2009 Eylül Anneleri

bekarken fatihte oturdum.tam fatih caminin dibinde.evlenince kartal uğurmumcu mah.taşındım
ama istanbulun çok özlüyoruz eşimle 15 tatilde gelebiliriz

nasilsiniz
emzikleri biraktiriyorsunuz ne guzel
ben erdenayi braktirmayacagim belli sure simdi kardeside geliyor onnkilere sarmasin diyee
cokkkkkkk yorgunummm
yarin dr kontrolum var prensesimin tarihi bellirlenecek bu hafta veya haftaya aramda olacak minnigimmmm

slm demet sağ salim kucağına alırsın inşllh. ya ben aslında bıraktırmayacaktım bu ayın 28inde benim kontroller var ve 2 gün sürecek o sürede yine eymeni göremeyeceğim atom alacağım için ozaman iyi olurdu ama bayram dönüşü kayınvalidemin akrabalarının kızı konuşamıyormuş emzikten dediler.birde sıcak suya batırrısan emmez artık dediler çocuğun ağzını yakacaklar diye onlara bırakmadım sadece denedim ve tuttu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kırşehir kalbim gibi bembeyaz.eymende üşüttü galiba çok mızmızdı akşamada işyerindeki arkadaşlar gelecek akşamdan gül tatlısı yaptım ama şerbetini çekmedi morallerim bozuldu

bekarken fatihte oturdum.tam fatih caminin dibinde.evlenince kartal uğurmumcu mah.taşındım
ama istanbulun çok özlüyoruz eşimle 15 tatilde gelebiliriz

ayy ne guzel gel tabı belkı 15 tatılde bı bulusma ayarlanır ve gorusuruz...

canımm ne guzel bak gunler sayılı cabucak bıttı b ıle...hayırlısıyla sag salım bebeğını dunyaya getır sende oda ıyı olsunda baska bısey ıstemıyozz..

gunaydın canımm...ay ne guzel senın o kalbının beyazlıgı buralarada gelse bır an once bızım kızda hasta oksuruyor yıne ...nasıl usuyor hıc anlamıyorumm..yaa ...

çocuk işte hasta ola ola bünyeleri güçlenecek derin bi hastalığa çevirmesinde üşütme çok önemli değil.benim eşim sanki ben ahsta etmişinm gibi davranıyor deli olacağım yaa dünden beri bi karış surat.
inşllh gelebilrisem istanbula plan proğram yaparız

ay sumeyye benımkıyle bu yuzden kavga ettık bızde bı cocuga bakamıyorsun dıyor bana...bıde cocugu annem bakıyorya...annende bakamıyor cocuk hep hasta dıyor sen manyakmısın dedım..aksıne ustune dusuyorum fazlasıyla o yuzden hastalanıyor...off yaa. en gıcık oldugum sey...ben onu 9 ay karnımda tasımısım ..ondan fazla emegım var ustunde ..kalkmıs bana babalık taslıyor...

yani senin canın benden fazla yanmıyor diyorum.ama esas derdi akşam iş arkadaşlarımın gelecek olması .ağzımdan burnumdan getirdi uyuz ilk defa misafirim geliyor ama o göür bi daha onun arkadaşlarını kabul edersem uyuzzzz

kızz bu erkekler hep boyle demekkı...kendı ınsanı olunca bıle farklı davranıyor ben oyle degılım ...esıt davranmaya calısırımm...
uyuz ıste gıcık benımkıde nolcak..ahh ahh sumeyyecımm..hayat bu bıdaha dunyaya gelırsem hayatta evlenmıcem...

selam güzel hanımlar ben geldim.. burası pek beyaz sayılmaz ama buz gibi...bebeciklerimize çok geçmiş olsun.. hemen iyileşsin kuzucuklarda babalarının çeneleri kapansın....bizim sıpada akşamları çıplak gezme huyu çıkardı yine onunda hasta olması yakındır..takmayın kızlr şunları çok biliyorlarsa kendileri baksınlarda görelim..

demetcim hadi bakalım hayırlısı olsun sayılı günlerin kaldı sağ salim gelsin güzel kızımız...
bu arada maşallah ne çok oldu dimi ikinci danalar.. bizde iş yok valla...

2012 kpss setımde geldı cok sukur...Bundan sonrası bana kalmıs bısey...kıtapları soyle gıcır gıcır gorunce calısasım geldı ayy...:126:

hg husnıyecımm...hemen gıtmıssın derse falan mı gırdın ne ettın kızz...karşılaşamıyoruz ne zamandır..duruyu dolasmaya gıttım uykusu vardı uyuttum neyse tam kapıdan cıkıcam uyurken uyandı yavru kusmus onu oylece bırakıp gelmek zorundaydın yoksa gec kalıcaktımm...yemedıgı ıcın zayıf dusuyor en ufak bı usutmede hastalanıyor kahroluyorum yemın ederımm...

sabahtan beri öldüm ya işler yoğun sınav haftası sebebiyle.sabah kayınvalidemi aradım eymeni sormak için tlf cevap vermiyor görümcemi ,kayınpederimi evlerini arıyorum cevap yok üst komşuyu aradım evde yoklar dedi ben nasıl telaşlandım eymene bişey oldu diye sonra aradılar çarşıya gitmişler hepsi tlfları alammışlar kayınvalideme dedim 10 çocuğum var sayenizde 9 tanede işyerinde doğurdum çünkü.ama eymende iyiymiş senin kocanın pimpirikliği diyor

aman sumeyyee..aklım cıkar valla benım cok telaslanırım...ıyı neysekı ulasmıssın...eymende ıyıymıs...

selam kızlar. nasılsınız. uzun bi zamandır ugrayamadım buralara ne var ne yok bebişler nasıl.eskilerden pek kimse kalmamış gibi

aylin kpss için hangi kaynağı aldın.aslında bende lisans düzeyinde girmeyi düşünüyorum ama işletme konuları çok zor ata ata yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…