2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

merhaba tatlım sımdı annelerı tanımak ıcın topıge gırdımm..ahh aral ozball mukemmel bır doktor ben kontrollerımı hep ona gıttım ama malesef dogumuma gıdemedım hala ıcımdedır esının cocuk dr oldugunu bılmıyodum ogrendıgım ıyı oldu..

bende varım bende
ben sevgi ankaradayım ve muhasebeciyim fakat ücretsiz izindeyim
oğlum emirhan 7 eylül 2009 da 14:00 de dünyayay merhaba dedi
38-5 de sezeryanla 3 kilo olarak dünyaya geldi...
şimdi 72 cm 9 kilo (maşallahhh :) )

merhaba ben de varım ben dilek ankaradayım kızım 21 eylül 2009 00:40 da dünyaya merhaba dedi şimdi 7 ayı doldurduk bugün 2.5 kilo 48 cm doğmuştu şimdi 9 kilo 71 cm

Selammmmmm

Adım Emine ;

Bende 24 yaşındayım istanbul şişlide oturuyorum. 2 yıllık evliyim bekarken muhasebeci olarak çalışıyordum evlendim Annelik ve ev işleri yapmaktayım :))
Oğlumum adı POYRAZ 11 Eylül de normal doğum olarak girdim fakat sezeryan olarak dünyaya geldi ...

ee bende varım tabiki...oglum mert 01 09 2009 dogumlu.3600 doğdu şu anda 9500 73 cm aşkımm sezaryanla dünyaya geldi hayatımın anlamı iyiki doğmuş

Selam

Adım Saniye

Kızım Sena 14.08.2009'da 09:40 Bakıröy Özel Çamlık Hastanesinde Sezaryanle bize merhaba dedi :)))

Ben Beylikdüzünde özel bir şirketin muhasebe departmanında çalışıyorum 27 Yaşındayım

Büyükçekmecede 3 arkadaş var galiba buluşma olursa katılırım

merhaba arkadaşlar bende böyle bir topik açmayı düşünüyordum. çünkü ben ikiz anneleri topiğine takılmaya çalışıyordum.. artık buraya takılacağım. çalışıyorum ve günlük giriş yapma fırsatı çok az buluyorum
bende aranıza katılmak istiyorum
benim yavrularım 16.09.2009 da 34 haftalık dünyaya geldiler.SERGEN VE TUNA..ıKıSıDE ERKEK

16.09.2009 DA 1830 gr tuna 2000gr sergen dünyaya geldi..allahıma bin şükür kuvözde kalmadan 2 gün sonra evimizdeydik. şimdi 8 aylıklar sergenin 10.500 gr 2 tane dişi var sadece oturuyor ve ellerimden tutun gezdirin diyor. tunam 9.500 gr dişi yok ama yolda görünüyor. oturuyor emekliyor yürümeye çalışıyor..
bana gelince ben özel bir bankada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.. beylikdüzünde oturuyorum.. ama şimdi merterde oturuyoruz. çocuklara kayınvalidem bakıyor...

allah kolaylık versin canım ikiz çok zordr heralde..ama kiloları çok iyi nasıl başardın:)))benimde 1 eylül doğumlu oğlum var 72 cm 9750..

Arkadaşlar beylikdüzü medicana da ilhan hatip mehmet bey'e çocuğunu götüren varsa sorumu cevaplayabilir mi? Nihal hanım doktorunuzun adının ilhan hatip mehmet olduğunu söylemişsiniz.Benim de bir oğlum var ve onu beylikdüzü medicanaya götüreceğim ancak hangi doktora götürme konusunda kararsızım burdaki doktorlar hakkında hiç fikrim yok buraya yeni taşındık yakında oğlumun aşısı nedeni ile götürmem gerekiyor. doktor olarak bana ilhan beyi önerirmisiniz teşekkürler cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhaba ben aylin...istanbulda yaşıyorum....bende kamu personeliyim....
Bir tane cici kızım var adı duru 30.08.2009 doğumlu gece 3.45 te doğdu 2.445 doğdu şuan hala çook zayıf minyon ....23 yaşındayım......

Merhabaaa.... Bende Oznur! Romanya Bucharet te yasiyorum.... oglum Aras 14.09.09 sabah 08.10 epidural sezeryanla dunyaya geldi.....Ama biraz minik geldi malesef 2.200 gr olarak bana merhaba dedi.... hic bir saglik problemimiz olmadi simdide biraz minyon ama olsun saglikli olsunlar yeter kii

merhaba ben nazan oğlum egemen adil 20,09,2009 doğdu normal doğum 3060 gr 14,12,1981 doğumluyum 2 yıldır ev hanımıyım buradayım

merhabalar kızlar artık bebişlerimiz büyüdu sayılır en yaramaz dönemdeyiz.oglum sürekli dolap cekmece karıştırıyo12 dişimiz var,80 cm kilosunu bilmiyorum:)iştahımız normal 3 teker bisiklete arka arka giderek binebiliyor.20 kelime falan söylüyo.baba gel,anne düştü gibi basit cümleler....sizler neler yapıyorsunuz

merhaba
BEN ASLA SİZE DR. İLHAN HAİPMEHMETİ TAVSİYE ETMEM .. BİR HAFTADIR YANLIŞ TESHİŞ KOYMUŞ YANLIŞ İLAÇ YÜZÜNDEN ÇOCUGU ÖLÜMDEN DÖNDÜRDÜM.. SAKIN HA KARAR SİZİN.
SAYGILARIMLA

önce size sunu söylemek istiyorum.. Bende beylikdüzünü taşındım ve medicana ya götürdüm.. Dr. Ilhan hatip mehmet konusunda sizi uyarmak istiyorum.. Tabiki karar sizin..
Bende 1 hafta önce oraya götürdüm fakat hiç olmayan yanlış teshis yüzünden oglumu ölğmden döndürdüm.. Teshisi olmayan bir konu agır ilaç vermesine ragmen oglum kendini kaybetti. Daha da kötü oldu.. Bu dr tavsiye etmem..
Saygılar
eftullya ya sözüm bu

ben uzun zamandır foruma üyeyim hamileyken 2009 ekim annesi tarafındaydım çünkü kuzumun 4 ekim gibi geleceğini sanıyodum. ama prensesim bana bir sürpriz yapıp 27.09.2009 oazar günü saat 18:00 da normal doğumla dünyaya geldi. iyki var iykiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…