2009 Eylül Anneleri

ne ka güzel hüsniye keşke kırşehirede gelsede gitsek
aylin bencede net güzel ama erkeklerden uzak tutmak gerek :KK36:

yok kız benımkının hıc ısı olmaz...bana kızar hem evlı kadınsın ne yapcan neti der...

günaydın hanımlar 39 hafta ve ben hala doğuramadım

bence sen bu cumartesi doğurcan içime doğdu...:KK17:13 ocak 14 ee bağlayan gece hee ne dersin?

anasıyla 1 ay olur arası o zaman benimde 14 aralık :)) çok daraldım ya hüsmen ağa gibi oldum öfff ilkte hiç böyle değildim ki ben niye böyle oldum bilmiyorum ve köye hiçbiryere sığamıyorum ya allahım hayırlısıyla doğurmayı sağlıkla sıhhatle kucağıma alamayı nasip etsin inşallah

kar mı yağıyo oralara sümeyye burada kuru soğuk yada yağmur bir yağıyo bir duruyo kar gelicek gibi değil pek

eğer senin adam nete meraklıysa hiç eve sokma derim pişman olursun benim ki pek sevmiyo benim için aldı yoksa çevremdeki herkes şikayetçi kalkmıyolar başından

az kalmış kız iyice maşallah.. valla son zamanlarımda bende öyleydim yerimden zor kalkıyordum sağ salim doğurusun inşallah .. az kaldı merak etme azcık daha sık dişini...

kız aylin ne alakası var Allah aşkına evli barklı kadın olmakla netin.. hoş benim işim olduğundan ben yırtıyorum ama içindeki fenalık olan int olmasada yapar yapacağını..

anasıyla 1 ay olur arası o zaman benimde 14 aralık :)) çok daraldım ya hüsmen ağa gibi oldum öfff ilkte hiç böyle değildim ki ben niye böyle oldum bilmiyorum ve köye hiçbiryere sığamıyorum ya allahım hayırlısıyla doğurmayı sağlıkla sıhhatle kucağıma alamayı nasip etsin inşallah

kar mı yağıyo oralara sümeyye burada kuru soğuk yada yağmur bir yağıyo bir duruyo kar gelicek gibi değil pek

hayırlısı canımm...hele bi sağlıkla dünyaya gelsinde...gerisi kolay...
banada kar soğuğu var gibi geldi...bende 3 4 gündür öksürüyorum duruya denediğim ilaçların hepsini kendimde denedimm...geçmedi tık nefes gibiyim yaaa doktora gitsem iyi olcak...

yok hüsniye bu net olayı sakat gerçekten herşey ellerinin altında oluyo hiç uğraşmadan karı kız oyun oturdukları yerden zaten üşengeç adamların işine geliyo oturdukları yerden vakti yok bizimkinin yoksa ben bile çok hoşalnmıyorum oturunca başına

aman niyeti olan bulur fırsatıı boşverin takmayın kafanıza..
geçmiş olsun aylin benim grip geçeli çok oldu ama hala öksürüğü geçmedi.. sinir ediyor beni..

az kalmış kız iyice maşallah.. valla son zamanlarımda bende öyleydim yerimden zor kalkıyordum sağ salim doğurusun inşallah .. az kaldı merak etme azcık daha sık dişini...

kız aylin ne alakası var Allah aşkına evli barklı kadın olmakla netin.. hoş benim işim olduğundan ben yırtıyorum ama içindeki fenalık olan int olmasada yapar yapacağını..

evet hüsniye bende öyle dedimm insanın içinde varsa..nete gerek yok...:KK47:oda etrafında cok duymustaa sızlerı bıle daha bılmıyorr...facebook falan bu tarz seylere cok karsı ...geri kafalı bırazcık...:KK57:

koştum koştum koştum geldim...öffffff oda arkadaşım tam bir orhan baba hayranı arabeskten nefret ederim oysa ben ama bunu söyleyemiyorum
İklimler çileme çare bulmuyor
Mevsimler halimi sormuyor Ayşen!
Sakiler derdime derman olmuyor
Şarkılar yaramı sarmıyor Ayşen!... offf offfffffff getirin jiletimi

ne hala bu kadar damarıcılar var mı ya ben arada dinlerim ama her tarz dinlerim zaten hep aynı tarz dinlemekten sıkılıyorum hele ki sürekli arabesk oooofff yani

amin canım hepimize inşallah çobanpınar bayii oldu yine işine devam ediyo iş durumu biraz sallantıya girmişti görümcemin eşiyle bu işe başladılar

amin canım hepimize inşallah çobanpınar bayii oldu yine işine devam ediyo iş durumu biraz sallantıya girmişti görümcemin eşiyle bu işe başladılar

hadi hayırlısı damacana fiyatı ne kadar toplu alınca indirim oluyormu???ben sana müşteri bulurumm...

X