2009 Eylül Anneleri

sümeyyem ne dert ettin bu kadar gönlünden ne geçiyorsa kap götür..biz daha doğalgaza geçmedik canım..umarımda geçmez uzun bir süre kömür daha iyi

sümeyye zaten sıkıntısı oymuş beyefendinin işyerindeki arkadaşlarıyla ilgili mevzu açtı lafı dolaştırdı oraya getirdi sende hamilesin zaten habire yıkanıyosun ama benim işime yaramıyo gibisinden saçmaladı yani sıkıntısını anlatmaya çalıştı

sümeyye zaten sıkıntısı oymuş beyefendinin işyerindeki arkadaşlarıyla ilgili mevzu açtı lafı dolaştırdı oraya getirdi sende hamilesin zaten habire yıkanıyosun ama benim işime yaramıyo gibisinden saçmaladı yani sıkıntısını anlatmaya çalıştı

ay yazıkk....:KK53:

Bugün pazar ve ben sizi çok özledim

ben de bende bendee....:KK48:

bende seni özledim kız.. napsak haftasonuda mı yazışsak..

eşime dün dedim tak etti canıma netsiz olmuyor...hiç sesini çıkarmadı alırmı ki bilmemm...:44:

günaydınnnnnnnnnnnnnn iş güç başlamadn slm vereyim dedim döneceğim size

günaydın şekerimm...dönüşün muhteşem olacaktı hade bekliyorumm...:KK31:

valla sümeyye ben hiç hazetmem kıştan bitsede rahat rahat dökülüp şaçılsak.. Badeye kızıyorum ama bende hiç hoşlanmam kalın giyinmekten o yüzdende kışı hiç sevmiyorum...ama kar güzel sadewce yağsın ama ayazı olmasın..
evet aylin bencede al artık evine olmuyor böyle yaa..

valla sümeyye ben hiç hazetmem kıştan bitsede rahat rahat dökülüp şaçılsak.. Badeye kızıyorum ama bende hiç hoşlanmam kalın giyinmekten o yüzdende kışı hiç sevmiyorum...ama kar güzel sadewce yağsın ama ayazı olmasın..
evet aylin bencede al artık evine olmuyor böyle yaa..

hüsniyeye katılıyorumm....kar güzelde soğuk iyi değil napalımm mevsimlerin kıymetini bilelim diye rabbim her 4 mevsimide yaşatıyor bizlere şükredelim sırf soğuk gören rusyaya ne demeli???
küçük görümcem gelcek önümüzdeki sene bende kalıcak onun laptopu var bende netı aldımmı bıde faceboo k patlattımmı tamamdır bu ıss...bol bol gorusme var ozaman...:KK34::KK76:

ohh laptopda geliyor ee int lazım o zaman..face de olsun rahat rahat görelim sni ve güzel kızını..
bu arada hafta sonu tiyatromuz çok güzeldi Bade bayıldı.. ağzı açık izledi .. çıkışta "anne kayu çok güzeldi değil mi" diyor.. gelirse bir daha gidecez

ohh laptopda geliyor ee int lazım o zaman..face de olsun rahat rahat görelim sni ve güzel kızını..
bu arada hafta sonu tiyatromuz çok güzeldi Bade bayıldı.. ağzı açık izledi .. çıkışta "anne kayu çok güzeldi değil mi" diyor.. gelirse bir daha gidecez

ailecek mi gittiniz...bilet fiyatları ne kadar 30 dk tiyatro??

yaklaşık 45 dk sürdü Bade küçük olduğu içi kucağıma aldım birlikte girdik. önler 20 tl arkalar 15 tl idi..ama güzeldi fiyat olarak fazla ama olsun..

yaklaşık 45 dk sürdü Bade küçük olduğu içi kucağıma aldım birlikte girdik. önler 20 tl arkalar 15 tl idi..ama güzeldi fiyat olarak fazla ama olsun..

hımm ben fiyatı daha fazladır diye düşündüm...ben netten baktımda ıst geçmiş takıp ederim...
bızımde bu cumartesı gunumuz var ...100 tl bayılcam yinee....:KK76:

ne ka güzel hüsniye keşke kırşehirede gelsede gitsek
aylin bencede net güzel ama erkeklerden uzak tutmak gerek :KK36:

gelir belki sümeyye bende buraya geleceğinden ümitli değildim ama geldi..evet sümeyyem erkekleri herşeyden uzak tutmak gerek.. malum onların kafa azcık az çalıştığından neyi napacaklarını şaşırıyorlar..

X