2009 Eylül Anneleri

ayy canımm benımm nazancımm...sevabını bırak ben gunaha gırerımm hamıle bı kadına zahmet edemem ...coook sagol yemışle bır oldumm ....ben saka dedımm...

nasilsinizzzzz
gorusmeyeli minik melegim dunyaya geldiiiiiiii allahim nail guzel bir duygu anlatamam yaniiiiiiii

ayy çok sevindim anlat hadi nasıl oldu normal mi sezeryan mı 2. kez bebeğinin olması aynı heyecanı duyguyu yaşatıyomu?

canim hepsinin tadi cok farkliiiiiii ama hepside birrrrrrrrrrrr
canim erdenayi normal dogurdum bunda sezeryan oldum donmedigi icin szeryan masasinda kahkaha atarken buldum kendimiiii sebebide ayaklarimi hissetmemem kadin ayagimi kaldirip baska bir yataga trasfer ederken esime dedigim soz suuu aaaaa ayaga bak nebicim sonrada topluca kahkaha tufani koptu kendi ayagiyla dalgan gecen aolarakdan bennnnnn yani
ama NORMAL dogum gibisi yokkkkkkkkk
kizim EVELYNE NAZKIRAZ 4100gr 50cm olarak dunyaya geldi darisi sana nazancimmmmmmm

bugun dukkani aylinden once ben acdimmmmmmmmm:)))))))))))))
ollleyyyyyyyyyyyy itiraf ediyorummmmmmmmmm halllaaaaaa gece mesaimi yasiyorummmmmmmmmmmmm((((((((((
saol nazancim darisi sana saglikli bisekilde kucagina alllllllll...

nasilsinizzzzz
gorusmeyeli minik melegim dunyaya geldiiiiiiii allahim nail guzel bir duygu anlatamam yaniiiiiiii

canımmm....cok sevındımm mınık kelebeğini benım ıcınde doya doya op...ALLAH bağışlasın ...ALLAH analı babalı buyutsun...

canımmm....cok sevındımm mınık kelebeğini benım ıcınde doya doya op...ALLAH bağışlasın ...ALLAH analı babalı buyutsun...

amin canim benim hepimizinkiniiiiiiiiiiiiiiiii
yuce rabbim saglikli sihhatli bisekilde buyutmeyi nasip etsin....

amın canımm benımm ....resmını cek prensesınde gorelımm...merak edıyorumm...

selam güzel hatunlar...ben geldim..
aylinim gözünaydın öncelikle durununnçok şükür hiç birşeyi yokmuş.. allahım başka hastalıkta göstermesin inşallah...

demetttttt gözün aydın kız hadi geçmiş olsun sağ salim atlattın.. adını çek beğendim minik meleğinin kim buldu kız değişik olmuş bayağı..bende foto istiyorum en acilinden lütfen görelim pamuğunu.. valla özlemişiz minik melekleri..

dün benim ünv ev arakadaşımında doğum yaptı iyiymiş.. bir arkadaşımda yeni hamile olduğunu öğrendi..bir arkadaşım 7 aylık hamile biride inşallah hamile olcak... bu sene amma bereketli oldu yaaa...her yer bebiş olacak..

slmlar çok yoğun bir güne gözlerimi açtım.işyerinin joker elemanı olarak heran heryerdeyim.demetim tekrar tebrikler.nazkiraz ne güzel bende kızım olursa adının aşk olmasını isterim sevgi varsa aşkta olsun.aşkım diye severim. dün niyetliydim midem çok kötü oldu akşamda eşimin amcasına çiğ köfte ve aşure yemeye gittik ama hiç bişey yemedim halende kötüyüm valla

sağol hüsniyecimm...gelip gitmişsin hemencecik..işin var herhalde...dediğin gibi çok bereketli bu sene bende bu kervana katılıcam sanırım...hakkımızda hayırlısı...

iş yerinde gün yapıyoruz...her ayın 15 100 tl az önce çekiliş vardı...ben 9.sıradayımm..iyi oldu niyetim para biriktirmekti zaten...
sümeyye napan bacım adım şanın var kendın yoksun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…