merkezden canım .. sen nerdesin.. görümcem yoktu artık sen görümcem sayılırsın yaaa ona göre opuyorumnanaktan
Merhaba ben de 5 yıl kadar Amsterdam'da yaşadım siz neredensiniz??
slm ben ekim annelerine yazıyordum hamileyken ama oğluşum bacele edince 26.09.2009 tarihinde sezeryanla doğdu.yani eylül annelerine taşındım bende .25 yaşındayım memurum .kırşehire taşındık 15 gün önce eşimin ailesinin yanına tayin istedik geldik. hakkımızda hayırlı olur inşllh. herkesi kocamn öpüyorum
eh herzaman olduğu gıbı burayıda gec kesfettım
bucu ben 29 yasındym Adanalyım koaelınde yasıorum iş için Japonyadayız
kuzumun adıda Beren 05,09,09 da saat 05:00 da Adana Acıbadem'de normal doğumla annesını katlettı ama canı sagolsun
bı gun once dogsaydı evlılık yıldonumu hedıysı olacaktı ama 5 saat farkla kacırdık
Merhaba
Ben de Nihan
bu siteyi her zaman çok sevdim boshayallersmile hamileliğimde sıkça girmiş olsam da nadiren yazdım; sonrasında çok nadir girdim; yılbaşı çekilişini kaçırdım (hala üzülüyorum) yani KK sicilim berbat :)
Adanalıyım, Adanada oturuyorum
Kızım 26 Eylül saat 23:10'da Adana Acıbadem'de doğdu. Normal doğum yaptım. aslında epiduralli olacaktı ama bir rivayete göre vücudumda çok ödem olduğundan benim iddiama göre de anestezistin beceriksizliğinden uyuşturulamadan doğumu yaklaşık 10 saatte yaptım :)
Kızımın ismi SU
Burcu, ortak yanımız varmış, adanalılık haricinde benim de kızım 1 gün önce doğsa yıldönümü hediyesi olacaktı