
ne güzel sümeyye bizim burda iş arkadaşlığı iş yerinde kalıyor...benim doğru dürüst komşum bile yok...:26: ben aslında çook girişken biriyim amma işte eşim biraz tutucu...
selam hatunlar ben geldim.... bizimde burda yeni yeni arkadaşlarımız olmaya başlıyor.. ilk geldiğimizde çok sıkıldık kimseyle arkadaş olamadık ama zamanla ailecek görüştüğümüz arkadaşlar edindik.. çok sık gidip gelemiyoruz herkes çalıştığı için ama yinede insan biriyle sohbet edince rahatlıyor...
evet sorunda çalışmak zaten ama böylesi daha iyi ya ben çalışıyorum diye sayılı insan gelir bana davet ederim yok sen çalışıyorsun sen bize gel derler eskiden ısrar ediyordum şimdi etmiyorum işimede gelmiyor değil hani...bi misafir gelirken bi ton iş ardından bi ton iş ....fazlamı sorun ediyorum ne en iyi şekilde nasıl ağırlayabilirim diye...nisanda günüm var ....şimdiden listeyi hazırladımm...kendim rahat edemiyorumm sizleride ağırlama fırsatım olsa keşke çok isterimm yazın bir süpriz yapında gelin kızzzzzzz.......seve seve siz gelince işler değişir ammaa kendin pişir kendin ye sistemi yani..
işte öyle haazırlık bekleyen komşun olmayacak.aman salon dağınık gel mutfakta oturralım diyeceğin kişiler lazım. 24 nisan haftasında istanbula gelemyi düşünüyorduk geçen kayınvalidemde bizde geliriz deyince ben dümur oldum...istemiyorum yaa kocamla gezeceğim
yavrum 24 nisan olmazz...bende istanbulda yokum termal otele gidicemde ayıptır söylemesi... sen yazın gel ben seni gezdiririm..yada sizdemi gelseniz otele kızz ne güzel olurdu...
nereye gideceksiniz.. biz yazın antalya düşünüyoruz görümcemde devremülk kiralacakmış arkadaşı tavsiye etmiş kayınvalidemde ev büyükmüş 3 aile gideriz biz kayınvalidemler ve eltim.......ve buna tatil diyorlar..
2 yıl önce bolu termal otele gıtmıstık memnun kaldım.... bu senede bursa dıye dusunuyorum ama....sen gelırsen ortada bulusuruz...kız yazın ayrı bu hafta sonu kacamk olayı anladın mı ayy keske gelsen superr olur...esım gıtmek ıstemıyordu bende dedım gun paramla gıderız olur dedı mekanı sen bul gıdelımm...