2009 Eylül Anneleri

günaydınnnn hergününüz sevgiler günün gibi geçsin .tatlı ballı kaymaklı olsun evliliğiniz. akşam kayınvalidem şaka yapıyor yarın akşam size geleceğim diye bende gel bize hergün sevgililer günü dedim :KK16:

Günaydın kızlar içiniz hep sevgi ile dolsun inşallah

Benim Pamuğum bugün 2 buçuk yaşında oldu :)

Aylin sana mail atıyorum ulaşamadım :KK43:

günaydın kızlar...ben yokken muhabbet koyulmuş....benım yokluğumuda hiç farkeden olmamışşş..:63:

günaydınnnn hergününüz sevgiler günün gibi geçsin .tatlı ballı kaymaklı olsun evliliğiniz. akşam kayınvalidem şaka yapıyor yarın akşam size geleceğim diye bende gel bize hergün sevgililer günü dedim :KK16:

ayyy ne güzel demişsin..:KK1::21:tebrikler...hepimizin sevgililer günü kutlu olsun ...ALLAH uzun ömür versinde ...bol bol sevgililer gününü ve daha bir sürü güzel gün kutlayalımm...:KK23:

saniyecimm senamada sanada nice 2.5 yıllar inşallah...:KK16:

superman erdem :))

Eklentiler

• $CIMG1982.jpg
    $CIMG1982.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 20
nerelerdeydin kuzummm bugün tlf evde unutmuşum

anacumm çok sık unutuyorsun sende şu telefonu ıpoen unutulcak bı tlf degılde neysee....ben cuma ızınlıydım pazartesıde ısım vardı yogundumm oyuzden gıremedımm..

GÜNAYDIN HANIMLAR

14 sevgilerin günü olsun hepimizin yuvası hayatı çocukları sevgi dolsun :))

sağol canım senınde....erdemın cenesınden ısır benım ıcın supermanmıs..yesınler onu...

kalkıp yemek yapmam lazım hiç içimden gelmiyo :KK43:

ne yapcan soylede barı bızde fıkır alalım senden...

hımm bende haber ızlıyordum brıtnay spears oldu sandım anaa dedım sonra o kadını gosterıyor..şaşırtıcı hep nedense otel odalarında olu bulunuyorlar sımdıde bı sosyetık kadından bahsedıyorlar oda otel odasında olu bulunmus...ne hıkmetse....

hemen kurguluyorum ...bence bunları biri öldürüyor...otel odasını seçiyor mekan olarak....şakası bi yana inançları yok işte azcık olsa ALLAH korkusu kalkışmazlar böyle şeylere yine neler yaşamışlar kimse bilemez....amann ....boşverelim ben şimdi gamze ve oğlunda kaldım ...kadın inşallah iyileşir...ALLAH onu evladına bağışlasın...GÜNAYDINN bu aradaa.

Günaydın kızlar

Mutlu sağlıklı güzel günler sizeee

Beylikdüzünde kar var

günaydın saniyecimm..hotmail.açılmıyor..sana yazacaktımm...burdada kar var ...beylikdüzü hayallerimin mekanı orda şöyle sitede lüks bir daire ohh herkese uzakk...:21:

canım benım bı arkadas var muhasebecı ıs arıyorda...baska ıste olur varmı sızın sırkette eleman arıyorlarmı...servıs varmı ulasım...hafta sonu varmı??
amma soru sordum ...:KK31:

günaydınnnnnnnnnnn dışarı fırtına evet aylingamze hanım ve çocuğuna bende çok üzüldüm 1 gün boyunca ağladım ya mahvetti beni Allah şafiii adıyla ona ve tüm hastalara şiifa versin

X