2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimm günaydın. Bende bütün gece kabuslar gördüm. Sanırım bu kötü şeyler bizimle uğraşıyorlar. klava:klava: nede olsa içimizde melek var artık. Kıyamam sana ben. Bebeğine hiçbirşey olmayacak. Merak etme sen. O kötülükler anca bize görünür. Ama bebeklerimize birşey yapamazlar. :teselli:a.s.

Öyle yapmaya çalışıyorum ama genellikle öğleleri de yiyemediğim için sabah biraz daha
yemeğe özen gösteriyorum. Aynı kabızlık durumu bende de var ama çok şiddetli değil.
Aslında bol bol su içiyorum ama:uhm:
Sende bol bol su içmeye çalış canım

Aslında ben böyle şeylere pek inanmam ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünürüm. Kayınvalidem daha önce baktırdığı bir falda aynı senin ki gibi sübyen çıkmış. Geçen haftasonu bir hocaya okuttular beni ve hoca bir muska yaptı her zaman üstümde taşıyorum korkutmasınlar diye.
Sende istersen bir büyüklerine danış. Sonuçta dua okumaktan hiç bir zarar gelmez.
Kendini ruhen daha ii hissedersin....

evet canım su içmek lazım ama ben su içincede midem bulanıyo çok garip. kafamçokkarıştı

rüya tabirinde bişey bulamadım,.ama çok etkilendim..senağlamasenağlama

tatlım belkide senin bilinçaltında böyle bir durum vardı. İlk bebeğini kaybetmişsin ya. O yüzden üzülme. Beynin sana oyun oynuyordur.

rüya tabirlerinde tam bir anlam yok canım birinden kötülük görcen gibi şeyler yazıyor.korkma düşük yapma gibi bir anlamı yok.

Arkadaslar dunden beri cok fazla mide yanmasi ve mide agrisi var bende. Ama bulanti gibi degil. Birtek kahvalti yapabiliyorum. Benim hamilelik oncesi refllum vardi ondanda oldu sanirim. Ne yapacagimi sasirdim. Tuzlu kraker,sut fayda etmiyor. Benim gibi olan var mi? Ne yapmami onerirsiniz. Offff ya hep boyle olursa yandim ben bebegim beslenemeyecek diye korkuyorum.

aynısı bendede var canım 2 gündür. Dediğin gibi krakerde fayda etmiyor. Benimde gastritim var. Sanırım o yüzden böyle. Yediklerimize dikkat etmemiz gerek. Ama sıcak bir meyve çayı içmeni tavsiye ederim. Bana biraz iyi gibi geldi sanki.

ben az sonra dr a gidicem kalp atışlarını duymaya.. dua edin...ç mucksss

Canım aynı korku bende de var. Özellikle geceleri midem çok ağrıyor. Ayrıca bende baş ağrısa da var. Senin de söylediğin gibi bebeğim beslenemeyecek diye bende çok korkuyorum. Ama ilk üç ayı çok dert etmemek lazımmış.Zaten bebek annenin stoğunda olanlarla beslenirmiş. Yani ilk üç ayda yediklerimiz sadece bize yararlı. Stoktan giderken yerine koyamamak elbette bizi daha halsiz daha hastalıklı bir hale getirecektir diye düşünüyorum :1no2:
Umarım yanılırım...

Bol şanslar dilerim canım. Hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını görecek sonra gelip bizimle burda paylaşacaksın inşallah... Elbette dualarımız senin yanında olacak...

Son düzenleme:
Mehaba kızlar yaaa.. size bişey sorcam ben 4,5 haftalık hamileyim hesabıma göre ama dün kan testi yaptırdım ya değer 93 çıktı...
sizce nasıl düşük mü normal mi???

Ben dün öğrendim bebeğim olucağını. 5 haftalık bakalım yarın doktora gidicem. Benimde midem bulanıyor bide ağrıyor arada sonra geçiyor. Bebeğin hayırlı olsun burko

Özge ve Nevestabircan aramıza hoşgeldiniz. Ayrıca henüz farkında olmasanızda böyle artık aile
gibi olmuş bir topiğe sonradan da olsa katıldığınız için çok şanslısınız. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmenizi diler , her ikinizi de tebrik ederim.

Hadi canım selametle git gel. Hepimiz bekliyoruz seni burda 4 gözle a.s.

Mehaba kızlar yaaa.. size bişey sorcam ben 4,5 haftalık hamileyim hesabıma göre ama dün kan testi yaptırdım ya değer 93 çıktı...
sizce nasıl düşük mü normal mi???

Merhaba cnm. Öncelikle tebrik ederim. Normaldir değerin canım. 2 günde 1 ikiye katlanaması gerek bu değerin. Önemli olan o.

Ben dün öğrendim bebeğim olucağını. 5 haftalık bakalım yarın doktora gidicem. Benimde midem bulanıyor bide ağrıyor arada sonra geçiyor. Bebeğin hayırlı olsun burko

Hayırlı olsun canım. Tebrik ederiz. Aramıza hoşgeldin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…