2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba.ben ela.
sumeyyecım markafonıde aker'in ıpek esarpları 29.90a dusmus haber verım dedım senın bu ara esarpları takıp ettıgını gormustum faceden.belşkı baska bakmak ısteyen olur dedım.bır de cocuklar ıcın oyuncaklar var.
hoscakalın

Son düzenleme:
ayy bakmazmıyım ağzımın suyu aktı ama kocacığım kredi kartıma el koymuş tam alışverişi bitir dedim bi baktım cüzdanda kart yokkkk.çokmu alışveriş yapıyorum neee ama bu dava burada bitmez yarın yeni sezonlara 70 tl vereyimde görsün o

sümeyyecim benden sana tavsiye.. kredi kartı numaranı vs yaz bir kağıda koy cüzdanına böylece kart yanında olmasa yaparsın alışverişini..biz alışveriş için doğmuşuz napalım..

öyle yaapacam bundan sonra zaten hayır tlf edip öğrenmekte istemiyorum ne gereği varr ama nasılsa pişman olacak 30 tl lik eşarpları senin yüzünden kaçırdım falan filan derim ..aslında ben hediyelik alacaktım bazı arkadaşlarıma aker eşarp adı yeter sonunda

öyle yaapacam bundan sonra zaten hayır tlf edip öğrenmekte istemiyorum ne gereği varr ama nasılsa pişman olacak 30 tl lik eşarpları senin yüzünden kaçırdım falan filan derim ..aslında ben hediyelik alacaktım bazı arkadaşlarıma aker eşarp adı yeter sonunda

sumeyye senın elın cok acık anacımm yaaa....adam haklı valla....kızmaca darılmaca yok...cantaysa canta eşarpsa eşarp yanee...

şaka şaka kızımmm çalışıyoruz biz...hakkımız söke söke alırız...ev hanımlarına duyrulur...sizin çalıştığınızda yok zaten ...biz sizin yaptıgınızın dısında bıde ınsanların agız kokusunu cekıyoruz yaa.....

son görüşmemiz olabilir kızlar...şu son yazdıklarımdan dolayı demet ve nazan ...benı kötü içerik bildirirr...

hehe sonun buna benzeyecek bence ya severim süsü püsü kaliteyi severim ucuz mal alacak kadar zengin değilim felsefesini benimserim

hehe sonun buna benzeyecek bence ya severim süsü püsü kaliteyi severim ucuz mal alacak kadar zengin değilim felsefesini benimserim

:18::18:şu laflarına bayılıyorummm.....sümeyye seni seviyorumm...arkadaşlar hepinizi seviyorumm....şaka yapıyorumm he sakın darılmaca yok..

hepimiz kardeşiz marshmallow-sekerinden pasta yapmayı inceliyorum bimde satılanlar varya çok güzel gözüküyor bi ara denemek istiyorum

oo süemyyem aşmışsın.. ben bir kekei bile ancak tutturabildim yıllardır.. oda mikrodalgada tutturuyom.. öyle can canlı pastalara geçmeye daha çok vaktim var benim..
sen dene bakalım güzel olursa alırız tarifini

ben seviyorum yapıp dağıtmayı .ben yemem genelde ama bunu denemek istiyorum komşumun kızı istiyordu .geçen annesine diyor doğum günüm ne zaman olacak sümeyye ablam pasta yapacak bana diye

benımde aksama mısafırım gelebılır gorustum sımdıde buyuk ıhtımal gelcekler ...b ende evde kerevız var ...tavuklu kereviz salatası yapıyım dıyorum yanınada hazır yufkadan borek...bıde kek yaptımmı tamamdır...
bımın hemen hemen herseyını denedım bak ...ama senın dedıgını denemedımm...chess cake guzel onuda sevdım...bende dıyorum dr.otcher varya onun muffın var onu denıcemmm...

yok ya bu şeker gibi satılıyor marsmallaw beyaz ve pembesi var lokum gibi onu benmari usulü eritp hamur yapılıyor onunla pastalarını süslüyorsun yaparsam resmini koyarım

yok ya bu şeker gibi satılıyor marsmallaw beyaz ve pembesi var lokum gibi onu benmari usulü eritp hamur yapılıyor onunla pastalarını süslüyorsun yaparsam resmini koyarım

anladım canım şekerleme yumuşak...merakla beklıyorum ılk kez senden duydum ....hamarat sumeyyee...

evet ben çok hamaratım dermişim yapmayı ikra etmeyi severim yoksa evde yemeye fırsatımız olmuyorki.akşam git yemek yap sonra pasta yemeye vaktimiz olmuyorki evde olsak 5 çayına falan yaparız.haftasonu bakayım güzel olursa misafir çağırırım

bende hafta sonu ders calısmayı planlıyorum bakalımm...hedefim yüksek...90 puan alıcam ınsallah kpss il sıralamasına gırcem belkıde...

neyse ben yavas yavas kacar...mısafırlerden ses cıkmadı...kuafore ugrayımm...bı guzelleseyımm...aksama maç var ....derbi maç...:118:
ıyı hafta sonları ....hepınızı optumm..

kızlar çalışmıyoruz diye zaten para harcama lüksümüz yok birde siz üstüme gelmeyin aman para dert ya varsa da dert yoksa dert bıktım dedim para para ne diyim diyo eşim minnoş de dedim sempatik olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…