2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

Slm kızlar....

Sabriye ben 23 yaşındayım..Oğlak burcuyum...
Uludağ üniv.Bilgisayarlı muhasebe bölümünden mezun oldum...Özel bir şirketin muhasebe departmanında 4 yıl çalıştım ve evlilik sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım...

6 aylık evliyken hamile kaldım ama eşimle çok istediğimiz bişiydi ve yüce rabbim bizede anne baba olmayı nasip etti...

Hamileliğim çok güzel geçti hatta öğlenlere kadar uyuduğumu söyleyebilirim hiç bir rahatsızlığım olmadı ilk aylarki bulantılar dışında...

Şuan 1.5 senelik evliyim...Şeniz

Kızım Hayrunnisa yı 15.09.2009 saat 16:50 de normal doğum (epidural) ile 38.haftasında gerçekleştirdim..3.600 gr 52 cm boyunda doğdu meleğim..:ecrin_bebek:

52 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim... :CüvCüv: şuan 55 kiloyum...Çok iştahım arttı özellikle geceleri canım çok tatlı yemek istiyo...

ayyy kusura bakmayın çok uzun olmuş

bukadar cok eylul annesii varmııymıısss beee..... valla cogu arkadasıı bu topikte gördümm :dance:CADIARZU ama yinede MEMNUN OLDUKKKK BEN VE OGLUMM

kızlar ne zaman açtınız bu topiği aşk olsunnn.... gerçi beni tüm sosyete tanır amazemuszemus ben yinede aydınlatam sizi... 23 yaşındayım 24 ümden gün alıorum ama henüz girmedim lmaz: 2 senelik evliyim ilk 10 aylık denemelerimizin sonucunda tutturduk ve 3 aylık dünyalar cicisi bi kızımız oldu 28-08-2009 tarihinde... aslen muhasebeciyim ama çalışmıorum 3 ay sonra başlıcam.. istanbul b.çekmecede oturuorum annemin adı gülay babamın adı kemal benim adımda nihal :lepi: tc kimlik no ...... :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anaaaa kızımla aynı gün doğmuş senin kız...demek ki o gün doğanlar memeyi ret ediyo benimkide emmiyo...

KIZ BENİMKİSİ 18 EYLÜL DOGUMLU AMA BENİM MİNİKTE REDDEDİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Selam herkese bende 09.09.2009 da saat 09.09 da Acıbadem Hastanesi'nde 3.690 gr 52 cm boyunda epidural sezeryanla dünyalar güzeli bir Kuzu doğurdum: lepi: Kuzum acıkınca meeeeelemekten sonra da annesinin memesine kuzu gibi yapışmaktan acayip keyif alıyor sırnaşık şey bende onu izlemekten inanaılmaz keyif duyuyorum.
ızmit'te yaşıyorum bankacıyım tabii şuan izinliyim :)

Son düzenleme:

anaaam hem adaşış hem komşuyuzzzz :)) bi ark. daha var çekmeceli toplaşalım walla :))

valla cekmecede deilim ama bulusursaniz gelirim kemerburgazdan
sooole orta bi noktada bulusalim bakirkoy felan olmaz mi

çok orta bi nokta oldu canım :) ayol çekmece kemerburgaz nere bakırköy nere :) allah iyiliğini vermesin silivri kumburgaz desen neyse :)

valla cekmecede deilim ama bulusursaniz gelirim kemerburgazdan
sooole orta bi noktada bulusalim bakirkoy felan olmaz mi

çok orta bi nokta oldu canım :) ayol çekmece kemerburgaz nere bakırköy nere :) allah iyiliğini vermesin silivri kumburgaz desen neyse :)

allah iyiliğinizi versin ne güldümm :)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)))

kızlar ılk sayfaya lazım olur dıe lıste yazdımmmm :))

kızımın adı tanay naz canım.. facee dendemi bakmadın aşk olsun senağlama

SLM ben yasemin nikim musyas
27 yaşındayım akrep burcuyum çerkezköy tekirdagda yaşıyorum 1 kız annesiyim
muhasebeciyim ama çalışmıyom

09/09/2009 saat 10.10 da genel anestezi ile kızımı 35+2de dünyaya getirdim
adı zeyneb ada/COLOR]

2.710gr 48 cm dogdu

adım ayşe 29 yaşındayım erzurumluyum doğma büyüme kocaelinde yaşıyorum ...okulöncesi öğretmeniyim balık burcuyumm...hayvanlar çocuklar ilgi alanlarım fanatik fenerliyimm.... çok tatlı ballı bir oğlum var adı akif eymen 09092009 da dünyaya spinal anestezi ile dünyaya geldi... işte böölee..

adım sabiha 23 yaşındayım.karadenizin incisi orduluyum. türkçe öğretmeniyim ama devlet baba atamadığından şimdilik bebişimi büyütüyorum fena olmadı yani atanamamam:):)eşimin işi gereği nasrettin hocanın memleketi konya akşehirde yaşıyorum12.09.09da canım yavrum melek kızım elif beyzam spinal anestezi ile dünyaya geldi...çok şükür böyle büyüyüp gidiyoruz...hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum..iyiki varsınız

:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben de reyhan..1 aralıkta 30 yaşımı bitiriyorum.
oğlum yula 19 eylülde 38+4 haftalık epidural anestezi ile dünyaya geldi..

ah canım bana hediye sen alıcakmışsın reyyancım benimkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ben bebeklerinizin ablası Doğa nın annesiyim Şaka bi yana biliyosunuz benim kızım ben abla olacam diyerekten ne eylülü beni neredeyse temmuz annesi yapıyordu. 09.08.09 epidural spinal olmak sureti ile gecenin birinde ben doğurmak istemiyorum diye ağlayarak acıbadem kadıköyde harika bir doğum gerçekleştirdi sevgili doktorum.. Kızım henüz 8 aylıktı.

Kocaelinde oturuyorum.. Aslında muhasebeciyim ama uzun süre bankacılık ardından satınalma yaptım. Beş senelik evliyim.4 sene kadar çocuğumuz olmayınca işi gücü bırakıp 7/24 çocuk yapmaya çalışmamız gerekti kızım bir yaşına gelene kadarda şimdilik düşünmüyorum çalışmayı.. Eylül annelerini çooooook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…