2009 Eylül Anneleri

akşam kaynanamla kavkaettim

kızlar bı yanlıslık olmus...ben evdeyken yazılmıs bu ben dıger pc lerde calısırken acık bırakmısım sımdı yanımdakı arkadasıma sordumda burda bı abı var o yazmıs dusunun nasıl bır ortamda calısıyorum...

okuyunca sok oldumm...ben oglende nobetcıyım dıye ıznımı erken kullandım onuda emanet bıraktım acık kalınca okumus yorum yazmıs gerızekalıı.......

boşuna mı dıyorum kpss kazanıcam dıye yoksa benım ısım cok ıyı sadece karışanım cok basımdakı karısmaz onun dısındakıler...

çalışma arakadaşların kötüyse gerçekten işte geçirdiğin zaman eziyet geliyor insana..ama illaki heryerde bu tarz insandan bir tane numunelik bulunur.. takma kafana boşver birdahakine sayfaların kapat çıkarken..

evet canım zaten goruyorlar hemn dalga gecıyorlar benımleee...yıne pembe sayfalar diye...meraktan catlıyorlardıı...merakını gıdertıcem ben onun..

Ilginç yani..aa hiç özelimiz olmayacakmı ne cesaret

şimdi diyorkı bana senın arkadslara yazı yazdım gıtmısmı..bende dedımkı gıtmıs ne dıyorlar dedı bende dedımkı onlar benım herseyımı bılıyorlar kayınvalıdemın burda olmadıgını..senın ıcınde delımı bu adam dıyorlar dedımm..guluyor pişkin pişkin..
senın adına hesap actımm...merakını gıder cınsellık sıtesı var dedımm..halaa guluyor...

cok canımı sıkıyorlarda...napıyım katlanıyorum...altta kalmıyorum..aslında laf cevırıyorum..aman anlatsam roman olur hepsı bırbırınden sınır sozum meclısten dısarı...memur degıllermı...damgalı dıyorum ben onlara..ayrıcalıklı....devlet varya arkalarında...

aman sallama gül geç sende sende onları ciddiye alma sonuçta insan yüzsüz olunca tükürsen yağmur yağdı der.sende onlarla dalga geç

öyle valla sumeyyecımm...neyse bende kpss kazanırsam gıderım buralardann...dayanamıyorumm..
sumeyye..2.bebek için eşim diyorki bu yaz başlıyalım çalışmalaraaa...ne diyorsunn...sende yapsana bee...

eşim eve gitmiş...hastaydı dün biraz...hiç demiyorsun dedim..niye diyimki diyor..varya çok çakal...ben eve kaçta gidicemmm onun için söylemiyor...heheeyyy o giderken ben dönüyordumm bu yollardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…