2009 Eylül Anneleri

gedikli sümeyye paşa gibi oldu..bi ara ben yeniyim diye ne tartışma çıkmıştı şu duruma bak ben en eski oldum..hüsniye daha eskidir sanki

aman benim başımda iş çok kayınpederim mangal iste köfte yogurdum benim adam ilk kez mangal yapacak şuanda ben pilav yapıyorum sofra kuracam tepe karın iş bitmiyo off offf

maşallah nazan ama öyle olmak gerek hamilelilkte hareketsiz kalmakta iyi değil bende hiç aman yatayım dinleneyim dememiştim ne öncesinde nede doğum sonrasında afiyet olsun mangalı nerede yapacaksınız kırşehir soğuk

zaten şikayet edince ben senin için uğraşıyorum diyo pırt diye çıkarırısın böyle bak diyo egemende hiç durmamışım allah bunad öyle nasip etsin çok kolay doğurmuştum hem normal hemde 3-4 saat sürmüştü sancı doğum herşey hallolmuştu

yani seninki normal doğum birde en iyisi koştur dur bencede en iyisi millet plates yapıyor kolay doğum için

bizim üst kat bizimkilere ait çatı bize ait yani orada yaptı ilk kez yaptı ama güzel olmuştu bende evde masa kurdum yeni kiracı temizliğe gelen kızda komşumuz zaten kaynanamlar falan yedik işte yarın dr gidebilirim inş merak ediyorum bebişi ne kadar oldu acaba benim fotoları gördünüz mü facebookta ctesi akşamı aylık olağan kuzanler kaynaştırması ve kocalarımız tabii

gedikli sümeyye paşa gibi oldu..bi ara ben yeniyim diye ne tartışma çıkmıştı şu duruma bak ben en eski oldum..hüsniye daha eskidir sanki

gunaydın kızlar....gedıklı sumeyye paşa ..güzelmiş..ben de yenı uye oldugum zamanlarda karısmıstı bu topik..nedenini bir türlü anlamamıştım...:44:neyse ortam şimdi çook iyi ALLAH bozmasın...seviyorum hepinizi yaa...keşke öznur bahar ve sanıyede olsa...

Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı. Bardağı herkesin görebileceği bir şekilde tutuyordu. Bir soru sordu öğrencilerine: "Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?" "250gr!""200gr!""300gr!" diye cevaplar geldi sınıftan.

"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem" dedi profesör, "ama benim sorum, bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu" olacaktır."

"Hiçbir şey!" diye cevapladı öğrenciler.

"Tamam, peki bir saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez.

"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri cevapladı.

"Haklısın, peki şimdi ben bir gün boyunca tutsaydım ne olurdu"

"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı gibi problemler yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!"

Tüm öğrenciler farklı yorumlar yaptılar ve gülüştüler.

"Çok iyi. Peki, tüm bu problemler olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?" diye sordu profesör.

"Hayır!" diye cevapladı herkes.

"Peki, o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan nedir?"

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.

"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor bu durumda?" diye tekrar sordu profesör.

"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri cevap verdi.

"Kesinlikle!" dedi profesör.

"Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir problem yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün, başın ağrımaya başlar. Daha uzun düşündüğünde ise, artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana sebep olur. Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir. Fakat daha önemlisi onları her günün sonunda, uyumadan önce bardak gibi yere bırakmaktır. Bu şekilde strese girmez ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!

süpermiş sümeyyee....ama benim bardak hep dolu...iyi yada kötü herşeyi düşünmekten başım ağrıyor inan....:44:

günaydın hanımlar oğlumla takım giyiniyoruz baz3n ben bazen babası süperman kıyafetlerimiz var ikimizinde :) babasıyla aynı giyindikleri oluyo :)) bugün nasıl geçicek bakalım sakin başladık hayırlısıyla egemen tv izliyo henüz babasının evde olduğunun farkına varmadı ben dr giştmek istiyorum haftasonuna ablamlar annemler kalmaya geliceklermiş bana yardıma evi temizlicez ve halıları yıkamaya vericem bugün yarın

yeşil mercimek sadece bulgur pilavında kullanıyoruz.aman evde kuru ekmek yemeye razıyım kayınvalidemde 10 çeşit yemektense .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…