2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:sm_confused:dr muayenesinden geçen arkadaşlar ,hepiniz vajinal ultrasondan geçtiniz mi?

herkese günaydıııııııın arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir
bebişlerimizde iyidir inşallah:teytey:
pushing canım çok sevindim darısı başıma c.tesi günü iple çekiyom vallasositososito
progestan bana da verdi dr um herhangi bi kanama falan olursa kullan dedi devamlı içiceksin demedimirmirmirmir
onun için kafana takma canım a.s.

hoşgeldin canım. Bizler iyiyiz sen nasılsın?

hoşgeldin canım. Bizler iyiyiz sen nasılsın?

bende iyiyim çok şükür a.s.

mozijiku ben 3 ocakta gittiğimde yani keseyi gördüğümde normal karından baktıfisfisfis
ozaman 4+5 günlüktü vajinal ultrason da kaç haftalıkken başlanıyo acaba:bbo:bide şartmı vajinal ultrason bebeğe falan bişey olursa:çok üzgünüm:

valla canım benim hep vajinal ultrasonla baktı şimdiye kadar. Ama bundan sonra ne olur bilmem. 12. haftaya kadar vajinal bakıldığında bir sorun olmuyormuş.

selam kızlar, sabahtan beri pc başında değildim, çok yorucu bir gündü , son yazılımı yaptım, biraz boşum şimdi, nasılsınız bakalım...bebişler nasıl?

selam kızlar, sabahtan beri pc başında değildim, çok yorucu bir gündü , son yazılımı yaptım, biraz boşum şimdi, nasılsınız bakalım...bebişler nasıl?

iyiyiz canım ne olsun. biyandan çalışıyorum bi yandan burayı takip ediyorum ben. Bekçi gibi oldum burda kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?

iyiyiz canım ne olsun. biyandan çalışıyorum bi yandan burayı takip ediyorum ben. Bekçi gibi oldum burda kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?

çok yoğun bir gün oldu canım ya, bu dönemin son yazılısını yaptım, şükür bitti, ortalamaları girdimmi olay bitiyo hihoyyyt bulantın nasıl canım, çok değildir inşallah:Saruboceq:

:sm_confused:dr muayenesinden geçen arkadaşlar ,hepiniz vajinal ultrasondan geçtiniz mi?

Evet canım bende vajinal ultrasondan geçtim. Korkmana hiç gerek yok çünkü zaten sağlıklı olan bir bebeğe hiç zararı olmuyor. Bu şekilde bebeğimiz hakkında daha erken bilgi sahibi olabiliyoruz.

çok yoğun bir gün oldu canım ya, bu dönemin son yazılısını yaptım, şükür bitti, ortalamaları girdimmi olay bitiyo hihoyyyt bulantın nasıl canım, çok değildir inşallah:Saruboceq:

Hadi o zaman geçmiş olsun canım hihoyyyt valla sabahtan oluyo biraz işte şimdi bişi yok gibi. Daha çok yanma var midemde. Sende varmı bişiler?

slm arkadaşım ben ilk öğrendiğimde kan testin 1500 altındaysa alltan bakarıs ama 3000 olmuşsa karından görürüs demişti . 972 çıktı benimde bakmadı ultrasonla ,bir hafta sonraya gün verdi o zaman gittiğimisde karından bakınca keseyi gördük .doktordan doktora değişiyor tabi

Arkadaşlar yaa ben birşey öğrenmek istiyorum. Cmt günü gittiğim doktor vajinal olarak
baktı bebeğin kesesini ve kalp atışını da gördük. Ama doktor 1 hafta / 10 gün sonra yine
gelin biraz daha büyümüş olur daha net görürüz dedi. Sizce doktor neden böyle bir teklifte bulunmuş
olabilir ? Bebek konusunda tereddütleri mi var yoksa tekrar ücret almak için mi çağırıyor ?

tereddütü olduğunu sanmıyorum. senin için rahat etsin diye demiştir. Yada dediğin gibi ücret içinde olabilir fisfisfis Ama adamın günahını almayalım şimdi sengözlerimebaksanab

Kızlar ben geldim herkeze merhabalar benim doğum tarihim 29 ağustos çıkıyor ama eylülde olabilir tabiki yarın kesin sonuç belli olur büyük ihtimalle o zaman beni kabul ederseniz burdada yazışırım ağustos annelerindede kesin belli oluncada tek bi yerde devam ederim 7 haftalıkım bu arada

Hoşgeldin canım benim. a.s. burdan ayrılamıcaksın bağımlılık yapıcak sana kaydirigubbakcemile3

yok canım ya... tek derdim kilooooo cokacimcoook çok yiyorum ben canım yaaa

valla canım dikkat etmek lazım diyorum ama bende yedimmi tam yiyorum kaydirigubbakcemile3 kimse engel olamıyor. Bende kendime engel olamıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı. Yuvarlanarak gireriz denize artık yazın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…