2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım yaaa hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alacağımız günleri görürüz.
Sen rahat atlatıyorsun canım bu dönemi anladığım kadarıyla inşallah hep böyle devam eder
Ben cumartesi gittim doktora. Doğum tarihi olarak 27 Kasımı verdi. Seninki nasıl 29 Kasım oluyor ? Doktorların hesapladığı basit bir yöntem varmış. SAT'a yedi gün ekle
sonra üç ay geri git. Bu şekilde 27 Kasımda doğacak dedi.
Kasım dediğin ağustos yani dimi naniknanik benim sat 20 kasım yani 8 haftalık olmam lazım bugün ama ultrasona göre 8+1 çıkıyor. Dolayısıyla doğum tarihi de 26 ağustos oluyor. Yani seninle sata göre de doğum tarihine göre de 1 günlük bi farkımız var :CüvCüv:

Kasım dediğin ağustos yani dimi naniknanik benim sat 20 kasım yani 8 haftalık olmam lazım bugün ama ultrasona göre 8+1 çıkıyor. Dolayısıyla doğum tarihi de 26 ağustos oluyor. Yani seninle sata göre de doğum tarihine göre de 1 günlük bi farkımız var :CüvCüv:

Evet canım haklısın aramızda 1 günlük fark var. Ben yanlış yazmışım elbette 27 Ağustos.

tesekkur ederim esracım sen nasılsın ? naptın bakalım bugun test yaptırdın mı

yok valla korktum durumu anlatmıştım dun.biraz once bı arkds uye olmuş onunla konustuk onun sat tarıhı 13 aralıkmş bugun sabah yapmş idrar testı sılık çıkmş kan tahlılı yaptırmş hamıleymş ondan kuvvet aldım sankı yarı sabh ilk işimtedt yapmak olacak

hadi insallah canım umarım hamilesindir :) beklemenin ne kadar zor oldugunu bilirim . . . .peki herhangi bir belirtin var mı

arda bı mıdem bulanıyo bıde gaz problemım var asıklarımda ağrı var belırtılerımıdr caba ya

canım zaten adet olmadan once hani hepimizde bazı belirtiler olur ya gerginlik bel ve bas agrısı falan gibi bu tarz seyler olurmus . . . . .hamileligin baslarında ise bu saydıgın belirtilerde olabiliyo bende vardı mesela mide bulantısı haric tabii . . . . .bu psikolojik de olabilir sen en iyi yarın bi kan testi yaptırda rahat et

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- dilekal.............................20kasım.... ............27 ağustos
2- NILUFERSAHH................22 Kasım...............29 Ağustos
3- burko(burcu).....................24 Kasım................2 Eylül
4- ayderim...........................24 Kasım................2 Eylül
5- shekercim........................26 Kasım................2 Eylül
6- delfindora.........................27 Kasım................3 Eylül
7- pushing(zeynep):).............27 kasım ................3 eylül
8- telli..................................27 Kasım................3 Eylül
9- farsena.............................28 Kasım................4 Eylül
10- Candy5...........................28 Kasım................4 Eylül
11- aylin20...........................29 Kasım.................5 Eylül
12- açeyla............................30 Kasım.................6 Eylül
13- Okyanus84......................1 Aralık...................7 Eylül
14- Mozijiku .........................1 Aralık....................7 Eylül
15- cntz_06...........................1 Aralık....................7 Eylül
16- kedinihal..........................2 Aralık...... .............8 Eylül
17- bengiii(Emel)....................3 Aralık....................8 Eylül
18- zeynepsz.........................3 Aralık....................8 Eylül
19- cingene00........................5 Aralık.....................9 Eylül
20- Yasemin-66.....................7 Aralık...................13 Eylül
21- m.reyyan.......................................... …........13 Eylül
22- MadLen ..........................9 Aralık...................15 Eylül
23- atropin_tr .......................11 Aralık..................17 Eylül
24- asos1980(ayşe)...............13 Aralık…..............19 Eylül
25- ultlar ..............................15 Aralık..................20 Eylül

kaydirigubbakcemile2Liste böyle daha bir düzenli oldu sanki ne dersiniz:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılayım dedim..ben bir kez micro tedavisiyle hamile kaldım ancak kaybettim bebeklerimi..şimdi tekrar tedaviyle hamile kaldım ve geçen pazartesi öğrendim gebeliğimi..benim endişelerim çok arkadaşlar..ilk tedavi sonrası bebeklerimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.. dilerim şimdiki gebeliğim sağlıkla devam eder..herbirimiz inşallah gebeliklerimizi sağlıkla yaşar ve mutlu sona ulaşırız..allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..tekrar merhaba hepinize..

Aramıza hoşgeldin canım. Bebeğini kaybedenler topiğinden hatırlıyorum seni. Orada da kader arkadaşıydık, burada da olacağız inşallah. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin bu sefer:Saruboceq::1hug:

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım ismim esra bende inşlh hamıleyımdr 3 gun gecıkıyo reglm ayın 13. de olmm gerkıyodu en son ama hala olmadım inşlh hiç olmam

Canım niye bu kadar strese soktun ki kendini? Adet gününde %99 doğru sonuç veren testler var. Sorsaydın eczacıya, yapsaydın bir tane. Ben öyle yaptım. Tam adet günümdü ve sabah idrarı bile değildi. Akşamüstü 3 saat kadar tuvalete çıkmadım, sonra test yaptım. 2. çizgi silik çıktı. En ufak bir şüphe duymadım hamile olduğuma dair. Doktorlar kan testi yaptıranlara çok kızıyor hem. Kan aldırılması taraftarı değiller

Valla ben anlamadım dilekcim. 1 gün oluyor 1 gün olmuyor. Bu normalmidir onuda bilmiyorum. Doktora sorucam. Canım senin bulantın geçiyor heralde artık. İnşallah kurtulursun hemen yerimseniben

Günaydın canım. Merak etme canım artık görürsün pazartesi günü. İçini ferah tut. Testlerde çok önemli. Benden 3 tüp almışlardı. Bende sevmem kan vermeyi ama napalım herşey bıdıklar için :ecrin_bebek:

Bulantılar başladığında bende de bir olup bir olmuyordu. Şimdi maşallah toptan geldiler, gitmek bilmiyorlarkafamçokkarıştı

Merhaba...ya benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok..değerlerim çok yüksek ama ara ara kasık ağrısından başka bişey hissetmiyorum..merakım sizin göğüsler ne alemde..

Göğüs ağrısı çok da güvenilir bir belirti değil aslında. Ben biraz araştırdım, devamlı ağrımazmış göğüsler. Ara ara şişer ağrır sonra durulurmuş. Bende göğüsler şişkin ve uçları belirgin ama fazla bir ağrı yok

günaydın kızlar, bulantı bende sadece bir gün oldu oda üşütmeyle ilgiliydi sanırım.sadece ara ara midemde hoşnutsuzluk oluyor yani her şeyi yiyemiyorum.süt içemiyodum bir haftadır.dün zorla içtim ne yapayım.normal olduğunu biliyorum ama kasıklarımdaki ve karnımda her ağrıda yüreğim ağzıma geliyor korkudan,

merhaba arkadaşlar kese göründü dün ultrasyonda. ama acaip bel ağrılarım ve kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu? korkuyorum

Hiç stres yapacak bir durum yok kızlar. Allah korusun, benim bir kaybım olduğu için biliyorum, kötü birşey olacaksa önce hamilelik belirtileriniz birdenbire ve tamamen yok oluyor, sonra lekelenme, sonra kanama, en son kanamayla birlikte adet sancısının daha ağırı bir ağrı oluyor. Yalnızca kasık ağrısı aslında sevindirici. Minik bebişiniz içeride geriniyor diye düşünün:emir_bebek:

merhaba kızlar
bende hayırlısıyla eylül annesini olucam

Tebrik ederim canım. Hoşgeldin aramıza

sorma 10 dk da bir koşuyorum bende tuvalete hatta bazen bir anda çıkıveriyo, ilk zamanlar eşimden nasıl utanıyordum , allahtan utanmayayım diye hiç bişey demiyo, tepkide vermiyo, valla ben olsam aynı durumda o olsa çok alay ederdim sanırımlülülülülülü

hehe benimkide aynı valla. Çıtını bile çıkarmıyor. Ama napalım bu bizim elimizde olan birşey değilki. şakkıdı[/QUOTE]

Benim eşim gazı çook doğal karşılar. Hatta derki, "kötü şeyi içinde tutmayacaksın"kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bel ağrınız var mı sizinde? bende var da... sebebi ne acaba bilen var mı?

Bel ağrıları zaman zaman bende de oluyor. Doğuma kadar vücut kendini hazırlarmış. Bunun için de eklemler gevşer, araları açılırmış. Omurlarımız arasındaki eklemler açıldıkça da böyle bel ve sırt ağrıları çekmemiz gayet normalmiş.

Valla evde oturmak bugüne kadar bana hiç bu kadar cazip gelmemişti:)))
Çalışmayı fazlasıyla seven birisiyim ve birgün evde olmak isteyeceğim aklıma bile gelmezdi. Bunun geçici bir dönem olduğununun farkındayım . Ben çalışsamda
ailem ile aynı yerde oturduğum için çok avantajlıyım. Sağolsun çoğu gün yemeği annem yapar ya onda yeriz ya da yemeği eşimle bize yollar :dance:
Zaten haftanın bir günü de kayınvalidemde yeriz. Kalan bir iki günü de dışardan yedik mi
tamamdır hiç yemek yapma zorunluluğum yok yani...
Tek derdim temizlik onu da zaten her zaman eşimde yardım eder , artık annem bende geleyim yardıma demeye başladı sanırım bu da sorun olmayacak benim için. :lepi:

Maşallah vallahi. Ne çok isterdim eve her geldiğimde hazır yemek bulmayı. Ben evlenirken annemden de kayınvalidemden de uzak olayım, evliliğin tadını doya doya çıkarayım demiştim. Halt etmişim, şimdi anlıyorum:eek:klava:

Hmm, herkes televizyon başında anlaşılan. Bugün hangi dizi var ki?CADIARZU

X