2009 Eylül Anneleri

eymen emziği bıraktıktan sonra çok zor uyumaya başladı.gece11:30 da uyudu. normalde 10 olunca uyurdu.hatta dün kayınvalidem o kadar sinirlenmişki neredeyse gidip emzik alacaktım dedi

aman deyimm bu kadar bırakmısken yenıden baslamasın...cocugun dıkkatını cekecek bır oyuncak al mesela de memeyı bıraktıgın ıcın aldım bunu sana eger bundan sonra meme ıstersen gerı gotururum falan..ben sımdı ıkı memesı vardı bırını kestım...son 20 gundur hastalandıgı zaman burnu tıkanmıstı..ozamandan berı yatıcagı zaman ıstıyor eskıden hep agzındaydı....sogudu sanırım ...

selam güzel hatunlar.. dün sınavlar vardı uğrayıp çıkmak zorunda kaldım malesef..
ahh sümeyye ahhbade de son iki gündür çok huysuz sanırım emziksizlik başına vurmaya başladı .. gün içinde iki -üç kere istiyor ama çok uzatmıyor unutuyor...ama huysuzluk diz boyu..
aylincim güle güle kullansın minik kzuzun cicilerini.. ben dışına giydiremiyorum sıpanın bırak içine giydireyim.. bizimki tek tutlumla geziyor valla onuda zor tutuyom üstünde...o kadar kızım olsun diye heveslendim giydireyim süsleyeyim yok olmadı valla...

sağol hüsniyecim sende hoşgeldin..nasılsın bal badem nasıl...bal badem bı tatlıdır bılıyorsun degılmı?badecikk ve eymen aynı dertten muzdarıp sanırım...bakalım bızım kız nasıl tepkı verecek...

eymen battaniyesine çok düşkün oldu benim yaptığım onun kayınvalidemin deyişiyle enik gibi elinde dolandırıyor yerlerde sürüye sürüye.yıkamak için eymenin uyumasını bekliyoruz o derece yani.dün bence onu istedi çünkü asla evde emziği aklına gelmiyor..hatta birisi sorsa havhavlar yedi diyor..kabullendi yani

hoşbulduk kızlar.. ballı bademim iyi çok şükür ama huysuz.. sokağa bile çıkmıyor hanım bize inadına.. ama canı istediğinde arabayla gezmek istiyor.. benzin bedava yaaa şehir turu atmak isitiyor hanım...

sümeyye Bade de kabullandi artık istiyor yok diyincede uzatmıyor.. bizimkide bu aralara arabalar çizgi filmine taktı sürekli onu izliyoruz kuscam artık.. gece bile uyanıp anne arabaları aç diyo.. gidip salona açıyorum izlemeden uyuya kalıyor ama illa açık kalacak.. çok cins anacım bu kız..

bu dönem tam inatlaşma dönemleriymiş...bende dün gece krize girdim...saat olmuş 11.30 bızımkı hala uyumıcam dıye ınat edıyor...bende bağırdım vurdum poposuna sonra sustu uyudu..bu hastalıgından dolayımı ne durmadan uyanıyor...
sumeyye sende ver anacumm ıstedıgı battanıye olsun...ne guzel ıstee...kızz eltın ne yapıyor yenı eltı hıc bahsetmıyorsun bu aralar..

eymende arabayı çok seviyor ama Allahtan hiç alışkanlık yapmadı gece arabada gezmeyi istemiyor öff tlf evde unutmuşum

eltim dün kayınvalidemydik konuşmuyor fazla bende konuşmuyorum.birisi sorunca söylüyor. çokta umursamıyorum zaten..dün biz erken kalktık kayınvalidem kapıya kadar geldi o yerinden kımıldamadı bende yanına gidip iyi akşamlar demedim
ama kayınvalidemin teyzesi yurtdışından geldi biz eymenin sünnetine çağırdık o günü işleri vardı gelmediler . sonrada bize küsmüşler sünnetten sonra eve davet edecekmişim.dedim bende sünnete gelmediler onlar deseydi sünnete gelemedik size gelecez diye yalvaracakmıyım sanki...

ilahi sümeyye tel unuttugunu yenımı farkettın...kızım dıkkat et kendınıde unutursun maazallah...
sızınkılerınde hıc nezaketten haberı yok...tuhaf valla kendılerıne gore bıseyler gelıstırmısler kusuyorlar falan fılan...benım bıldıgım sunnete gelemeyen sunnetten sonra bı gun tel eder musaıtsen gelıcem der sonra hedıyesını verırı kusura bakmayın gelemeıdık falan gonul alma ısını yapar senın onları cagırmanı gerektırcek bı durum yok...salla gıtsın bak fena halde kızdım sımdı...

evet inatlaşmaları bitmiyor canım bu aralar.. biz alışığız zaten bade hanım 11den önce yatmaz normalde erken yatarsa şaşırıyoruz..bu aralar bade hep ağlayarak uyanıyor..

kızz bu eltılerden nedır cektıgımız bızım...eltımın cocugu cok yaramaz duruyu cok hırpalıyor....fazlada bır araya gelmek ıstemıyorum bu yuzden sınır oluyorumm....en cokta eltıme nasıl bır kadın tahammul edemıyorum bazen cok fesat ....ALLAHIM bazen dıyorum boyle dusunmekle hatamı edıyorum dıye ama cevremdekıler uyarıyor benı sen ne yaparsan senı taklıt edıyor dıye allahtan onun oglu var benım kızım ...

ben özel davet edecekmişim onlarda hediyelerini getireceklermiş. tuhaflar aman küserlerse küssünler çokta tın dedim kaynanamım bozuldu ama napım aaaa. benim eltimle derdim yok kimseyle yok mesela bayramda bi mesaj atar demi yok amannn o da öyle napım herkesi takarsam nasıl yaşarım

öyle valla kendi derdim bana yetiyor zaten ....pek muhattap olmuyorum bende işte....olsam artık bitmez benim söyleşilerim...

kızlar ben yavaş yavaş kaçar....pazar var bugun
pazara gıdelım balık alalım
pazara gıdıp bır balık alıp napalımm...
happur şupur happur şupur yıyelımm....

günaydın ben burdayım bu sefer egoş hasta oldu öksürüyo kış geldi hasta olmadı diye seviniyodum yakalandık sizde ne var ne yok benim ev hapsi devam soğuk dolayısla ve hamillelikte ilerledi hepten mahkum oldum

geçmiş olsun canım.. ehh hastalık mevsimi başladı malasef.. aman üşütmeden birşey olmaz allah daha büyük hastalık vermesin inşallah..
evet bayağı bayağı az kaldı doğumuna artık iyice ağırlaşmışsındır.. biz bu aralar hep ev hapsindeyiz malum benim cadı bu arlar canı dışarı öçıkmak istemiyor.. bizde evdeyiz o yüzden günde 10 kere arabalar çizgi filmini seyrediyoruz.. içim bayıldı artık yaaa...

31 hafta yani 8 hafta sonra doğacak inşallah 1,500 gr olmuş dedi doktor 2 ayım kaldı sayılır egmenden ziyade büyükler canımı sıkıyo zırt pırt geliyolar yan dairedeler ya eşimin ailesi dinlenemiyorum zaten çocuk yoruyo birde zırt pırt onlarla uğraş sıkılıyorum her dakika ev toplamak zorunda kalıyorum bırakıcam egemen ne yaparsa yapsın ama ha bire dır dır dır dır kafam çekmiyo o dağıtıyo ben peşinde geziyorum böyle olunca dışarı çıkmamam eşim kesin yasak koydu iyice büyüdü karnın zorlama çocuğu taşıyosun iş açma erken doğurursun diyo ev 5. kat indir çıkar derken biraz zorluyo ama sanki evin içinde başkası bakıyo laf işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…