2009 Eylül Anneleri

evet zaten kocama küstüm saçalrımı kestirdim fön çektirdim ki kıvırcık saçlıyım farketmememek imkansız kaşlarımıda aldırdım adamın dediği uzun olmuş saçlarını az daha kestirseydin. işyerindekilerde hocalar bile yarım saat iltifat etti.evlenince çantada keklikmi oluyoruz acaba

bu değişimi neye borçluyuz...sümeyye hanımm...

bu arada yılbaşı çekilişi yapıyor diğer topikler...bız demi yapsak ne?

çoktandır istiyordum aslında pazarda arkadaşla gittik iyi oldu eymen uyurken ne bileyim belki iyi olur kocam beğenir dedim öküzzz başkalarının yanında çok ince nazik tam beyefendi hereks ne akdar şanslısın diyor ama evde konuşmaz bile söylediklerimi dinlemez beni yetersizlikle suçlar iyi anne değilsin düzenli değilsin falan filan kendi özgüvenim yüksek olmasa daha çok üzülürüm .ama tüm erkekler öyle karşılarında güçlü kadın görmek istemiyorlar hep kadın zayıf olsun dediğimizi yapsın akşam ayaklarımızı yıkasın istiyorlar.daha çok bekler.
yılbaşı çekilişi kim varki sen bana gönder ben sana hüsniyede nazana göndersin demette herkese

Son düzenleme:
haklısın canımm...benımkıde hıc bır zaman yaptıklarım ıcın takdır etmedı hep eksıgımı soyledı...bu aralar ev ıslerı tam gaz...derste calısıyorum ona ragmen superım ..ALLAH yardım edıyor...dıyecek bısey bulamıyor...eskıden soyleydın boyleydın dıyor...ben de dedım eskı gerıde kaldı sen gunumuze don...türünün son örneği..geri kafalıı....

tamam şekerim diğerleri kabul ederse....ben varımm...sana sünnet hediyesi göndericektim...süpriz yapıcaktım olmadı..o anki şartlar elvermedi...adresini bile almıştım...

sıhhatler olsun sümeyye.. güle güle kullan saçını..bende bugün fön çekmedim köpükledim kıvırcık saçlarımı iyi geldi.. uzun zamandır fönlü geziyordum gına geldi artık birazda böyle kullanayım.. arada değişiklik iyi geliyor valla .. saçımız başımızda olmasa neyle uğraşıp rahatlardık iyiki kadın olmuşum...
erkeklere bakmayın kızlar onlar hep salak ve güçsüz kadın isterler ki her istediklerini rahatça yapsınlar..benimki her zaman övünür benimle her işi yaptığımdan dolayı ama işine gelmediğinde keşeke salak kadın alsaydım der.. yani yaranılmıyo onlara hem arkalarını toplayalım hemde keyifleini yapalım istiyorlar ama yemezzz eskidenmiş oooo
yılbaşı çekilişi mi yapıyoz körler sağırlar birbirini ağırlara benzer bizim iş valla

evet zayıf kadın işlerine geliyor benimkide pabuç kadar dilin avr herşeye cvp veriyorsun diyor bende hani sen benim zekama aşık olmuştun şimdi zoruna gidiyor. valla yılbaşı çekilişi bana uyarda ne bilem 4 kişyle nasıl olurki.

ben hediyeleşmeyi severimm...hem sünnettir...aklıma geldi bi söyliyim dedimm...ama sanırımm bu topik 4 kişi üzerine dönüyor...

bende severim hediyeleşmeyi ama 4 kişi arasında komik oluyor bee.. çekilişler falan kalabalıkla zevkli ama yineden isterseniz ben her zaman varım tabikide...

bende varım çekiliş işine yada her neyse düşündüğünüz ona bu arada 14 aralık dgünüm işşim bir süpriz yapıcak galiba cebinde kutu vardı takı kutusu anahtarımı ver derken gördümama açıp bakmadım

yukarıda ufak bir daire vardı kayınvalidemlerin hemşire kız tuttu egemene iğne yaptırırken konuşmuştuk 22 yaşında tanıştık temizlikçi işini falan hallettim kahvaltı hazırladım egemende sevdi oynadı bişey olursa çakinme diyo doğumada gelirim dedi envere diyoruö hemşirede geldi evde doğurusun artık diyo

hediyeleşmek güzelde insan üşeiyor işte ama bi delilik yapsak fena olmaz haydi 4 kişi cepte katılan olursa ekleriz haftaya cuma çekiliş olur

bende ağdamı yaptırdım haftasonu 34 hafta belki bir yaptıramam doğuma kadar zaten tüysüzüm şansıma dr gittik sezeryana girmişti bekelyemedik randevu vermiyolar illa ki gidip sıraya giriceksin bakalım şansımı denicem bu hafta tekrar eşim gececciyken rahat oluyo ya egemeni uyutup bırakıyorum yada arabayla beraber gidiyoruz doğum için dönmüş mü yada vakti var mı daha merak ediyorum

bende katılmayı isterim ara ara okuyup kaçıyorum ama
sana özelden mail attım

tabii canımm neden olmasın..bakma ben burda rahat rahat geziyorumm kkda ama yakında bende engellenirsem hıc sasırmam..senide ekleriz o zaman değil mi sümeyye?sen mi çekicen kurayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…