Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim cadı resmen sallanamya alıştı. gündüz salıncağı sallanmadan uyumuyor. aslında çok kriz boyutunda gaz problemi de yoktu ama yatağında durunca önce bık bıklıyor sonra ağlamaya başlıyor. ya kucak ya sallanma derken alıştı valla.
şu çocugu yatakta büyüyenlere imreniyorum doğrusu
Dün sütüm azaldı diye çok panik oldum. aniden az gelmeye başladı. kızım da çok huysuzlandı. sizde oldu mu hiç?
bugün biraz daha iyiyim ama yine de önceye göre az, çok endişeleniyorum...mafoldumben
kızlar bebeğin eldivenlerini çıkar demişsiniz ama yüzünü gözünü yırtıyooo
elini ağzına sokup çekiyor, acıtıyor canını
zarar veriyor kendisine bilmeden, sizde olmuyormu böyle durumlarki çıkardınız eldivenleri??
emelcim bende tırnaklarını kestim hatta baş parmağının birini kıstırdım makasa, canı acıdı
bırakmıyor, elini tutunca çok zorluyor beni
kestiğim halde acıtıyor canını bu kız, eller hiç boş durmuyor hep yüzünde
canım o bizdede oluyo hatta bu sabah saçlarını yoluyodu kızım kendi kendine elini sürekli ağzına götürüyo hatta bunu görenler bu çoçuk aç deyip moralimi bozuyo halbuki karnı doyuyo gazını çıkarıyo zaten gerçekten ac olsa kıyametleri koparıyo ama millete anlatamıyorum ki ( ben eldiveni çıkaralı çok oldu 15 günlükken çıkardım her banyodan sonra tırnaklarını kesmeye çalışıyoruzkızlar bebeğin eldivenlerini çıkar demişsiniz ama yüzünü gözünü yırtıyooo
elini ağzına sokup çekiyor, acıtıyor canını
zarar veriyor kendisine bilmeden, sizde olmuyormu böyle durumlarki çıkardınız eldivenleri??
zeynep maşallah kızına, çok şeker, Allah bağışlasın
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım
canım o bizdede oluyo hatta bu sabah saçlarını yoluyodu kızım kendi kendine elini sürekli ağzına götürüyo hatta bunu görenler bu çoçuk aç deyip moralimi bozuyo halbuki karnı doyuyo gazını çıkarıyo zaten gerçekten ac olsa kıyametleri koparıyo ama millete anlatamıyorum ki ( ben eldiveni çıkaralı çok oldu 15 günlükken çıkardım her banyodan sonra tırnaklarını kesmeye çalışıyoruz
sağal allah hepimiz evlatlarını bize bağışlasın canım :))
ee bu arada nasılsınız bakalım anne kız ??
ємєℓ;9813347 .!.:iyi aksamlar eslemcim cıkmam lazım mızırdıyo bizim ki
hee sorma sanki biz bilmiyoz açmı tokmu dimi, karışan karışana
gün aşırı banyo yapıyoruz yeni yeni başladım tırnakları kesmeye
emelin dediği gibi birde uykuda deniyeyim bari
anne kız iyiyiz şükür, seve seve bi hal oluyorum kızımı
Rabbime şükrediyorum iyiyki vermiş bu balı bize
ee siz nasılsınız bakiim?
tmm canım paşayı ağlatma, bizimde babamız gelcek birazdan yemek yicez, öptüm canım
kızlar bebekelriniz şuna kaç ki,lo.
geçmiş ollsun salihascım....dilekçim tickerin 58 günlük gözüküyo...
slm kızlar :)) dilekçim yavrunun 60 yaşınıda görürüsün inşallah canım :)) canım bu arada pudrayı sölediğin için sağol bilmiyodum aydınlattığın için saol :)) salihas canım geçmiş olsun inşallah bebişe geçmez kendine dikkat et bol bol dinlen boş vakitlerinde :)) kızlar aranızda emzik kullanan varmı?
Tülay 40ınız hayısrlı olsun canım; Allah uzun, sağlıklı, güzel yaşlar versin inşallah
Dilek sizin de 60ınız kutlu olsun :) darısı bizim başımıza bakalım
maaşallah cnm prensesine Rabbim nice sağlıklı huzurlu ömürler versin inş. yavrucuğuna
geçmiş olsun cnmcım dikkat et kendine ve bebişinee
gülcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn cnm şu msn aç bari yaaafffff görüşemiyoz denkgelemiyoz özledim valla
ємєℓ;9812717 .!.:ohhh canım benim ne guzel sonunda sizde 2 aylık oldunuz hihoyyyt var ya kızın tıpkı sen
ємєℓ;9813278 .!.:canım uykudayken kesmeyi dene biz oyle yapıyoruz...esim kesiyor benim
canım o bizdede oluyo hatta bu sabah saçlarını yoluyodu kızım kendi kendine elini sürekli ağzına götürüyo hatta bunu görenler bu çoçuk aç deyip moralimi bozuyo halbuki karnı doyuyo gazını çıkarıyo zaten gerçekten ac olsa kıyametleri koparıyo ama millete anlatamıyorum ki ( ben eldiveni çıkaralı çok oldu 15 günlükken çıkardım her banyodan sonra tırnaklarını kesmeye çalışıyoruz
sağal allah hepimiz evlatlarını bize bağışlasın canım :))
ee bu arada nasılsınız bakalım anne kız ??
kızlar bebekelriniz şuna kaç ki,lo.