2009 eylül anneleri yeniden tanışıyorrrrr....

ayyy ben hakkatenn cokk küçükk kaldımm beeeee kimse beni hesaba almaz artıkınnn mafoldumben mafoldumben

slm arkadaşlar ben nihal 23 yaşındayım çalışmıyorum ankarada yaşıyorum ama aslen sivaslıyım....

kızım irem,19.09.2009 spinal sezeryanla doğdu.

senef yani nihal hoşgeldin topragımmmmmmmm :):)

wawwwwwwwwwww sivaslilar uclendi bende sivasliyimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy ben hakkatenn cokk küçükk kaldımm beeeee kimse beni hesaba almaz artıkınnn mafoldumben mafoldumben

kiyamam sana bacimmmmmm:teselli:

bende 43 haftamda normal dogum yapdim suni sanci esligindeeeeeee
adim demet oglusumun adi erdenay
meslegim bilgisayar programcisi ama suan en guzel meslegi yapiyorum anneyimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

merhabalar ben ece 29 yaşındayım fizik öğretmeniyim 2 oğlum var eşimin işi nedeniyle rusyadayız 2 yıl sonra türkiyeye döncez eşim konsoloslukta ateşe ben devlet memuruyum yurtdışına çıkmak için 3 yıl ücretsiz izin aldım iyide oldu bebişlerimi büyütüyorum ailemden gibisiniz sizi çooooooook seviyorum

meraba kızlar, ayyy süper olmuş bu sayfa.....

ben de gülay... 27 yaşındayım.... doğma büyüme ankarada yaşıyorum... ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi mezunuyum, aynı üniversitede yüksek lisansımı da tamamladım. şuan bir bakanlıkta uzman yardımcısı olarak görev yapmaktayım. eşimle üniversitede tanıştık, o da şuan kamuda uzman olarak görev yapmakta.

kızımın doğum hikayesi de farklı olsa gerek. alışveriş canavarı annesi ve babaannesi bir pazar sabahı ankaranın sokaklarını arşınlarken kızım yeter artık bu kadar gezme size dercesine mango'nun kabininde suyunu patlattı :) kabin sular altında kalırken annesi o sırada denediği gömleği çıkartmaktaydı daha doğrusu heyecandan eli ayağına dolanmıştı....

doktoruma teşekkür edemicem, çünkü doğum hızıma hiçbir doktor yetişemedi, asistanlar rüzgarımı dünyaya getirdi 1 kaç saat içinde. normal doğumla kızım rüzgarıma kavuştum. çok seviyorum akıllı bıdığımı çooookkk....

wawwwwwwwwwww sivaslilar uclendi bende sivasliyimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kiyamam sana bacimmmmmm:teselli:

bende 43 haftamda normal dogum yapdim suni sanci esligindeeeeeee
adim demet oglusumun adi erdenay
meslegim bilgisayar programcisi ama suan en guzel meslegi yapiyorum anneyimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

vay topigi hemşerilerim bastı hihoyyyt:teytey:

merhaba kızlar..cok guzel olmus bu topık:) ben sinem.27 yasındayım.2 yıllık evlıyım.sınıf oggretmenıyım...
oglum DORUK , hergun kendıkendıme ıgneler yaptıgım endıselı ve zor bır hamıleleık surecının ardından 11 eylulde spınal sezeryanla dunyaya geldı......herseye degermıs annelık...
sızlerden cok sey ogrenıyorum.hepınızı tanıyo gıbıyım artık.....

vay topigi hemşerilerim bastı hihoyyyt:teytey:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 neresindensiniz? ben yildizelli ama fazla kalmadim muglada buyudum isvicredede yasiyorum.

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 neresindensiniz? ben yildizelli ama fazla kalmadim muglada buyudum isvicredede yasiyorum.

BİZ MERKEZDENİZ CNM...gamyoncuiremsu BENDE SİVASTA YAŞAMIYORUM AİLEM ORDA AMA BEN GÖREVİMİZ NEDENİYLE VANDAYIMturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben de geveze memnun oldum :roflol: :roflol:
ismim merve, bursa inegölde yaşıyorum malesef.. memur bi babanın kızı olarak istanbul ankara hatta japonyada yaşamış biri olaraktan sıkıyo bu küçük şehir :roflol: :roflol:
2 yıllık muhasebe okudum açıktan 4'e devam ediyorum... muhasebe bürosunda çalışıyordum şimdi evimde kızımlayım :)

kızım Reyyan, bursa zübeyde hanım doğum evinde çatır çatır normal doğurdum kafamçokkarıştı
ramazan bayramının arefe gecesi başladı sancım, 2. gün sabah ezanında hastaneye gittik ve kızım öğleden sonra 1,45'te anca çıktı :roflol: :roflol: 3350 gr ve 53 cm olarak :)

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, önemli olan eğlenmekti -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

mrb arkadaşlar
benim adım yasemin konyada doğdum ve büyüdüm ama şimdi kırıkkaledeyim ingilizce öğretmeniyim eşim de öğretmen
14.09.2009 da 39+1 de oğlum dönmeyince genel anestezi sezeryanla doğum yaptım oğlumun adı enes
hamileliğim çok rahat geçti ne mide yanması ne bel ağrısı ne de başka sıkıntı yaşamadım Allaha şükür aynı şekilde doğumum da çok rahattı şimdi oğlum da çok uslu maşallah doğduğundan beri geceleri çok güzel uyuyo beni hiç üzmüyo şimdlik inş. böle devam eder
ben de topiği takip edip yazamayanlardanım:)

maşallah maşallah :nazar:

meğer ne kalabalıkmışız :)))

topiğin ismi "öğretmenler topiği" olsa olurmuş yanii :)) ne çok öğretmen var. saygılarr, sevgiler a.s.

ayyyyyyyyy benim bu topitoştan haberim yoktuuuuuuuuuuuuu.. tüüüü kimsede sölemedi utanmazlar yaaa :)))))
hemmeeenn yazıyorum Allah muhafaza beni ve sataşmalarımı tanımayan flan kalmıştır :)))
adım Gamze... kızım Su Beliz'i 12.09.2009 cumartesi günü eşşekler gibi normal doğum sancısı çektikten sonra EPİDURAL SEZERYANLA dünyaya getirmiş kendini karrpuz gibi yardırmış bi insanım..
aslen izmirliyim.. 1.78 84 kilo(cukkk) mini minnacık zaaaarif bi bayanım!!!! 2 yıldır bodrum denen gerizekalı biyerde yaşıyorum... yemek yemeyi müzik dinlemeyi konu komşuyla ve bilimum şöför takımıyla kavga etmeyi seviyorum.... spor dallarından yemetes yapıyorum.... :)))))) (pilates yapmayı mıçı yemeyenlere özel; tv.de ebru şallı denen cenazeye acıyarak pilates yapışını izlerken yemek yeme sporu bu yemetes.... hala bilmiyosanız hemmen yapınnn yapın yapıııııınnnnn!!!! :)))))))))))) )
neyse işte bugadder geyik yeter gari.... beni bilenler bilikduruu :)))) ( buda bodrumda beni bilen biliyo demek arkadaşlar bilginize :)))) )

adım günnur 29 yaşındayım.ev hanımıyım.18 eylülde saat 10 oğlum asım semihi sezeryanla aldık kucağımıza.2 oğlum var artık.yurt dışında arnavutlukta yaşıyorum.

internet bir gelp bir gittiği için uzun zamandır giremedim.bu topiği okurken baya eğlendim.

ben sibel 28 yasındayım.izmirliyim amma urfada görev nedeniyle bulunuyoruz.bu gidişlede hep bulunucaz.puan biriktirip bonuslarla egede heryer olabilir gitmektir amacımız ama zorrrrrrrrrrrrr.
eylül adında hayatımın anlamı olan kızım 6 eylülde dünyaya geldi.onu karnımda tutabilmek için sürekli yatar pozisyonda hamileliğimi gecirdim.ama cok sükür yürümeyü unutmamışım şimdide kıza yetişicem diye koşuyorum. hı unutmadan spinall sezeryanla dünyaya geldi kızım

gamzecim senin şu yemetesi cok tuttum adını bilmiyormuşıum ama meğerse hep yaptığım bir seymiş.doğumdan sonra çok kilo aldım çok

kız gamze çok yaşa sen emi :)) bir insan beni her mesajında bu kadar eğlendirebilir..

ben zaralıyım çerkez köyünden(çerkezim) annemler sivas merkezde yaşıyolar bende ankarada...

ahhh bende kendimi tanıtıyım bari:) ismim meryem 09/009/09 tarihinde biricik oğlum Ali Tuna dünyaya geldi. turizmciyim. 2 aralık itibari ile 30 yaşındayım:)

Selam, ismim Hatice. istanbulda yaşıyorum, 29 yaşındayım, avukatım. Kızım Ecem' i 31.08.2009 tarihinde Kadıköy Şifa hastanesinde genel anestezi ile 48 cm boy ve 3400 kg olarak dünyaya getirdim. 105 kg ile doğuma girdim şu anda da 92 kiloyum. Göbeğim halen sarkık ve çatlaklarla kaplı. Kızım göğsümü almayı reddettiği için ben de ona anne sütü vermeyi kafama koyduğum için gece gündüz göğüslerimi sağmaktan , gaz nedeniyle uyumayan kızımı sallamaktan bi hal olmuş durumdayım.Ama yine de çooook mutluyum. Dünyalar güzeli kızıma bakınca bütün zorlukları unutuyorum.

Selam, ismim Hatice. istanbulda yaşıyorum, 29 yaşındayım, avukatım. Kızım Ecem' i 31.08.2009 tarihinde Kadıköy Şifa hastanesinde genel anestezi ile 48 cm boy ve 3400 kg olarak dünyaya getirdim. 105 kg ile doğuma girdim şu anda da 92 kiloyum. Göbeğim halen sarkık ve çatlaklarla kaplı. Kızım göğsümü almayı reddettiği için ben de ona anne sütü vermeyi kafama koyduğum için gece gündüz göğüslerimi sağmaktan , gaz nedeniyle uyumayan kızımı sallamaktan bi hal olmuş durumdayım.Ama yine de çooook mutluyum. Dünyalar güzeli kızıma bakınca bütün zorlukları unutuyorum.

anaaaa kızımla aynı gün doğmuş senin kız...demek ki o gün doğanlar memeyi ret ediyo benimkide emmiyo...

X