2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

bende emel :)) 33 yaşında iki cocuk annesiyim 7 yasında ilkokul 1. sınıfa giden bengisu adında dunya tatlısı bir kızım ve agustos 19 itibariyle aramıza katılan yine dunyalar tatlısı bir oğlusum var.... sipinal anestezi ile 2.800 dunyaya merhaba dedi :)) kendim sınıf oğretmeniyim ve eşimin gorevi nedeniyle Van da bulunuyoruz....bu yıl son yılımız tayıncıyız anlayacagınız birde bu yaz tasınma ısıyle ugrascaz bakalım kısmette neresi var :))

arkadaslar ben ayfer.yavru kusum 28.08.2009 39. haftada medıpolde dunyaya geldı coook sukurler olsun.ben ıstanbul unıversitesı belge bılgı yonetımı mezunuyum edebıyat fakultesı (eskı ısmı arsıvcılık bolumun) ama esım yurtdısında yol ınsaatında muhendıs oldugundan bende onunla beraber gıdıyorym neresı olursa.su anda bulgarıstan sofyadayız.para bırıktırıp evımızı almak amacımız.o zamana kadar Allah kerım nereye gıdecegımız mechul.hayırlısı Allahtan.Almanyada dogdum ama Istanbulda buyudum baska yerede gıtmedım hıc.ıstanbul asıgıyım desem yerı var.tombıgım uzun boyluyum cakma sarısınım mavı lenslerım var.esım evlenmeden once makyajsız gormedı benı hihi.boyle ıste kısaca.hepınızi cok sevıyom bu aradaaa.

adim özge.subatta 28 olcam.oglum batuyu dogurmaya calistim ama doguramadim.koca kafali oglum dogamadi acilen 04.09.09 da sezeryanla geldi minnosum.almanyada yasiyoruz.
grafik mezunuyun ama su anda meslegim annelik:)

ayyy ayferciğim sen çok yaşa emi canım benim yaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar ben nihal 23 yaşındayım çalışmıyorum ankarada yaşıyorum ama aslen sivaslıyım....

kızım irem,19.09.2009 spinal sezeryanla doğdu.

Selam güzel eylül anneleriiiii a.s.

Nihalcim ne iyi yapmışsın tatlım bu topiği açmakla. Hay aklınla bin yaşaa :)))
Ben de hep karıştırıyorum, iyi olacak anımsamak..

Tuba ben, hiç belli olmuyordu dimi kaydirigubbakcemile3

26 yaşını doldurmak üzereyim. 25 im deyip kendimi kandırmıyım şimdi :))

Çalışmaya ara verdim..Muhasebeciyim ama yönetici asistanlığı ve satış yöneticiliği yaptım.

ızmir karşıyakadayım.

Kızım canımmm Defne'm 09.Eylül 09 da Sezeryan ile Kent Hastanesinde doğdu.

opuyorumnanaktan Biricik dr.um Aral Özbal ve çocuk dr.umuz eşi Ebru Özbal. ıkisi de süperler :)

daha saymıyorum peki :))

hepinizi öptüm, memnun oldummm. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

a.selam canım walla bi topicte bi arkadaşımın ismimi sorması ile düştü jeton bi de daha eski arkadaşlar birbirlerine isimle hitap edince hoşuma gidiodu .. hepimize faydalı oldu sevindim walla :)

selam ebru ben
dolu dolu 29 yasindayim ailem bulgaristan gocmeni olup ben dogma buyume istanbulluyum
bilgisayar muhendisiyim 15 marta kadar ucretsiz izin aldim o zaman ise geri donecegim

oglusum 12 eylulde epidural sezeryan ile acibadem maslakta dunyaya geldi

ayferim lafim sana bende uzunum bende iriyim beni de kocam aldiginda gayet bakimli saclari boyali citi piti bi insandim ama simdiiiii nerdeeeeee

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
ayyy ayferciğim sen çok yaşa emi canım benim yaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sagolasın kusum benımmmm hepımız cok yasayalım saglıklaaaa.

ay ebrum sen masallah hala cıtı pıtısın yaaa ben pata kutekaydirigubbakcemile3 bu arada bende 29 yasındayım yazmayı unutmusum sekercımm.

Slm,
Bende seyhan.Oğlum 20.09 da bayram sabahı spinal sezeryanla 36. haftada hacettepede doğdu.Birazcık acelesi varmışta.Bu topik süper olmuş.

kızlar 1.sayfaya liste yapım dedim beceremedim yaaa b,irbirine geçio yazılar ayırıyorum boyuyorum yazarken kaydedince birbirine giriolarrrr lmaz:

Merhaba bende Sezen, 31 yaşımdayım. Oğluşum Emir'im 25 Ağustos sabahı 38+0'da dünyaya geldi. Ben grafikerim. Doğum iznim bitti, yıllık izinimde bitince maalesef 11 Aralık'da işbaşı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…