GÜNAYDIN arkadaşlar,.direkt konuya geçmek istiyorum,.akşam çok kötü kabus gördüm:bbo::bbo:ama çok etkilendim,.benim ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı,.rüyamdada cin gördüm,.insan kılığında,.bana dediki ilk bebeğini aldım,.ikinci bebeğinide alacam sendensenağlamasenağlamaöyle kısa bi göründü..sonrasında uyandım,.heyecanla,.offf.rüyamda gördüğüm cin sübyenciymiş..öyle dedi.senağlamasenağlama.
Nasıl bir liste yapıcaz canım?
Bende dün bulantı gibi bişi vardı. Ama bugün yok anlamadım valla. Yani aklıma şuda gelde sonradan. Kabızlık yaşıyorum sonuçta. Ve 2 gündür bende tık yoktu. Tabi yediklerim birikti içimdekaydirigubbakcemile3 ondanda bulantı olmuş olabilir. Sen kahvaltını et canım. Çokta zorlama bence kendini. Yiyebildiğin kadarını yemeye çalış.
GÜNAYDIN arkadaşlar,.direkt konuya geçmek istiyorum,.akşam çok kötü kabus gördüm:bbo::bbo:ama çok etkilendim,.benim ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı,.rüyamdada cin gördüm,.insan kılığında,.bana dediki ilk bebeğini aldım,.ikinci bebeğinide alacam sendensenağlamasenağlamaöyle kısa bi göründü..sonrasında uyandım,.heyecanla,.offf.rüyamda gördüğüm cin sübyenciymiş..öyle dedi.senağlamasenağlama.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama genellikle öğleleri de yiyemediğim için sabah biraz daha
yemeğe özen gösteriyorum. Aynı kabızlık durumu bende de var ama çok şiddetli değil.
Aslında bol bol su içiyorum ama:uhm:
Sende bol bol su içmeye çalış canım
rüya tabirinde bişey bulamadım,.ama çok etkilendim..senağlamasenağlama
rüya tabirlerinde tam bir anlam yok canım birinden kötülük görcen gibi şeyler yazıyor.korkma düşük yapma gibi bir anlamı yok.
Arkadaslar dunden beri cok fazla mide yanmasi ve mide agrisi var bende. Ama bulanti gibi degil. Birtek kahvalti yapabiliyorum. Benim hamilelik oncesi refllum vardi ondanda oldu sanirim. Ne yapacagimi sasirdim. Tuzlu kraker,sut fayda etmiyor. Benim gibi olan var mi? Ne yapmami onerirsiniz. Offff ya hep boyle olursa yandim ben bebegim beslenemeyecek diye korkuyorum.
Arkadaslar dunden beri cok fazla mide yanmasi ve mide agrisi var bende. Ama bulanti gibi degil. Birtek kahvalti yapabiliyorum. Benim hamilelik oncesi refllum vardi ondanda oldu sanirim. Ne yapacagimi sasirdim. Tuzlu kraker,sut fayda etmiyor. Benim gibi olan var mi? Ne yapmami onerirsiniz. Offff ya hep boyle olursa yandim ben bebegim beslenemeyecek diye korkuyorum.
ben az sonra dr a gidicem kalp atışlarını duymaya.. dua edin...ç mucksss
ben az sonra dr a gidicem kalp atışlarını duymaya.. dua edin...ç mucksss
Mehaba kızlar yaaa.. size bişey sorcam ben 4,5 haftalık hamileyim hesabıma göre ama dün kan testi yaptırdım ya değer 93 çıktı...
sizce nasıl düşük mü normal mi???
Ben dün öğrendim bebeğim olucağını. 5 haftalık bakalım yarın doktora gidicem. Benimde midem bulanıyor bide ağrıyor arada sonra geçiyor. Bebeğin hayırlı olsun burko