Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar ben nihal 23 yaşındayım çalışmıyorum ankarada yaşıyorum ama aslen sivaslıyım....
kızım irem,19.09.2009 spinal sezeryanla doğdu.
senef yani nihal hoşgeldin topragımmmmmmmm :):)
ayyy ben hakkatenn cokk küçükk kaldımm beeeee kimse beni hesaba almaz artıkınnn mafoldumben mafoldumben
wawwwwwwwwwww sivaslilar uclendi bende sivasliyimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kiyamam sana bacimmmmmm:teselli:
bende 43 haftamda normal dogum yapdim suni sanci esligindeeeeeee
adim demet oglusumun adi erdenay
meslegim bilgisayar programcisi ama suan en guzel meslegi yapiyorum anneyimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
vay topigi hemşerilerim bastı hihoyyyt:teytey:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 neresindensiniz? ben yildizelli ama fazla kalmadim muglada buyudum isvicredede yasiyorum.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 neresindensiniz? ben yildizelli ama fazla kalmadim muglada buyudum isvicredede yasiyorum.
Selam, ismim Hatice. istanbulda yaşıyorum, 29 yaşındayım, avukatım. Kızım Ecem' i 31.08.2009 tarihinde Kadıköy Şifa hastanesinde genel anestezi ile 48 cm boy ve 3400 kg olarak dünyaya getirdim. 105 kg ile doğuma girdim şu anda da 92 kiloyum. Göbeğim halen sarkık ve çatlaklarla kaplı. Kızım göğsümü almayı reddettiği için ben de ona anne sütü vermeyi kafama koyduğum için gece gündüz göğüslerimi sağmaktan , gaz nedeniyle uyumayan kızımı sallamaktan bi hal olmuş durumdayım.Ama yine de çooook mutluyum. Dünyalar güzeli kızıma bakınca bütün zorlukları unutuyorum.