2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ah canım bana hediye sen alıcakmışsın reyyancım benimkaydirigubbakcemile5

rayhan ı bulursan banada haber ver cicim :)))
bende ona alacakmışım ama sanırım pek girmiyor

adım gül.zonguldaklıyım ama eşimin görevi nedeniyle 1 aydır ığdırdayım.25 yaşındayım.maliye mezunuyum sınavlara hazırlanırken oğlum yavuz kaanıma hamile kaldım 38+2 epidurelley di ama uyuşmadı genel anesteziyle 1 eylülde sezeryanla doğurdum.

ısmim Begüm... 25 yaşındayım... 21 aylık yakışıklı bir oğlum 20 aralıkda 3 aylık olacak dünyalar güzeli bir kızım var..topiğin eskilerinden sayılırım ama çocuklardan bişey yazmaya çoğu zaman fırsat bulamıyorum... aslen arnavut göçmeni olup ailecek doğma büyüme istanbulluyuz.. Şuanda ısveçte yaşıyoruz...

Annnnaaaam valla kompleks oldum herkes 23-25 yaşında.Ben sitenin ablası ilan ediyoum kendimi ehe ehe
ocak 27 itibari ile YAŞ 35 yolun yarısı :))

benim ismim gülcan.
ankaradan katılıyorum aranıza.
bende uzun süredir takip ediyorum ama bir türlü yazmak konusunda başarılı değilim
15 eylülde 39. haftada genel anestezi sezeryanla dünyaya getirdim can kızımı.
ismi ZÜLAL.

bende topiği kaçırcam nerdeyse, herkeşler tanışmış ben kaldım bi

adım Arife Elazığlıyım ıstanbulda oturuyorum 27 yaşındayım
3 yıllık evliyim 2 Eylül sabah 11,43de hayatıma renk katan, Rabbimin hediyesi kızım Hannemi sezeryanla doğurdum

mesleğim ise dünyanın en güzel , en kıymeti mesleği ANNELıK

beni neden yazmadin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak KUSDUM :gitme:bide kendimi tanitmisdimmmmmmmmmmmmm:a015::a015:

adım filiz aslen boluluyum eşimin görevi nedeniyle istanbulda oturuyorum
26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim inşaat teknikeriyim ama şuan çalışmıyorum
18.09.2009 saat 9.45 de epidüral sezeryanla oğluşum batın kağan ı dünyaya getirdim

kız benim eşimde elazığlı..hemşeri sayılırız desene..alkisalkisalkis

anaaaa kızımla aynı gün doğmuş senin kız...demek ki o gün doğanlar memeyi ret ediyo benimkide emmiyo...

canım zor da olsa vermeyi başardım çok şükür. Şimdi emdikten sonra sağıp kalanı yine biberonla veriyorum. Biraz acımasızca ama acıktır ve vermeye çalış memeyi. valla büyük rahatlık.

Liste yapılmış. Elinize sağlık. Keyifler ve kilolar ne alemde kızlar?

denedim doğduğunda iki gün aç kaldı yine emmedi.. daha bu saatten sonra emmesede olur.. sağıp veriyom napimm

eee bende tanıtıyım kendimi :)) adım zeynep güzel kızım gökşeni 07 .09.09 da epidural sezeryenla 40+ 4 kucağıma aldım uskudarda oturuyorum medicana çamlıca hastanesinde doğum yaptım dr um yine aynı hastanede ali şal çalışmıyorum bu arada yaşım 19 zemuszemus

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 oh bee bendende küçügüü varmıs:))))))

Fırsat bulmuşken bende kendimi tanıtayım.
Adım Ebru 34 yaşındayım Bursada yaşıyorum. Üniversitede görev yapıyorum. 2. sınıfa giden bir oğlum var. Oğlum kardeş istediği için zor bir gebeliğin ardından (çünkü yatarak geçirdim gebeliğimi) oğlum Korayı genel anestezi ile 17/08/2009 da dünyaya getirdim. Aslında 15 eylülde doğması gerekiyordu. Ben eylül annelerindenim haa:)))Sakın ağustos sanmayın. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

hadii yaa, neresindenmiş acep?
gelinimiz olmana sevindim hee, bi sıkıntın olursa bana gel, çekinme kaydirigubbakcemile3:hulya:zemuszemus

merkezden canım .. sen nerdesin.. görümcem yoktu artık sen görümcem sayılırsın yaaa ona göre opuyorumnanaktan

merhaba bende aranıza yeni katıldım eylül annesi olarak..hemen kendimi tanıtayım ismim müge 28 yasındayım ve hollandada yaşıyorum 29.09.09 tarihinde saat 17.28 de 3100 gr normal doğumla kızım jasmijn nil doğdu çalışmıyorum bebişime bakıyorum:)

Merhaba. Ben aslında eskilerdenim ama sorunlu bir gebelik ve şimdide bebeğimin kolikli olması nedeniyle fazla katılamıyorum aranıza. Fırsat buldukça okumakla yetiniyorum. ısmim Özlem. 29 yaşındayım. Oğlum Doruk 25.08.09 da 3170 gr spinal sezeryan ile dünyaya geldi. Mesleğim mimar ve ızmir de yaşyorum.

Selam ben Tuna. Antalya'da yaşıyoruz. Kızım Mavi Lisa 25.09.09 tarihinde Ela bebekle aynı gün dünyaya geldi Adana'da doğum yapıp, Antalya'ya taşındık. İngilizce Öğretmeni'yim bu yılı kızıma ayırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…